20 YE yakın soru var hepsi googlede çıkıyor yalnız o örümceğin boyunu bulamadım, yok yok.ilk 5 e girdeysem gloom4'e ı pod hediye edeceğim
dualarım seninle
bende katıldım ama salladım çogunu ezel vardı
şimdi baktım tekrar örümceği bulamadım. hamburgerden emin olamadım.
köpeği buldunuz mu?
107 dedim ben
the tallest dog living is Gibson, a Harlequin Great Dane who measured 107 cm (42.2 in)
hepsini doğru yanıtlayan var mı
ABD Michigan, Southgate’deki Mallie’s Sports Gril& Bar’ın mönüsünde 29 Ağustos 2008’den beri 74,75 kg ağırlığında akıllara zarar bir hamburger satılıyor.
hamburger bu 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu kafamı karıstırdı. ben az önce tekrar gönderdim son sorudan sonra anasayfaya attı bi uyarı gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburda benim dediğim gibi yazıyor ve şıklarda var
arkadaşlar hamburgerin cevap
The largest commercially available hamburger is 84.14 kg (185.8 lbs) and is available for US$499 (£302.84) on the menu at Mallie's Sports Grill & Bar in
başka bi yerde yanlşlık yapıorz
kreid kartı olayı gerçekmi ?söyleyin ona göre katılacağım kart istemiyorum da
Dünyadaki en esnek deriye sahip olan adamın adı nedir?
Martin Brady
Ahmet Afrah
Garry Turner
1979´dan bu yana tırnaklarını kesmeyerek en uzun tırnak rekorunu kıran Le Redmon, bu rekoru kaç metre tırnaklarla kırmış olabilir?
8,65 metre
10 metre
5,32 metre
1.72 boyundaki Cathie Jung´ın beli korse taktığında ne kadar ölçülmektedir?
60,2 cm
15,1 cm
38,1 cm
Yaşayan en uzun köpek, Danua cinsi bir Great Dane olan Gibson´ın boyu ne kadardır?
100 cm
107 cm
132 cm
23 Kasım 2007´de Almanya Zilly´de Tilo Niebel tarafından yaratılan dünyanın en ağır motorsikletinin ağırlığı nedir?
1 ton 524 kg
6 ton 2 kg
4 ton 749 kg
13 yaşından beri saçlarını uzatan şu an 49 yaşında olan dünyanın en uzun saçlı kadını Xie Quiping´in saçları kaç metredir?
5,627 metre
3,164 metre
9,234 metre