0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son 2 gündür şu hatayla karsılasıyorum, varmı aynı sorunla karsılasan ? Soruları hep atarak yanıtlıyorum, ve dogal olarakta hızlı bir şekilde yanıtlıyorum. Hile oluyomuş böyle yapmak Etaplarımda boşa gidiyo puan kazanamıyorum hiç
Mail atmıştım düzeltmişler o sorunu. Şimdi bi mail atcam hep aynı sorular çıkıyo millet ezberlemiş cevapları puanları götürüyolar diyecem. Biraz zorlaştırsınlar olmazki böyle dimi ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMail atmıştım düzeltmişler o sorunu. Şimdi bi mail atcam hep aynı sorular çıkıyo millet ezberlemiş cevapları puanları götürüyolar diyecem. Biraz zorlaştırsınlar olmazki böyle dimi ama sorular değişiyor yeni sorular geliyor ve enteresan sorular buluyorlar bu arada 1 sn altında kalırsa son soruyu cevaplamayın hataya düşüyor benim gözlemlediğim bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMail atmıştım düzeltmişler o sorunu. Şimdi bi mail atcam hep aynı sorular çıkıyo millet ezberlemiş cevapları puanları götürüyolar diyecem. Biraz zorlaştırsınlar olmazki böyle dimi ama sorular değişiyor yeni sorular geliyor ve enteresan sorular buluyorlar bu arada 1 sn altında kalırsa son soruyu cevaplamayın hataya düşüyor benim gözlemlediğim bu %90 hep aynı sorular çıkıyo, Mail attım bakalım sorular her hafta değişsin biraz daha zorlaşsın diye. Umarım yaparlar