Gönderen Konu: Loreal Elsé Ve Her 5. kişiden Birine Hediye  (Okunma sayısı 63625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
Ynt: Loreal Elsé Ve Her 5. kişiden Birine Hediye
« Yanıtla #420 : 11 Mart 2010, 15:53:50 »
listeyi kaç defa değiştirecekler bakalım

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #421 : 11 Mart 2010, 16:08:07 »
Ben avonda annem,  eşim ve kendi adıma oynayıp ürün alıyorum şimdi buda haksızlıkmı oluyor, >:(
 hemde bütün ürünler benim adresime geliyor, yarası olan bunada gocunsun bakalım
hak konusunda iyice derinlere inerek düşünelim birde, o halde yarışmalara katılırkende şöyle düşünmeliyiz,,
ya ben bu yarışmaya katılıyorum ama benden çok daha fazla ihtiyacı olan insanlar var, şimdi ben katılıp kazanırsam onlara yazık olur, en iyisi ben katılmayayımda onlardan biri kazansın... gibi  ;D
böyle düşünen varmıdır acaba, yada günlerdir bu sayfada hak hak hak diye yazıp durunlar acaba gerçekten kul hakkının ne demek olduğunu biliyorlarmı  ???
sıkıldım ya günlerdir bir mutluluğa kapak aç sayfasında bir loreal de bu ne ya,  hepimiz niye buradayız, bişeyler kazanmak için,
ÖRNEĞİN: sonuçta ha kendi adıma 3 ürün istemişim, ha annemin, eşimin ve kendimin adına istemişim, ne fark var, hepside bana gelecek olduktan sonra

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #422 : 11 Mart 2010, 16:09:41 »
 ::)
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #423 : 11 Mart 2010, 17:05:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben avonda annem,  eşim ve kendi adıma oynayıp ürün alıyorum şimdi buda haksızlıkmı oluyor, >:(
 hemde bütün ürünler benim adresime geliyor, yarası olan bunada gocunsun bakalım
hak konusunda iyice derinlere inerek düşünelim birde, o halde yarışmalara katılırkende şöyle düşünmeliyiz,,
ya ben bu yarışmaya katılıyorum ama benden çok daha fazla ihtiyacı olan insanlar var, şimdi ben katılıp kazanırsam onlara yazık olur, en iyisi ben katılmayayımda onlardan biri kazansın... gibi  ;D
böyle düşünen varmıdır acaba, yada günlerdir bu sayfada hak hak hak diye yazıp durunlar acaba gerçekten kul hakkının ne demek olduğunu biliyorlarmı  ???
sıkıldım ya günlerdir bir mutluluğa kapak aç sayfasında bir loreal de bu ne ya,  hepimiz niye buradayız, bişeyler kazanmak için,
ÖRNEĞİN: sonuçta ha kendi adıma 3 ürün istemişim, ha annemin, eşimin ve kendimin adına istemişim, ne fark var, hepside bana gelecek olduktan sonra

çok güzel söyledin bunun üzerine laf söylemem  :-X  ama ben loreal kampanyasına tepkiliyim. ya baştan önlem alınacaktı yada illaki birileri silinecekse iyice incelenip öyle silinmeliydi. aynı apartmandan aynı soyadla katılanların hakkı yendi ki bunlardan biri benim

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #424 : 13 Mart 2010, 19:23:22 »
ürünü gelen varmı arkadaşlar sanırım iki hafta oldu. yoksa hala liste ile mi uğraşıyorlar

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #425 : 15 Mart 2010, 13:11:17 »
şampuan geldi

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #426 : 15 Mart 2010, 13:19:17 »
galiba benim şampuan da yolda,kargo gelecekmiş.belki de değildir ???haber veririm...
moustache pig :D

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #427 : 15 Mart 2010, 14:27:58 »
şampuan geldi

fotoğrafını koysana akşam :D

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #428 : 15 Mart 2010, 14:28:05 »
şampuan geldi

hayırlı olsun güle güle kullan hangi kargo ile geldi  :)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #429 : 15 Mart 2010, 14:57:19 »
bana da gelmiş yurtiçi kargoyla. bide ups kargodan maıl gelmıs kargogelıcek dıye. ups den kargosu gelen oldumu
:)