kelin ilacı olsa ukendi başına sürermiş millet kendine anca zor kötek almaya çalışıyor eskidendi yardımlaşmalar şimdi sanmıyom alayım diyenin çıkacağını
beyazgülüm, yaptığın flood olarak tabir edilir ve forumlarda hoş karşılanmaz.. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim..
yaf zaten alamadım bişiy eşimde iyice dellendiriyor beni bi krem bile alamadın diye sinirlerim zıpladı kreme bile puanı sıfır çekti yahu ay delirecem kampanya bitene kadar milletin ruh sağlığı bozulacak
beyazgülüm, yaptığın flood olarak tabir edilir ve forumlarda hoş karşılanmaz.. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim..
herkez yazarken bısey olmuyoda ben yazıncamı oluyoo yhaa mıllet bas bas bagırıyo bana sunu alın bunu alın ben dıyınce sucmu oldu aman alın forumunuz sızın olsun bnde baska bı kampanya formuna uye olurum cok önemlıydı sankı. hıhhh
yha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaa
Aynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık
almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır
sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankıı
tartışma yaratmak istemem ama
önceki sayfalarda browserlar ve oto formlar hakkında detaylı bilgiler yazmışsın. wish love rahat alabileceğini düşünüyorum, alamamandaki problem neki?
herkez yazarken bısey olmuyoda ben yazıncamı oluyoo yhaa mıllet bas bas bagırıyo bana sunu alın bunu alın ben dıyınce sucmu oldu aman alın forumunuz sızın olsun bnde baska bı kampanya formuna uye olurum cok önemlıydı sankı. hıhhh
Yaş kaç?? İlkokul çocuğu gibi milleti şikayet ediyorsun.. Eğer şikayetçi olduğun bizim gözümüzden kaçan bir şey varsa öncelikle bizlere bilgi verirsin gereği yapılır.. Başka forumlara gitmek istedinde biz seni zorla tutmadık.. Bu tarz bir sözle kendini düşürüyorsun arkadaşım.. Yolun açık olsun gideceksen.. Kalacaksanda forum kuralları herkes için aynıdır.. Ben dahil!!
yha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaa
Aynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık
almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır
sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankıı
tartışma yaratmak istemem ama
önceki sayfalarda browserlar ve oto formlar hakkında detaylı bilgiler yazmışsın. wish love rahat alabileceğini düşünüyorum, alamamandaki problem neki?
puan 0 urun bulunamadı
Peki biz napabiliriz? Sana ürün almak gibi bi mecburiyetimiz varmı? Şurda 1 haftalık üyesin yardım istiyosun, eski üyeler bile gelip yardım istemiyo. Alamıyosan alamıyosundur bu durumda fazla sansını zorlamaman gerek

Sen bu foruma bidaha girmezsen biz bişey kaybetmeyiz kaybeden sen olursun
bagırışmayın uleyyn

zaten kendime ruj die oje almışım,dudağıma sürer gezerim artık