Gönderen Konu: Jagler ''Süpper Kupa'' Bilgi Yarışması Başladı..  (Okunma sayısı 15231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Jagler ''Süpper Kupa'' Bilgi Yarışması Başladı..
« Yanıtla #80 : 10 Şubat 2010, 19:40:40 »
ben çok fazla hatayla karşılaştım oyunda doğru cevaba yanlış diye kabul etmesi,3. yada 4. etaba geçemek gibi bunun üzerine mail attım aldığım cevapları şu oldu
Hunca memnun kalırsa belki daha fazla sayıda büyük ödüllerle, daha çok soru ile (ezberlenmesi bilgi yarışması için kötü bir durum ama 1000 in üzerinde soru var belki 2-3 bine çıkararak) ve yenilenmiş haliyle tekrarlanabilir. Bu sonra verilecek bir karar ve elbette yarışmacılarımız bilgilendirilecektir.
sürecin böyle olması pek iyi değil açıkçası ben sisteminizi iyileştirin  zaten amacım parfum ilk 6 da gözüm yok dedim onlar böyle bir cevap vermiş ilginç geldi bana :)
ayrıca benim gibi hatayla karşılaşanlar varsa hak kaybetme gibi tespit edilip yeni haklar verilecekmiş ama süreç biraz uzun olabilir dediler.

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 12 Şubat 2010, 15:35:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çok zor yaaa
evet hem bize kalmaz bu yarışma  :(

Çevrimdışı supperkupa

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #82 : 18 Şubat 2010, 16:15:08 »
Merhabalar,

Tüm yazılanları okudum ve yazılanları aydınlığa kavuşturmam gerektiğini düşünerek buraya üye oldum. Sanırım sürekli takip etmek zorunda kalacağım :) Bazılarınız sıkılacaktır ancak soru işareti kalsın istemedim. Herkese teşekkür ediyorum.

1. Yarışmada toplam puan değil, etaplar içerisinde (başlayıp sonuna kadar gidilen ya da yarım bırakılan farketmez) en yüksek puan neyse (kişinin kendi rekoru neyse) o puan esas alınır.
2. Sayfa refresh edilirse aktif etap sonlanır (günlük 3 etap hakkından biri gider, o etap için o anki puan esas alınır) ve yeni bir etap başlar. genelleme olarak şunu söyleyebilirim : Bir yarışmacıya soru gönderdiğimiz anda 1 etap hakkını sileriz. Aksi durumda etap hakkı kullanılmadan tüm sorular arama motorlarından öğrenilirdi ;)
3. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde tüm yarışmacıların tüm etaplarının detayları mevcuttur. Davet sayıları, süreleri, her soru için aldıkları puanları, kaç saniyede cevap verildiği vs. vs. vs. Aklınıza gelebilecek tüm detaylar paylaşılmaktadır.
4. 28 Şubat itibari ile;
4.1. 1.5 saniyenin altında yanıt verme engellenmiş,
4.2. sallayarak puan alma dönemi kapanmış,
4.4. yanlış yanıttan dolayı puan kırma dönemi başlamıştır.
4.3. Önceki etaplar yeni düzenlemelere göre tekrar hesaplanmış,
4.5. otomatik eliminasyon sistemi, kurallara uymayan ya da browser/javascript gibi kullanıcı tarafındaki aksaklıklardan haksız puan alınmış etapları elimine etmiştir. Arada ve son kez yarışma sonlandığı gün otomatik eliminasyon sistemi tekrar çalıştırılacak duyurulan kurallarla uyuşmayan herhangi bir kayda sahip tüm etaplar elimine edilecektir. Elbette ki yukarıda verilen adresten bu etaplar, iptal gerekçeleri vs. görülebilecektir.
5. Davet limitleri ile ilgili sorunlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki Moderatörlerden duyurular kısmında tartışılmış herkes bilgilendirilmiştir.
6. Sisteme soru girişi, sonradan katılanları korumak ve fırsat eşitliğini sağlama açısından durdurulmuştur,
7. Sorularla ilgili oalrak;
7.1. bir yarışmacıya, aynı sorunun tekrar gelebilmesi için, o seviyedeki tüm soruları yanıtlamış olması gerekir,
7.2. sorular her seferinde karıştırılarak tekrar sorulur,
7.3. herkese aynı sorular sorulmakla birlikte sırası farklılık gösterir (ÖSS deki farklı kitapcıklar gibi),
7.4. örneğin: bir yarışmacı ilk etabını başlattı, 1. seviyede 40 soruyu yanıtladı ve devam edip etabı tamamladı. Yeni bir etaba başladığında 41. soru karşısına gelecek ve sorulmamış sorusu kalmayıncaya kadar devam edecektir. Sorular tükenince yine sorular karıştırılarak sorulmaya devam edilecektir. Arka arkaya aynı sorunun gelme ihtimali bile vardır (52 kağıdı karıştırdınız, son kağıt maça papazı iken tekrar karıştırdığınızda ilk kağıdın yine maça papazı olma ihtimali gibi).
7.5. İptal edilen soru (sorulması durdurulan yani "artık bu soruyu sorma" denmiş) herhangi bir soru yoktur. Olmayacaktır. Aksi durum fırsat eşitliğine aykırı olacaktır,

