13 yaşından beri saçlarını uzatan şu an 49 yaşında olan dünyanın en uzun saçlı kadını Xie Quiping´in saçları kaç metredir?
5,627 metrediye buldum ben
Dünyanın en çok estetik ameliyat yaptıran ve tüm estetik operasyonlara 100 bin dolardan fazla para harcayan Cindy Jackson toplam kaç estetik operasyon yaptırmıştır?
25
40
50
Dünyanın en uzunu olmasının yanında dünyanın en büyük elli ve en büyük ayaklı adamı Mardinli Sultan Kösen´in boyu ne kadardır?
2m 72 cm
2m 46,5 cm
2m 34,2 cm
Dünyanın en kısa adamı Çinli He PingPing´in boyu ne kadardır?
82,55 cm
74,61 cm
1 m 23 cm
En büyük evcil örümcek olan 12 yaşındaki 175 gr ağırlığındaki Rosi adlı dev kuş yiyen örümceğinin boyu kaç santimdir?
12 cm
18 cm
8 cm
En büyük evcil örümcek olan 12 yaşındaki 175 gr ağırlığındaki Rosi adlı dev kuş yiyen örümceğinin boyu kaç santimdir?
12 cm
18 cm
8 cm
ABD, Michigan, Southgate´deki Mallie´s Sports Gril & Bar´ın menüsüne baktığınızda Piyasadaki En Büyük Hamburger´i görebilirsiniz. Bu akıllara zarar hamburger´in ağırlığını bilen var mı?
89,37 kg
45,67 kg
74,75 kg
Atlas Okyanusu´nu kürekle geçen ilk Türk kimdir?
Mehmet Öyürek
Ali Bahçetepe
Erden Eruç
EN UZUN TIRNAK
1979’dan bu yana tırnaklarını kesmeyen Le Redmon (ABD)
tırnaklarının 8.85 m’ye uzaması için büyük özen gösterdi ve onları itina ile manikürledi
tırnak için bunu diyor her yer ama şıkda bu yok ya

kırıldımı acaba birazı
ben böyle yapıp örümcekte her sıkkı denedim,yine de olmadı dedi!
ben böyle yapıp örümcekte her sıkkı denedim,yine de olmadı dedi!
2010 rekorları kitabı olan yokmu ?
ben cevapladığımda takır takır hepsi gitti (: ama cevapları hatırlamıyorum sonrada katılım için teşekkür etti sizde hatamı veriyo?
ben cevapladığımda takır takır hepsi gitti (: ama cevapları hatırlamıyorum sonrada katılım için teşekkür etti sizde hatamı veriyo?
hayır anket sonunda hepsi tamam yada tekrar dene diyor,ok demedi bana, bu da yanlış cevap var demektir

bence sen sonuna dikkat etmedin dostum