0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresi bu bende şikayet maili yolladım. aynı aprtamanda akrabalarım var. onlara iyilik yapıp haber verdim onlar kazandı diye neden benim hakkımı alıyolarki. çok saçma. şuan aynı soy ismi bırak aynı isimde bile olanlar var. doğru düzgün bi kampanya yapsınlar. hakkıyla kazanan kazansın
ya aynı ismi anladık ta aynı soyadı ve adres işi nerden çıktı yaa:S ben kazandım diye ablam neden kazanamsın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresi bu bende şikayet maili yolladım. aynı aprtamanda akrabalarım var. onlara iyilik yapıp haber verdim onlar kazandı diye neden benim hakkımı alıyolarki. çok saçma. şuan aynı soy ismi bırak aynı isimde bile olanlar var. doğru düzgün bi kampanya yapsınlar. hakkıyla kazanan kazansınbencede çok saçma bende yengeme haber verdim oda denemiş ve kazanmış yani (hakkı ile almış) madelleride iyi okuduk! madem aynı aile yada adres alamayacak diye bir ibare yok neden birimizin adı silinsin? neyin çekememezliğiymiş birtane saç kremininmi yoksa şampuanınınmı daha neler,sadece hakkıyla alanlar neden silindi diyoruz!teşekkur ederim mail adresi, içinarkadaşım ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBakın hala bir sürü aynı soyadlar var,hakkınızı arayın,burdan vermiyorum isimleri ama bulamayanlar özelden bana msj atsın,size silinmesi gereken birkaç ismi söyleyebilirim.Hiç kimse kusura bakmasın Moderatörlerdende çok özür diliyorum ama böyle adamlara kafa göz dalasım var. Yemin ediyorum yanımda böyle bişey söylesen kırılmadık kemiğini bırakmazdım !!!!
Bakın hala bir sürü aynı soyadlar var,hakkınızı arayın,burdan vermiyorum isimleri ama bulamayanlar özelden bana msj atsın,size silinmesi gereken birkaç ismi söyleyebilirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBakın hala bir sürü aynı soyadlar var,hakkınızı arayın,burdan vermiyorum isimleri ama bulamayanlar özelden bana msj atsın,size silinmesi gereken birkaç ismi söyleyebilirim.Hiç kimse kusura bakmasın Moderatörlerdende çok özür diliyorum ama böyle adamlara kafa göz dalasım var. Yemin ediyorum yanımda böyle bişey söylesen kırılmadık kemiğini bırakmazdım !!!!hayırdır niye sinirlendin anlamadım
ben ve yengemde kazanmıştı biz aynı binada farklı katlarda oturuyoruz onun evii ayrı benim ayrı ne alakaya silmişler ismini mail adresini bilen var mı
çekememezlik değil bence sülalesi adına katılanlar, buna zaman harcayanlar ,sırf bu iş için uğraşanlar bunu hakettiler .eline sağlık diyorum..