Gönderen Konu: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???  (Okunma sayısı 23532 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« Yanıtla #40 : 17 Ocak 2010, 12:36:06 »
hani şirketim olsa hesap bilgilerime girmek için çabalasa anlarım derim derdi para.ama bu kıskançlık hırsızlığı oldu varsın olsun.ben bu konuyu açtım çünkü bu birçok kişiye yapıldı,yapılabilirde.ama şunuda gördümki baya sevenim ve arkamda duran sağlam dostlarım var.yani o şahıs bir ders daha çıkarsın buradan boşa kürek sallamasın ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #41 : 17 Ocak 2010, 12:47:13 »
gerçekten şok oldum pötüşüm.
kim neden yapar böyle bir alçaklığı anlamış değilim ???
bunu yapan şahıs herkimse şiddetle kınıyorum !!!

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #42 : 17 Ocak 2010, 12:49:47 »
yuh yaa yeni gördümm geçmiş olsun valla canm. Bu ne yaa insanların başka uğraşacak şeyleri yok birbirleriyle uğraşıyolar. Küçük insanlar işte boşver takma kafana şifreni zor bi şifre yap bence de  >:( >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #43 : 17 Ocak 2010, 12:53:25 »
geçmiş olsun pötüş  ??? daha neler duyacagız bakalım ne akla hizmet yaparlar böyle bişey anlamış degilim yazık cok yazık nebiçim insanlar var hayatta  >:(

Çevrimdışı jodi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 17 Ocak 2010, 13:02:13 »
pötüşüm geçmiş olsun canım, biz seni zaten tanıyoruz biliyoruz ne kadar aktif olduğunu, senin mesaj sayının az olması neyi değiştirir ki? 1 haftada yazarsın birsürü mesaj yine artar, bu hırsızlığı yapan şahıs düşünememiş bunları herhalde.  >:(

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 17 Ocak 2010, 13:11:31 »
umarım bulunur bunu yapan ama ihtimali yok gibi.düşünme gibi bir özelliği olduğunu sanmıyorum jodicim bu şahsın ;D yanlız ziyaretci olarak yazdıklarımı okuyor kim nerede kısmından görüyorum yani hala gözü burda >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #46 : 17 Ocak 2010, 13:12:11 »
Forum şifresi kırmak kolay bi iş değil, bunu yapan insan zaten hepimizin şifrelerini kırabilecek kapasitededir. Son zamanlarda seninle msn'den falan iletişime geçen tanımadıgın şüphelendiğin birinden dosya falan aldınmı msn üzerinden? Veya şüpheli bi mail geldimi? Bazı mailler var açtığın anda trojenler pc'ye yerleşiyo.. Böyle bi sebepten hesabın çalınmıştır. Son ihtimal olarakta belki evden biri şifreni biliyosa ve senin bu sitede çok vakit geçirdiğin ailenden birini rahatsız etmişse hesabına girip üyeliğini silmiş olabilir
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 17 Ocak 2010, 13:16:42 »
evde bunu yapacak kimse yok zaten herkes uyurken gece oldu bu olay.şimdi Simge diye biri var üye burda o bana tofitada oy verirmisin dedi.ben onun verdiği linke tıkladım sonra ona yazayım derken şifrem gitti.yani linkle şifre kırılabiliyorsa tek ihtimal budur diyorum.başka türlüde bilmediğim mailleri açmam,msndede hep bildiğim güvendiğim kişiler var.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #48 : 17 Ocak 2010, 13:19:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evde bunu yapacak kimse yok zaten herkes uyurken gece oldu bu olay.şimdi Simge diye biri var üye burda o bana tofitada oy verirmisin dedi.ben onun verdiği linke tıkladım sonra ona yazayım derken şifrem gitti.yani linkle şifre kırılabiliyorsa tek ihtimal budur diyorum.başka türlüde bilmediğim mailleri açmam,msndede hep bildiğim güvendiğim kişiler var.

Peki o link'e tıkladıktan sonra Kullanıcı adın ve şifrenle giriş yaptınmı tofitaya? Ve şifren forum şifrenle aynımıydı?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 17 Ocak 2010, 14:04:18 »
aynı değil ordaki şifremle burdaki ama giriş yaptım tabi oy vermek için.