Gönderen Konu: Avon Güzellik Perisi  (Okunma sayısı 736518 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sco_

• Ziyaretçi
Ynt: Avon Güzellik Perisi
« Yanıtla #5330 : 14 Mart 2010, 20:45:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben öğrenciyim ciciş ev geçindirmek gibi bi kaygım yok  ;D ;D ;D

İyi aç karnını doyurursun o zaman sattıgın parfümlerle Sayın öğrenci  ;)

Allah'a şükür bi ekonomik olarak bi  sıkıntımda yok yolun düşerse beklerim otelimede buyur. Akyaka beldesi/Ula/MUĞLA  ;D ;D

Senin gibilere ne derler bilirmisin  ? Neyse, ben susuyorum. Bu tartışmanın sonu iyi degil. Sizin gibiler yüzünden banlanıyorum zaten hep. iyi akşamlar

Haa bu arada o dedigin yerde otelden bol bişey yok. Önüne gelen otel açmış sabahtan akşama kadar sinek avlıyolar  ;)
« Son Düzenleme: 14 Mart 2010, 20:48:34 Gönderen: Sco_ »

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5331 : 14 Mart 2010, 21:12:09 »
hey noluyo gene sakin olun artık madem bişey paylaşılmış yapan yapar yapmayan yapmaz benim gibi programlardan bi haber olanlarda elle deneyerek alabiliyor  :D mozillada önce adresi kopy yapıyorum sonra isim tel v.s baş harflerine basınca çıkıyor öylelikle alabiildim bugün ben hafta içi burda olursam birine deneyebilirim isyeten varsa (söz veremem alırım diye ama denerim)

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5332 : 14 Mart 2010, 21:14:12 »
hey noluyo gene sakin olun artık madem bişey paylaşılmış yapan yapar yapmayan yapmaz benim gibi programlardan bi haber olanlarda elle deneyerek alabiliyor  :D mozillada önce adresi kopy yapıyorum sonra isim tel v.s baş harflerine basınca çıkıyor öylelikle alabiildim bugün ben hafta içi burda olursam birine deneyebilirim isyeten varsa (söz veremem alırım diye ama denerim)

mozillada adres kopyaladıktan sonra diğerlerinin baş harflerine gerek yok sadece ilgili alanları tıklarsanız yine çıkıyor bilgiler daha kolay oluyor

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5333 : 14 Mart 2010, 21:16:32 »
her neyse işte ondan yapıyorum yani :D ah bir programlardan anlasam neler yaparımda  ;D ;D ;D

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5334 : 14 Mart 2010, 21:24:18 »
her neyse işte ondan yapıyorum yani :D ah bir programlardan anlasam neler yaparımda  ;D ;D ;D
valla neler neler yapıyorlar bi program yazıyorlar senin yerine oyun bile oynuyo o bazı kampanyalardaki uçuk kaçık oyun puanlarını kendi haklarıyla aldıklarını zannederdim bende neler neler öğrenicesss daha

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #5335 : 14 Mart 2010, 21:27:15 »
bana bugün ufoskop almıs cok sevndm valla burdan tekrar tekrar tşk ediyorumm :)

bende hiç program bilmem kopyala yapıstrla almıstm :)

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5336 : 14 Mart 2010, 21:37:30 »
eskiden yazacazda kapacaz derken elimiz ayağımız titrerdi bundan böyle artık dakikalar değil saniyelerle bitecek demektir stoklar kimin net bağlantısı daha iyiyse o şanslı

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #5337 : 14 Mart 2010, 21:44:08 »
eskiden yazacazda kapacaz derken elimiz ayağımız titrerdi bundan böyle artık dakikalar değil saniyelerle bitecek demektir stoklar kimin net bağlantısı daha iyiyse o şanslı
bende aynı şeyi düşünüyorum net bağlantısı stoklar açıldığı anda net başında olmanız çok önemli roboform yada firefox eklentileride çok kolaylık sağlıyordur ama 14:00 da çıkan stoğa siz 1 dk sonra girip baksanız zaten 1 dkda bitiyor bilemiyorum çözüm ne olabilir ???

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5338 : 14 Mart 2010, 22:03:40 »
ya arkadaşlar ben ne programları kullanabiliyorum ne de eşim izin verir program kurmama ben elle yazarak yalnız brezil alabildim
biri bana yarın ungaro alabilirmi lütfen kaç gündür basbas bağırıyorum

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5339 : 15 Mart 2010, 00:16:10 »
bende program kurayım derken iyice katdım karışdırdım bilgisayarı her yerden bir yazılar çıkıyor katletdim sanırım diğer hesapdan parfüm deneyecekdim ama imkansız saniyelerle savaşacak kadar usta değilim daha acemiyim bu bilgisayar konusunda
olduğu kadar olmadığı kader..