Bu yanıt resmi bir yanıt olmayıp tüm resmi yanıtlar resmi yarışma profili üzerindeki ilgili alanlarda ve email yoluyla yapılır. Bu metin sadece bir paylaşımdır. Biz ve elbetteki marka, şeffaf ve adil bir yarışma olması için elimizden geleni yapıyoruz ve her türlü fikre açığız. Her fikri herkesle de paylaşmaya açığız.

Süpper Kupa Yöneticisi

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 19 Şubat 2010, 00:29:53 »
jagler sport yönetici beyfendi, yarışma oldukça güzel fakat şöyle bir sıkıntı var, ilk başta yarışmayı 28 şubatta sonlandıracağız ilk etabını dediniz, sonrada 20 marta çıkardınız, zaten sorular hep aynı insan ister istemez ezberliyor ve 20 marta kadar kazanan sadece saniyesi fazla olan olacaktır...
bence yarışmayı ya daha erken bir tarihte bitirmelisiniz yada süreye bir üst sınır koymalısınız.

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #84 : 19 Şubat 2010, 00:33:10 »
Valla davet edicek kimse kalmadı artık.20 marta kadar telef olucaz..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 19 Şubat 2010, 00:34:29 »
Valla davet edicek kimse kalmadı artık.20 marta kadar telef olucaz..
ne bu ? üye olayım istersen yolla davet bana :)

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 19 Şubat 2010, 12:16:07 »
jagler sport yönetici beyfendi, yarışma oldukça güzel fakat şöyle bir sıkıntı var, ilk başta yarışmayı 28 şubatta sonlandıracağız ilk etabını dediniz, sonrada 20 marta çıkardınız, zaten sorular hep aynı insan ister istemez ezberliyor ve 20 marta kadar kazanan sadece saniyesi fazla olan olacaktır...
bence yarışmayı ya daha erken bir tarihte bitirmelisiniz yada süreye bir üst sınır koymalısınız.

arkadaşımın söylediklerini destekliyorum sürede maksimum bir sınır konursa iyi olur
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2010, 22:27:10 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #87 : 25 Şubat 2010, 01:39:43 »

arkadaşımın söylediklerini destekliyorum sürede maksimum bir sınır konursa iyi olur

arkadaşlara katılıyorum

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 26 Şubat 2010, 17:42:45 »
bu yarışmada kabak tadı verdi iyice ya sıkıldım artık bitsede hediyemiz neyse alsak  :-\

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #89 : 20 Mart 2010, 23:08:16 »
Yarışma sona ermiştir.

En iyi etaplar incelemeden geçirildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır.

sonunda bitirdiler