İstediğin sayfa bulunamadı. diyor şimdi de. bir kaç saat demişti sabah oldu
hala sorun devam ediyor maalesef
Facebook uygulamalarında hep böyle sorunlar oluyo, ama şirketler hala facebook üzerinden kampanyalar yapmaya hızla devam ediyolar.. Tabi onların amacı reklam yapmak, facebookta bunun için en önemli yer.. Yani birilerinin kazanması onlar için hiç önemli değil
Facebook uygulamalarında hep böyle sorunlar oluyo, ama şirketler hala facebook üzerinden kampanyalar yapmaya hızla devam ediyolar.. Tabi onların amacı reklam yapmak, facebookta bunun için en önemli yer.. Yani birilerinin kazanması onlar için hiç önemli değil 
jaglerde puanları değiştirmişler
İlk dönem dün bitti, ondandır.
dönem dönemmiki bu kampanya

ee ben bilmeden cevap verince haliyle 226. sıraya gelmişimde şuan
dönem dönemmiki bu kampanya
ee ben bilmeden cevap verince haliyle 226. sıraya gelmişimde şuan 
benim bildiğim ilk dönem 28 şubatta bitiyor
o zaman puanlar silinmiş 
puanları düzenlemişler sanırım sistemden kaynaklanan hataları düzenlemişler gibi duruyor
kurallarındaki ifade şu şekilde
21.SÜPPER KUPA ÖDÜLLERİ
İlan edilen resmi bitiş tarihine (01 Mart 2010 saat 00:00:00) kadar devam edecek olan ''Süpper Kupa'' yarışmasının sona ermesi ile birlikte dağıtılacak ödüllerin tasnifi şu şekilde gerçekleştirilir:
•Yarışmanın en yüksek etap puanına sahip olan kullanıcı, 1 adet ''Sony PlayStation 3'' ve ''FIFA 2010'' oyunu kazanacaktır.
•Yarışmanın en yüksek 2., 3., 4., 5., ve 6. puanına sahip olan kullanıcılar ''Apple iPod nano'' kazanacaktır.
•Yarışmanın en yüksek 7., 8., 9., ..........105. ve 106. puanına sahip olan kullanıcılar ''Jagler Parfüm ve deodorant'' kazanacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin