0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben öğrenciyim ciciş ev geçindirmek gibi bi kaygım yok İyi aç karnını doyurursun o zaman sattıgın parfümlerle Sayın öğrenci Allah'a şükür bi ekonomik olarak bi sıkıntımda yok yolun düşerse beklerim otelimede buyur. Akyaka beldesi/Ula/MUĞLA
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben öğrenciyim ciciş ev geçindirmek gibi bi kaygım yok İyi aç karnını doyurursun o zaman sattıgın parfümlerle Sayın öğrenci
ben öğrenciyim ciciş ev geçindirmek gibi bi kaygım yok
hey noluyo gene sakin olun artık madem bişey paylaşılmış yapan yapar yapmayan yapmaz benim gibi programlardan bi haber olanlarda elle deneyerek alabiliyor mozillada önce adresi kopy yapıyorum sonra isim tel v.s baş harflerine basınca çıkıyor öylelikle alabiildim bugün ben hafta içi burda olursam birine deneyebilirim isyeten varsa (söz veremem alırım diye ama denerim)
her neyse işte ondan yapıyorum yani ah bir programlardan anlasam neler yaparımda
eskiden yazacazda kapacaz derken elimiz ayağımız titrerdi bundan böyle artık dakikalar değil saniyelerle bitecek demektir stoklar kimin net bağlantısı daha iyiyse o şanslı