Gönderen Konu: Ar-Yıldız FACEBOOK ANNELER GÜNÜ HEDİYE KAMPANYASI  (Okunma sayısı 9309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Ar-Yıldız FACEBOOK ANNELER GÜNÜ HEDİYE KAMPANYASI
« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2010, 14:32:28 »
Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü : Yıllarca 6 evlat büyütüp bir aryıldıza sahip olamadı hep bizler için yaşadı tüm anneler gibi şimdi bizlerden gelecek sevgiyi bekliyor hasta yatagında Annemi ve kayınvalidemi çok seviorum.Tüm annelere de sevgilerimle.
Bu benim yazım illa begenilsin diye yazmadım içimden o an gelenleri yazdım  ;)

Çevrimdışı papatyaist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 28 Nisan 2010, 14:38:39 »
Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü o her şeyin ey iyisine ve güzeline layıktur.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
  • Benim Annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü Annemin yerini kimse dolduramaz..

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü benim annem en kalitelisine layık ve yıllardır kullandığından vazgeçmediği için.

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü Onlar dünyanın en kıymetli melekleri onlar Herşeyin iyisini hak ediyor.

Benim annem Ar-Yılız kalitesini hak ediyor çünkü Benim annem bir tane .....

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü daha iyisi yok.

benim annem AR-YILDIZ kalitesini hak ediyor çünkü o benim karanlıklarımın yıldızı, benim dünyamın en mükemmeli...

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine her şeyin en iyisi yakışır...

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü,o bir anne.Anneler herşeyin en güzeline laik.

benim annem Ar-Yıldız kalitesini hakediyor çünkü,o herşeyin en güzeline,en güvenilirine layık.Ar-yıldız kalitesinden başka güvenilir kim var..

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü bütün anneler herseyin en mükemmeline layıktır."

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor. Çünkü benim annem her şeyin en güzeline, en özeline, en iyisine sahip olmalı.

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü annem benim en değerli varlığım.

Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü benim annem çayı çok seviyor ve en güzel çaylar Ar-Yıldız çaydanlıklarda demleniyor...

...***...Benim Annem Ar-Yıldız kalitesini hakediyor çünkü hayatın yorucu yükünü akşamüstü sıcacık bir bardak demli çayla azaltıyor... Sevdikleriyle paylaştığı o kısacık anlarda ikram edilen demli bir çayı kim Ar-Yıldız'dan başkasıyla paylaşmak isterki...***...

çünkü...sewgili sıfatınında ötesinde bünyemde barınan kısa ve öz herşeyim canım ♥♥ ANNEM♥♥

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü en kaliteli yaşamı bana sunmaya çalışan koruyucu meleğime bende en kaliteli çaydanlıkları hediye etmek istiyorum :)..."

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü : Yıllarca 6 evlat büyütüp bir aryıldıza sahip olamadı hep bizler için yaşadı tüm anneler gibi şimdi bizlerden gelecek sevgiyi bekliyor hasta yatagında Annemi ve kayınvalidemi çok seviorum.Tüm annelere de sevgilerimle.

benim annem ar-yıldız kalitesini hak ediyor çünkü karadenizli.karadenizliler çayı çok seviyorlar ve en güzel çay en güzel demliklerde demlenerek içildiğini biliyorlar.

benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü; o beni hep en kaliteliyle en iyiyle bu günlere getirdi.oda en iyi ve en kaliteliye yani ar yıldıza layık.bi tanecik annem 1 numaralara layıksın sen.yani ar yıldız ürünlerine.

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü benim annemi düşündüğüm kadar Ar-Yıldız da annemi düşünüyor."

"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü o bir tane yıllarca bizler için emek edip sağlığını hiçe sayıp bizim için elinden geleni yapdı iyi varsın canım annem allah tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin

arkadaslar bunlar yorumların bazıları sızce en güzeli hangisi.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 28 Nisan 2010, 14:44:10 »
Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü : Yıllarca 6 evlat büyütüp bir aryıldıza sahip olamadı hep bizler için yaşadı tüm anneler gibi şimdi bizlerden gelecek sevgiyi bekliyor hasta yatagında Annemi ve kayınvalidemi çok seviorum.Tüm annelere de sevgilerimle.
Bu benim yazım illa begenilsin diye yazmadım içimden o an gelenleri yazdım  ;)

canım seninki çok güzelmiş.tüylerim diken diken oldu valla
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı emnsz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 28 Nisan 2010, 14:54:50 »
"Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü ;benim için hamileyken bile çalıştı,ben doğdum yine beni büyütmek için çalıştı,sınavlarda kapılarda bekledi benim için.
Liseye başladım doğru düzgün bir mesleğim olsun diye çabaladı,büyüdüm iş sahibi oldum onun sayesinde.
Evlilik zamanı geldi benim çeyizim için çabaladı,tanımadığı birine gözü gibi baktığı kızını verdi onada öz oğluymuş gibi davrandı,evlenirken ben üzülmeyeyim diye mutfağa saklanıp ağladı bana gözyaşlarını göstermedi.
Evlendim her evime gelişinde evimde ne eksiğim var diye bakındı durdu,her seferinde eli kolu dolu geldi.
Şimdide torunu için kendinden feda ediyor ve artık bence mutlu olmayı,güzel bir Ar-Yıldız hediyesi almayı hak ediyor.Canım annem benim için hayatını hiçe saydın hep benim için çalıştın,umarım yüzünü güldürebilirim.ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.
benimki nasıl :D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 28 Nisan 2010, 14:55:22 »
benimki nasıl
ben beğendim ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #15 : 28 Nisan 2010, 14:55:48 »
bencede çok güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı emnsz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2010, 14:56:35 »
içimden birden döküldü annemin şansına bakalım

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2010, 14:57:49 »
arkadaşlar bencede cok duygulu ama burda asıl amac slogan nıttelıgınde cumleyı tamamlamak deılmı bence bu kadar uzun yazmaya gerek yok kısa ve etkıleyıcı olsun yeter diye düşünüyorum .
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2010, 15:15:08 »
arkadaşlar bencede cok duygulu ama burda asıl amac slogan nıttelıgınde cumleyı tamamlamak deılmı bence bu kadar uzun yazmaya gerek yok kısa ve etkıleyıcı olsun yeter diye düşünüyorum .

+1
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı emnsz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2010, 16:18:35 »
Ar-Yıldız'dan Anneler Gününe özel kampanya! "Benim annem Ar-Yıldız kalitesini hak ediyor çünkü ... " ile başlayan en güzel anneler günü mesajını yazan 3 kişinin annesine Ar-Yıldız Flamingo Porselen veya Ar-Yıldız Viole Porselen çaydanlıklarından birisi hediye. Son katılım 6 Mayıs (mesajlar bu iletinin altına yorum olarak yazılmalıdır).

en güzel anneler günü mesajı diyo arkadaşım sloganı bul demiyoki