0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 4 sifre var ya bende corap kazanamadım hiç bari deniyim bitmeden ama Devrim sayesinde yinede silici hayvancık kazandım
dün okulda karne töreninde görmeliydiniz her yer crax paketi kaynıyordu. okulun son günü diye kantinde yiyecek kalmamış sadece crax varmış herkes ondan alıyordu yerler çok kirlenmişti çok üzüldüm temizlemek istedim ama olmadı yapamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün okulda karne töreninde görmeliydiniz her yer crax paketi kaynıyordu. okulun son günü diye kantinde yiyecek kalmamış sadece crax varmış herkes ondan alıyordu yerler çok kirlenmişti çok üzüldüm temizlemek istedim ama olmadı yapamadım iyi niyetli çevreci arkadaşım benim temzilerken yakalansaydında bişey olmazdı saadece temiz toplum bilinci dimi ama
Aslında öğrencilere falan toplatabilirdin ya hatırlıyorum küçükken okula geç kalmıştık müdür çöp toplatmıştı hepimize Maksat okul temiz olsun yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında öğrencilere falan toplatabilirdin ya hatırlıyorum küçükken okula geç kalmıştık müdür çöp toplatmıştı hepimize Maksat okul temiz olsun yani artık çocuklara çöp toplatmak yasak . ne saçma bir uygulama...veliler şikayet ediyor.ne yapmaya çalışıyorlarsa.