0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn arkadaşlarımın fotolarından calıp mı evrsem napsaamm bu yaştan sonra çalıntı fotolarla uğraştırma beni yaa kendi fotonun birini ver pekii tamam vercem feda olsun bütün fotolarım sana seç begen al kullan kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn arkadaşlarımın fotolarından calıp mı evrsem napsaamm bu yaştan sonra çalıntı fotolarla uğraştırma beni yaa kendi fotonun birini ver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn arkadaşlarımın fotolarından calıp mı evrsem napsaamm
ne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn
asi bence sende eklemelisinn
pekii tamam vercem feda olsun bütün fotolarım sana seç begen al kullan kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpekii tamam vercem feda olsun bütün fotolarım sana seç begen al kullan kazan ooooooooo amma yorucu bişeymiş bu yarışmaya katılmak ben senin o şahane fotoların arasından seçim yapasıya kadar yarışma biter gerisini yapamam zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdan olduğunu düşündüğüm herkese verdim repleri..Fotom onaylanınca aynı davranışı siz değerli,saygı değer forum üyelerinden taleb ve arz ederim.Teşekkürler.. talebiniz en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır biz sizi ararız beyefendi saygılarımlaaaOy için farklı bir kimliğe bürünmeye çalıştım aslında,kendimden utanıyorum. Oy verin,Oy alın gençler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdan olduğunu düşündüğüm herkese verdim repleri..Fotom onaylanınca aynı davranışı siz değerli,saygı değer forum üyelerinden taleb ve arz ederim.Teşekkürler.. talebiniz en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır biz sizi ararız beyefendi saygılarımlaaa
forumdan olduğunu düşündüğüm herkese verdim repleri..Fotom onaylanınca aynı davranışı siz değerli,saygı değer forum üyelerinden taleb ve arz ederim.Teşekkürler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn ben yine başlayacağım asiii sen bizimm diye ekle fotonu beni de sizi de kurtar bu gün cok şamatacı gördüm bizi sibel ya ii oldu bu konu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn ben yine başlayacağım asiii sen bizimm diye ekle fotonu beni de sizi de kurtar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kendi fotom var ne kaynım var ne kuzenimin yurt dışından arkadaşı var ne bilmem neyim var kimi ekleyeyim yaaaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasi bence sende eklemelisinn ben yine başlayacağım asiii sen bizimm diye ekle fotonu beni de sizi de kurtar bu gün cok şamatacı gördüm bizi sibel ya ii oldu bu konu Valla ya. kendi kendime gülüp duruyorum burada
Başkalarına oy vermeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Do you understand me?
bende ya yatcam yatamadım burda yazdıklarmzdan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaşkalarına oy vermeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Do you understand me?sco sen her iki yazıda bir bunu hatırlat bence