Gönderen Konu: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???  (Okunma sayısı 21985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
Ynt: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« Yanıtla #30 : 17 Ocak 2010, 11:50:55 »
geçmiş olsun, yapanın göğüsü kabardımı acaba göğemi erdi, bunun tek adı var kendini tatmin etmekten başka birşey değil.

bencede Hesabı sil yazısı mutlaka profilden kalkmalı.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 17 Ocak 2010, 11:53:03 »
Arkadaşım çok geçmiş olsun... Gerekli incelemeler yapılcak merak etme sen.Elimizden gelen neyse yapicaz..

Arkadaşalr buradaki şifreniz değil sadece zor olması gereken.Mail adresinizde var sonucta şifremi unuttum seçeneği ile.Aman onada dikkat ediniz.Ve mümkünse eposta adresimi gizle deyin vede msn de kulanmadığınız bir adres kullanınızki sizinle uğraşıcak kimseler o mailden uğraşmasınlar sizinle..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #32 : 17 Ocak 2010, 11:57:09 »
sinlesse katılıyorum bence bu konu gündeme alınsın üyelik silme olayı profilden kalksın.mustafa abi bulunabiliyorsa nolur bulunsun hani benim düşmanım olduğu gün gibi ortada ama hastalıklı bir zihniyet bu belli.bugün bana takıp bunu yapan başkasınada takıp aynını yapar.mail şifrem falan zaten sitelerdekinden farklıdır benim hep ama şimdi hepsini daha zor yaptım.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #33 : 17 Ocak 2010, 12:01:07 »
Bu olayı kim neden yapsın anlamıyorum aylar önce benim hesabım ile de oynama yapıldı adminin bilgisi vardı şifrenizi sıkı tutun tüm arkadaşlar bunu yapan yada yapanlar kimse gerçekten ellerine ne geçiyor bilemem daha öncede bir kaç arkadaşa aynı şeyin yapıldıgına şahit oldum yazık bunu tüm arkadaşlara yapan bence çok zavallı  >:(

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 17 Ocak 2010, 12:02:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar az evvel şifremi kırdı buradan bir üye ve hesabımı sildi.Bunu yapmadaki amaç nedir soruyorum ben sizlere.Eğer amaç benim mesajlarıma,bilgilerime ulaşmak olsa üyeliğimi silmezdi ha demekki amaç mesaj sayımı sıfırlmak.Şimdi soruyorum o hırsız,ahlaksız kişiye ne oldu eline ne geçti.Zormu mesaj sayısı yükseltmek.Ne kadar kıskanan kişi var demek,ne kadar çekememezlik var yazık >:( Kocaman insanlarız burada ki göya hepimiz aileyiz burada yazık >:( Aramızdaki hırsız kimse bulunurmu bilmem ama bu ilk benim başıma gelmedi bunu biliyorum >:( >:(
canım bu olayı bende 1 ay önce yaptılar...dilemmayada  söylemiştim..o da şaşırmıştı...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 17 Ocak 2010, 12:10:26 »
bende bunu daha önce duymuştum yani ilk ben olmadım o sebepten bence profilden o kısım kalkmalı bu densizlerin işlerine geliyor emekleri ziyan etmek.sık sık şifremi değişiyordum ama onu kafaya koyan bir şekilde yapıyor demekki bunu.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #36 : 17 Ocak 2010, 12:14:27 »
balpötüşü hiç üzme kendini, hepimiz seni biliyor ve tanıyoruz. Sen daha çok saygı kazandın o ise hiç bir şey.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 17 Ocak 2010, 12:19:39 »
balpötüşü hiç üzme kendini, hepimiz seni biliyor ve tanıyoruz. Sen daha çok saygı kazandın o ise hiç bir şey.

saol kardeş dediğin doğru kendi kazdığı kuyuya kendi düştü ben yine aynı ben burdayım oysa gizlice dolansın geri planda :)

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 17 Ocak 2010, 12:25:26 »
hey allahım ya insanlar bu kadar mı basitleşti kendilerini bu kadar alçalttı  kötü huylu başkalarının başarılarını kıskanacak insanların bu hale gelmesine şaşıyorum
balpötüşü sana da çok geçmiş olsun sinirlenip onun sevinmesine izin verme
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #39 : 17 Ocak 2010, 12:33:43 »
geçmiş olsun pötüş, üzüldüm ya, insan neden şifre çalarki  ??? anlam veremedim ya..  :-\
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin