0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
U by Ungaro Fever For Her EDPTarih: 27.03.2010 14:00Durum: Bekliyorzar zor alıyorum artık istek kabul edilmiyor.
beyazgülüm, yaptığın flood olarak tabir edilir ve forumlarda hoş karşılanmaz.. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaaAynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankıı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaaAynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır
yha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaaAynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankııtartışma yaratmak istemem ama önceki sayfalarda browserlar ve oto formlar hakkında detaylı bilgiler yazmışsın. wish love rahat alabileceğini düşünüyorum, alamamandaki problem neki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeyazgülüm, yaptığın flood olarak tabir edilir ve forumlarda hoş karşılanmaz.. Lütfen forum kurallarına uymaya özen gösterelim..herkez yazarken bısey olmuyoda ben yazıncamı oluyoo yhaa mıllet bas bas bagırıyo bana sunu alın bunu alın ben dıyınce sucmu oldu aman alın forumunuz sızın olsun bnde baska bı kampanya formuna uye olurum cok önemlıydı sankı. hıhhh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha nolur brı bana wısh of love alsın hayrınaa yhaaAynı mesajı aynı sayfaya 100 kere yazmaktan vazgec artık almak isteyen varsa alır zaten. 100 kere yazarak şansın artmaz tam tersine azalır sana ne yha belkı bırı gormemıstı ama son yazdıgım msjda gordu nerden bılıosun sankııtartışma yaratmak istemem ama önceki sayfalarda browserlar ve oto formlar hakkında detaylı bilgiler yazmışsın. wish love rahat alabileceğini düşünüyorum, alamamandaki problem neki?puan 0 urun bulunamadı