valla kendimi o kadar kaptırdım ki ağladım

canım annem benim

birinci yorumum
Benim annem ar-yıldız kalitesini hak ediyor çünkü gecenin karanlığında yanlız onun elleridir yüreğimi rahatlatan .......sessizliğin ve ümitsizliğin ortasında,kızım yüreğin yüreğime degdiğinde tüm acılarım bitiyor,dertlerimi sıkıntılarımı unutuyorum diyebilecek kadar özel bir kadın...........ve özel onanı Ar-yıldızı hak edecek kadar mükemmel.................
ikinci yorumum
benim annem Ar-yıldız kalitesini hakediyor çünkü gül kokan nevresimlerde yatmadı,elindeki son kuruşuna kadar benim için,bizler için evlatları için harcadı.sadece ona masum bir dokunuş ve usulca seni seviyorum demek yeterdi....hiçbir zaman bizden fazlasını istemedi.sadece siz iyi olun yavrum dedi.ramazanlarda siz şimdi somun ekmeğiyle doymazsınız diyip gecenin bir yarısı hamur yoğururdu....gül kokan elleriyle.....tavuk gibi toplaşırdık sofranın etrafına minicik ellerimizle bir yandan yer bir yandan annemin gözlerindeki sevinci izlerdik.......kelimelerim yarım kalıyor annem ,yazamıyorum annem.......sen bende öyle özel öyle mükemmelsinki yetersiz kalıyorum annem.........her zamanki gibi toparla beni yüreği güzel annem dünyada ve ahrette herşeyin mükemmelini hak eden cefakar kadın......