Gönderen Konu: Ar-Yıldız FACEBOOK ANNELER GÜNÜ HEDİYE KAMPANYASI  (Okunma sayısı 9294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leonidas

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • şans benimle ol lütfen!!
arkadaşlar cümlenin devamını getiren en güzel mesajı yazan üç kişiye çaydanlık veriyolarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
Ynt: Ar-Yıldız FACEBOOK ANNELER GÜNÜ HEDİYE KAMPANYASI
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2010, 14:10:34 »
  • Benim Annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü Annemin yerini kimse dolduramaz..

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü benim annem en kalitelisine layık ve yıllardır kullandığından vazgeçmediği için.

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü Onlar dünyanın en kıymetli melekleri onlar Herşeyin iyisini hak ediyor.

Benim annem Ar-Yılız kalitesini hak ediyor çünkü Benim annem bir tane .....

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü daha iyisi yok.

benim annem AR-YILDIZ kalitesini hak ediyor çünkü o benim karanlıklarımın yıldızı, benim dünyamın en mükemmeli...

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine her şeyin en iyisi yakışır...

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü,o bir anne.Anneler herşeyin en güzeline laik.

benim annem Ar-Yıldız kalitesini hakediyor çünkü,o herşeyin en güzeline,en güvenilirine layık.Ar-yıldız kalitesinden başka güvenilir kim var..

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü bütün anneler herseyin en mükemmeline layıktır."

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor. Çünkü benim annem her şeyin en güzeline, en özeline, en iyisine sahip olmalı.

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü annem benim en değerli varlığım.

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü benim annem çayı çok seviyor ve en güzel çaylar Ar-Yıldız çaydanlıklarda demleniyor...

...***...Benim Annem Ar-Yıldız kalitesini hakediyor çünkü hayatın yorucu yükünü akşamüstü sıcacık bir bardak demli çayla azaltıyor... Sevdikleriyle paylaştığı o kısacık anlarda ikram edilen demli bir çayı kim Ar-Yıldız'dan başkasıyla paylaşmak isterki...***...

çünkü...sewgili sıfatınında ötesinde bünyemde barınan kısa ve öz herşeyim canım ♥♥ ANNEM♥♥

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü en kaliteli yaşamı bana sunmaya çalışan koruyucu meleğime bende en kaliteli çaydanlıkları hediye etmek istiyorum :)..."

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü : Yıllarca 6 evlat büyütüp bir aryıldıza sahip olamadı hep bizler için yaşadı tüm anneler gibi şimdi bizlerden gelecek sevgiyi bekliyor hasta yatagında Annemi ve kayınvalidemi çok seviorum.Tüm annelere de sevgilerimle.

benim annem ar-yıldız kalitesini hak ediyor çünkü karadenizli.karadenizliler çayı çok seviyorlar ve en güzel çay en güzel demliklerde demlenerek içildiğini biliyorlar.

benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü; o beni hep en kaliteliyle en iyiyle bu günlere getirdi.oda en iyi ve en kaliteliye yani ar yıldıza layık.bi tanecik annem 1 numaralara layıksın sen.yani ar yıldız ürünlerine.

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü benim annemi düşündüğüm kadar Ar-Yıldız da annemi düşünüyor."

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü o bir tane yıllarca bizler için emek edip sağlığını hiçe sayıp bizim için elinden geleni yapdı iyi varsın canım annem allah tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin

arkadaslar bunlar yorumların bazıları sızce en güzeli hangisi.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2010, 14:27:26 Gönderen: beyazgülüm »
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2010, 14:11:17 »
en sondaki mesaj benim  ;D
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2010, 14:11:50 »
yazdık bakalım

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2010, 14:11:52 »
en sondaki mesaj benim  ;D

yaratıcı olmuş ;D
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2010, 14:16:20 »
benim beğendiğim mesaj buraya yazılmamış henüz :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2010, 14:18:55 »
ben yazamıyorum ya tuhh kacırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2010, 14:22:55 »
ben yazamıyorum ya tuhh kacırdım

canım 6 mayısa kadar vakit var..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2010, 14:24:20 »
bunlardan hıc bırını begenmedınızmı? kendımı sınamak ıstıyorumda acaba benımkını begenen cıkarmı dıye???

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2010, 14:31:13 »
iyi akşam yaparım o zaman sevindim  ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