değiştim şifrelerimi zaten.ya ben diyorum ya simge denen üyeye oy vermek için tıkladım verdiği linke sonra oldu ne olduysa.şifrem kolaydı ama sık sık değişirdim hani kimse bilemezdi kasten yapıldı bu

ha amacı benim mesajlarımı okumak falan olsa hemen silmezdi üyeliğimi.maksadı destekden men etmek beni,mesaj sayımı düşürmek ve sinirlerimi bozmak olsa gerek.ama dediğim gibi bu tip saçma işlere can sıkıcak olsam ohooo

ha diğer 2 amacıda çözülmez şeyler değil yani mesaj zaten yazan biriyim artmaması mümkün değil,destekdede beni herkes biliyor bayadır üye olduğumdan kime msj yazsam oy verir,yardımcı olur.yani boşuna yordu kendini küçük beynini bu işle

dünden beri kızım hasta ara ara girdim siteye en son gece baktım bu oldu.beni çekemeyip bunu yapan rahatsız insan şunu düşünsün önce ben bişeyleri kazanırken vaktimden,evimden,bazen kızımdan bile zaman çalıyorum ve karşılığını alıyorum.hani öyle onlar gibi elim elim üzerinde oturup hediye bana gelsin diye beklemiyorum.hırsızlığı meslek edinen birisi gerçek hayatında da bunu yapıyordur bence.vah haline onun büyüttüğü çocuğun,vah haline onun etrafındaki insanların diyorum