Gönderen Konu: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???  (Okunma sayısı 21930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
Ynt: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« Yanıtla #20 : 17 Ocak 2010, 10:52:10 »
geçmiş olsun pötüş.hırslı insanlardan ne olsa beklenir hele birde hak hukuk gözetmeyen haktan korkmayan biri ise.tekrar geçmiş olsun.hak yerini bulur üzülme

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #21 : 17 Ocak 2010, 10:52:48 »
gercekten yuh artık dedirticek bir durum senin sifreni kırarak eline ne gecicekse ama aramızdaki kimse tespit edilmeli bencede bir an önce

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 17 Ocak 2010, 10:53:50 »
gercekten yuh yaa boyle ınsanların aramızda olması cok kotu bu ne bıcım bır amac yaa cok gecmıs olsun canım
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı DH2009

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 17 Ocak 2010, 11:09:47 »
Böyle şeyide ilk defa duydum çok iliginç ya geçmiş olsun arkadaşım...
Seni Çok Seviyorum Annesinin Paşa Oğlu

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 17 Ocak 2010, 11:23:12 »
bunu yapan insana bende sadece yuhh diyorum, hiç işi yok herhalde böyle basit işlerle uğraştığına göre, pötüşüm meyve veren ağacı taşlarlar senin gerçekten güzel bir başarın var şansın var ve bunu çekemediler olay sadece budur...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #25 : 17 Ocak 2010, 11:34:18 »
saolun arkadaşlar gerçekten aramızda çok iyi yürekli insanlar olduğu gibi kendini bişey sanan bu gibi mahluklarda var malesef >:( bu yaptıkları beni etkilemez,korkutamaz,kampanyalardan elimi eteğimi çektiremez.sanal alemde bu denli çekememezlik yapan insanlar gerçek hayatta kim bilir ne feci durumdalardır.ben içi fesat olan insana sadece acırım ;) geçen benim kazandıklarımı yazdığım bölüme gelip laf atan kukla arkadaş beni daha da alevlendirdi ve favorideki sonuç sayesinde ortaya çıktı ;) şimdi bunu yapan muhterem şahıs yeni kampanyalar için beni gazladı.
ıp kontrolü yapılıp bulunuyorsa elbette bulunsun ve alınmasın bu tip zararlı kişilikler.bugün bana olan başkalarına daha değişik boyutta olabilir.ha birde şunu rica edicem ben üyeliğimi sil kısmı bence profillerden kalkmalı.gitmek isteyen kişi siteye girmez olur biter üyeliğini silse nolcakki ???
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 17 Ocak 2010, 11:37:00 »
gerçekten çok yazık.. böyle bir şeyi insan ne maksatla yapar onu da anlayabilmiş değilim.. eğer amacı böyle saçma şeylerle kendini tatmin etmekse bilemem.. inşallah bu son olur böyle saçma şeylerle bir daha karşılaşmayız

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 17 Ocak 2010, 11:40:26 »
gecmiş olsun canım.
şifren basitmiydi cok yada daha önce bir arkadasınla paylaşmış olabilirmisin
bilen birisi olabilir mi.
yapanın eline ne gectiyse ne elde ettiyse artık.... >:(
sen diğer tüm şifrelerini değiştir bence heryerde şifrelerini değiştir belli olmaz bu tip insanlara.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 17 Ocak 2010, 11:41:24 »
İnanamadım arkadaşım. Geçmiş olsun. Kim neden yapar, yapar da eline ne geçer? Dediğin gibi senin adın var, zaten tanınıyorsun bu forumda zaten. Mesaj sayısının sana ekstra bir faydası yok. Hiç bir anlamı olmayan mesaj sayısı kimi rahatsız etmiş olabilir! İnsanlar kafalarını ne kadar boş işlere yoruyorlar, şaşıyorum...
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #29 : 17 Ocak 2010, 11:48:20 »
değiştim şifrelerimi zaten.ya ben diyorum ya simge denen üyeye oy vermek için tıkladım verdiği linke sonra oldu ne olduysa.şifrem kolaydı ama sık sık değişirdim hani kimse bilemezdi kasten yapıldı bu >:( ha amacı benim mesajlarımı okumak falan olsa hemen silmezdi üyeliğimi.maksadı destekden men etmek beni,mesaj sayımı düşürmek ve sinirlerimi bozmak olsa gerek.ama dediğim gibi bu tip saçma işlere can sıkıcak olsam ohooo :D ha diğer 2 amacıda çözülmez şeyler değil yani mesaj zaten yazan biriyim artmaması mümkün değil,destekdede beni herkes biliyor bayadır üye olduğumdan kime msj yazsam oy verir,yardımcı olur.yani boşuna yordu kendini küçük beynini bu işle ;)
dünden beri kızım hasta ara ara girdim siteye en son gece baktım bu oldu.beni çekemeyip bunu yapan rahatsız insan şunu düşünsün önce ben bişeyleri kazanırken vaktimden,evimden,bazen kızımdan bile zaman çalıyorum ve karşılığını alıyorum.hani öyle onlar gibi elim elim üzerinde oturup hediye bana gelsin diye beklemiyorum.hırsızlığı meslek edinen birisi gerçek hayatında da bunu yapıyordur bence.vah haline onun büyüttüğü çocuğun,vah haline onun etrafındaki insanların diyorum >:( >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!