Gönderen Konu: AFM Sinemaları Facebook üyelerine hediye kazandırmaya devam ediyor...  (Okunma sayısı 1327 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
1-28 Şubat 2010 tarihleri arasında AFM e-bültene ücretsiz kayıt olun, muhteşem hediyeleri kazanma şansı yakalayın.

Aşağıdaki linkten AFM e-bültene kayıt yaptıranlar, hem vizyondaki filmler, gelecek program, promosyonlar, ön satışlar ve yarışmalardan haberdar olacak, hem de yapılacak olan çekilişte filmlerin orijinal hediyelerini kazanma şansı yakalayacak.

AFM e-bültene üye olmak için tıklayınız: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kampanya Detayları:

* AFM E-bülten formunda bilgileri eksik olan üyelerimiz, çekilişe dahil edilmeyecektir.
* Son katılım tarihi 28 Şubat 2010'dur.
* Kazananlar 3 Mart 2010 tarihinde AFM Cinemas Facebook sayfasından duyurulacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
mail mi geldi facebook sayfalarına mı üye olcaz daha önce üye olanlarda tekrar blgilerinimi güncelliycem kafam çok karıştı ;D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
afm sinemaları facebook sayfasında vardı ordan gördüm ben konuyu.eski üyeler dahilmi bilmiyorum ??? :)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

MiniPsy

• Ziyaretçi
üyeyim zaten face de üye olalım ne olur ne olmaz arkadaşlar