Gönderen Konu: Avon Güzellik Perisi  (Okunma sayısı 925543 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Avon Güzellik perisi _2
« Yanıtla #9280 : 27 Mart 2010, 14:33:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
:D
U by Ungaro Fever For Her EDP
Tarih: 27.03.2010 14:00
Durum: Bekliyor

zar zor alıyorum artık istek kabul edilmiyor.

ortak tebrik ederim  ;D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9281 : 27 Mart 2010, 14:33:23 »
kelin ilacı olsa ukendi başına sürermiş millet kendine anca zor kötek almaya çalışıyor eskidendi yardımlaşmalar şimdi sanmıyom alayım diyenin çıkacağını

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #9282 : 27 Mart 2010, 14:33:33 »
beyazgülüm, yaptığın flood olarak tabir edilir ve forumlarda hoş karşılanmaz.. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim..
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9283 : 27 Mart 2010, 14:35:16 »
yaf zaten alamadım bişiy eşimde iyice dellendiriyor beni bi krem bile alamadın diye sinirlerim zıpladı kreme bile puanı sıfır çekti yahu ay delirecem kampanya bitene kadar milletin ruh sağlığı bozulacak

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #9284 : 27 Mart 2010, 14:37:03 »
beyazgülüm, yaptığın flood olarak tabir edilir ve forumlarda hoş karşılanmaz.. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim..

herkez yazarken bısey olmuyoda ben yazıncamı oluyoo yhaa mıllet bas bas bagırıyo bana sunu alın bunu alın ben dıyınce sucmu oldu aman alın forumunuz sızın olsun bnde baska bı kampanya formuna uye olurum cok önemlıydı sankı. hıhhh
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9285 : 27 Mart 2010, 14:38:37 »
yha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaa

Aynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık  >:( almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır

sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankıı

tartışma yaratmak istemem ama
önceki sayfalarda browserlar ve oto formlar hakkında detaylı bilgiler yazmışsın. wish love rahat alabileceğini düşünüyorum, alamamandaki problem neki?

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #9286 : 27 Mart 2010, 14:39:16 »

Aynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık  >:( almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır

sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankıı

önceki sayfalarda browserlar ve oto formlar hakkında detaylı bilgiler yazmışsın. wish love rahat alabileceğini düşünüyorum, alamamandaki problem neki?

puan 0 urun bulunamadı
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #9287 : 27 Mart 2010, 14:41:58 »

herkez yazarken bısey olmuyoda ben yazıncamı oluyoo yhaa mıllet bas bas bagırıyo bana sunu alın bunu alın ben dıyınce sucmu oldu aman alın forumunuz sızın olsun bnde baska bı kampanya formuna uye olurum cok önemlıydı sankı. hıhhh

Yaş kaç?? İlkokul çocuğu gibi milleti şikayet ediyorsun.. Eğer şikayetçi olduğun bizim gözümüzden kaçan bir şey varsa öncelikle bizlere bilgi verirsin gereği yapılır.. Başka forumlara gitmek istedinde biz seni zorla tutmadık.. Bu tarz bir sözle kendini düşürüyorsun arkadaşım.. Yolun açık olsun gideceksen.. Kalacaksanda forum kuralları herkes için aynıdır.. Ben dahil!!
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9288 : 27 Mart 2010, 14:45:26 »

Aynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık  >:( almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır

puan 0 urun bulunamadı

Peki biz napabiliriz? Sana ürün almak gibi bi mecburiyetimiz varmı? Şurda 1 haftalık üyesin yardım istiyosun, eski üyeler bile gelip yardım istemiyo. Alamıyosan alamıyosundur bu durumda fazla sansını zorlamaman gerek  ;) Sen bu foruma bidaha girmezsen biz bişey kaybetmeyiz kaybeden sen olursun  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9289 : 27 Mart 2010, 14:47:07 »
bagırışmayın uleyyn  ;D zaten kendime ruj die oje almışım,dudağıma sürer gezerim artık  ;D