-
Gönderen:
sinless
17 Oca, 2010 11:50
-
geçmiş olsun, yapanın göğüsü kabardımı acaba göğemi erdi, bunun tek adı var kendini tatmin etmekten başka birşey değil.
bencede Hesabı sil yazısı mutlaka profilden kalkmalı.
-
Gönderen:
diazem
17 Oca, 2010 11:53
-
Arkadaşım çok geçmiş olsun... Gerekli incelemeler yapılcak merak etme sen.Elimizden gelen neyse yapicaz..
Arkadaşalr buradaki şifreniz değil sadece zor olması gereken.Mail adresinizde var sonucta şifremi unuttum seçeneği ile.Aman onada dikkat ediniz.Ve mümkünse eposta adresimi gizle deyin vede msn de kulanmadığınız bir adres kullanınızki sizinle uğraşıcak kimseler o mailden uğraşmasınlar sizinle..
-
Gönderen:
balpötüşü
17 Oca, 2010 11:57
-
sinlesse katılıyorum bence bu konu gündeme alınsın üyelik silme olayı profilden kalksın.mustafa abi bulunabiliyorsa nolur bulunsun hani benim düşmanım olduğu gün gibi ortada ama hastalıklı bir zihniyet bu belli.bugün bana takıp bunu yapan başkasınada takıp aynını yapar.mail şifrem falan zaten sitelerdekinden farklıdır benim hep ama şimdi hepsini daha zor yaptım.
-
Gönderen:
adavapuru
17 Oca, 2010 12:01
-
Bu olayı kim neden yapsın anlamıyorum aylar önce benim hesabım ile de oynama yapıldı adminin bilgisi vardı şifrenizi sıkı tutun tüm arkadaşlar bunu yapan yada yapanlar kimse gerçekten ellerine ne geçiyor bilemem daha öncede bir kaç arkadaşa aynı şeyin yapıldıgına şahit oldum yazık bunu tüm arkadaşlara yapan bence çok zavallı
-
Gönderen:
ceydaa
17 Oca, 2010 12:02
-
-
Gönderen:
balpötüşü
17 Oca, 2010 12:10
-
bende bunu daha önce duymuştum yani ilk ben olmadım o sebepten bence profilden o kısım kalkmalı bu densizlerin işlerine geliyor emekleri ziyan etmek.sık sık şifremi değişiyordum ama onu kafaya koyan bir şekilde yapıyor demekki bunu.
-
Gönderen:
YeniSahip
17 Oca, 2010 12:14
-
balpötüşü hiç üzme kendini, hepimiz seni biliyor ve tanıyoruz. Sen daha çok saygı kazandın o ise hiç bir şey.
-
Gönderen:
balpötüşü
17 Oca, 2010 12:19
-
balpötüşü hiç üzme kendini, hepimiz seni biliyor ve tanıyoruz. Sen daha çok saygı kazandın o ise hiç bir şey.
saol kardeş dediğin doğru kendi kazdığı kuyuya kendi düştü ben yine aynı ben burdayım oysa gizlice dolansın geri planda
-
Gönderen:
a.sena.a
17 Oca, 2010 12:25
-
hey allahım ya insanlar bu kadar mı basitleşti kendilerini bu kadar alçalttı kötü huylu başkalarının başarılarını kıskanacak insanların bu hale gelmesine şaşıyorum
balpötüşü sana da çok geçmiş olsun sinirlenip onun sevinmesine izin verme
-
Gönderen:
kayserillim
17 Oca, 2010 12:33
-
geçmiş olsun pötüş, üzüldüm ya, insan neden şifre çalarki

anlam veremedim ya..