Gönderen Konu: Loreal Elsé Ve Her 5. kişiden Birine Hediye  (Okunma sayısı 63619 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fostage

• Ziyaretçi
Ynt: Loreal Elsé Ve Her 5. kişiden Birine Hediye
« Yanıtla #410 : 11 Mart 2010, 13:54:05 »
Tek katılımla kazananlar listesindeydim benide silmişler Keşke10-15 tane isim kastırsaydım kazanalar listesine  :D

Çevrimdışı httc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #411 : 11 Mart 2010, 14:00:34 »
arkadaşlar loreal aynı isimleri silmis tekrar bi liste olusturmus isterseniz bir bakın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #412 : 11 Mart 2010, 14:08:12 »
840.sıradan 599a çıkmışım bayağı bi eleme olmuş...
moustache pig :D

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #413 : 11 Mart 2010, 14:10:06 »
arkadaşlar loreal aynı isimleri silmis tekrar bi liste olusturmus isterseniz bir bakın
Sadece Aynı isimlerden oluşan grupları silmekle kalmamışlar ben tek ismim ve tek katılımım vardı onuda silmişler .

Vay anasını  serhat neler dönüyor yahu   :D

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #414 : 11 Mart 2010, 14:15:11 »

mail adresi bu bende şikayet maili yolladım. aynı aprtamanda akrabalarım var. onlara iyilik yapıp haber verdim onlar kazandı diye neden benim hakkımı alıyolarki. çok saçma. şuan aynı soy ismi bırak aynı isimde bile olanlar  var. doğru düzgün bi kampanya yapsınlar. hakkıyla kazanan kazansın
en güzeli tc istiyeceklerdi..kimse tc numarasıyla haksızlık yapamazdı ...kimseninde hakkı yenmezdi...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı DH2009

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #415 : 11 Mart 2010, 14:16:36 »
Pekde silmemişler aslında şöyle bi bakındımda rahat 10 dan fazla Kuru soyadı var ilçelerde hep aynı :))
Seni Çok Seviyorum Annesinin Paşa Oğlu

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #416 : 11 Mart 2010, 14:33:17 »
açıkcası insanlar niye bozuluyor anlamıyorum, aynı ip aynı adres silinmesi kadar doğal birşey yok. Bir kişi bir kere kazanabilir derken zaten bunu kastediyorlar. Yoksa kendi adıma eşim adına annem babam teyzem diye başlarım birde zaman ayırırsam ve vaktinde yakaladıysam 100 tane kazanırım. Bumu adaletli olan. Şikayet eden arkadaşı tebrik ediyorum. Ellerine sağlık, soyadı harfi değiştirenler ayıp etmiyorda şikayet edenmi ayıp ediyor. Bir yarışmanın şartlarından herhangi birine uymadığınızda yaptığınız hiledir ve şikayet edilmesi vatandaşlık görevidir. Ufacık şeyleri kazanabilmek için acayip şeyler yapıyoruz ne gereği var hiçççç . Birde yaptığımızı gayet normal görüyoruz.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #417 : 11 Mart 2010, 15:37:00 »
benim ismimi de silmişler,şikayet mali attım.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #418 : 11 Mart 2010, 15:47:26 »
açıkcası insanlar niye bozuluyor anlamıyorum, aynı ip aynı adres silinmesi kadar doğal birşey yok. Bir kişi bir kere kazanabilir derken zaten bunu kastediyorlar. Yoksa kendi adıma eşim adına annem babam teyzem diye başlarım birde zaman ayırırsam ve vaktinde yakaladıysam 100 tane kazanırım. Bumu adaletli olan. Şikayet eden arkadaşı tebrik ediyorum. Ellerine sağlık, soyadı harfi değiştirenler ayıp etmiyorda şikayet edenmi ayıp ediyor. Bir yarışmanın şartlarından herhangi birine uymadığınızda yaptığınız hiledir ve şikayet edilmesi vatandaşlık görevidir. Ufacık şeyleri kazanabilmek için acayip şeyler yapıyoruz ne gereği var hiçççç . Birde yaptığımızı gayet normal görüyoruz.
ayakta alkışlıyorum  ..

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #419 : 11 Mart 2010, 15:51:39 »
tek isimle katılanları neden siliyorlarki anlamıyorum....
fostgate sevgi şaşırdım açıkcası..

bende tek katılım tek isimle eşim adına kazandım şimdi heran silerler diye sürekli kontrol ediyorum.
ya ne yapmaya çalışıyorlar.
tek isim tek katılım yapıp kazananları silmeleri ayıp yahuuuu :(