Gönderen Konu: ing bank - Güç size geçti  (Okunma sayısı 20358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: ing bank - Güç size geçti
« Yanıtla #100 : 01 Ocak 2010, 20:49:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet sadece bonusları topladım ilk bölümde 2600 aldım doğru ;) bonus 200 puan peki kredinin etkisi yok mu puanlamada? sonda 0 oluyor ama orantılı düşmüyor ???

Kredi geyikten öte birşey değil.  Her objeyi aldığında kredin düşüyor işte.  Reklama uygun hale getirmeye çalışmışlar. Puanlamaya etkisi yok yani.

Çevrimdışı yasin00

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #101 : 01 Ocak 2010, 21:43:30 »
evet yarışma bitsinde görücez kim kazanıcak  ;)
Siz beni suçlayın başka kurban yok tabii
Benim sınavlarım başladı boş boş gezmiyorum bugün baktım son durum ne diye millet puanlarını yükseltmiş bende biiraz oynayım dedim suç işledim galibaa
siz 1. olunca normal şekilde oluyor ben 2. yim hile oluyor dimi siz ancak kendinizi kandırırsınız başka birşey değil  :D :D                     

Heeee ayrıcaaa nettteyim adlı kişi de özelden sürekli hile nasıl yapılıyor diye msj. atyodun söylemeyince şimdide hileci diye iftira atıyosun dimi öğrensen sen de yapıcan şimdi burda bana çamur att >:(
sevili canım ciğerim eagle20 kardeşim boş vaktim yok diyorsun. son duruma bakıp hemen puan yükseltmişsin. sen nekadar becerikli,kabiliyetli,marifetli bir öğrencisin öyle. Maşallah. tu tu tu nazar değmesin sana. demek benim gibi günde 10 satten fazla oynasan demek 150000 felan yapacaksın. sen bu laflarla kendini bile inandıramzsın. Evet oyun sonunda göreceğiz kim haklı.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 01 Ocak 2010, 23:10:25 »
Barış Gülten de girmiş işin içine, tamamdır.  Bir tek Samet Barış eksik.  Takım  tamamlanıyor arkadaşlar. Son 15'e girilirken müthiş bir mücadele başlamak üzere.   Takip ediyoruz bakalım.  Şu adamların arasında birisi var, işin hilesini bulduğu anda sülalesine kadar giriyor yarışmaya.  Neydi ya geçen o duracell yarışmasında  Nazire Tontu,  Funda Beşe.  Bunları da görmek isterik.
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2010, 23:15:31 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı yasin00

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #103 : 01 Ocak 2010, 23:24:54 »
Barış Gülten de girmiş işin içine, tamamdır.  Bir tek Samet Barış eksik.  Takım  tamamlanıyor arkadaşlar. Son 15'e girilirken müthiş bir mücadele başlamak üzere.   Takip ediyoruz bakalım.  Şu adamların arasında birisi var, işin hilesini bulduğu anda sülalesine kadar giriyor yarışmaya.  Neydi ya geçen o duracell yarışmasında  Nazire Tontu,  Funda Beşe.  Bunları da görmek isterik.
o nazire tontu danettede laptop ve ps 3000 aldı.gerçi danette oyunu zaten nasıl kazanılacağı bilinen bir oyun. oynayanlar bilirler.

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 02 Ocak 2010, 00:03:51 »
cok zor bı oyun
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 02 Ocak 2010, 00:26:43 »
cok zor bı oyun

Kardeş, sen de her oyuna zor diyon yahu.  Nesi zor , objeleri alıp teslim ediyorsun işte.

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #106 : 02 Ocak 2010, 09:41:37 »
arkadaşlar lütfen vaktinizi boşa harcamayın verdiğim linkteki yazıları okuyun
bu tür kampanyalarda her zaman açık oluyor ve bu açıkları kullanmasını bilen kazanıyor ;D
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 10:23:36 Gönderen: sprboi »

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #107 : 02 Ocak 2010, 10:10:40 »
Diazem arkadaşım forumunuz çok güzel de haddim olmadan bir öneride bulunsam nasıl olur bilmiyorum ama bir sayfanızda tüm bu zamana kadar kimler hangi kampanyalarda kaç kere kazanmış nickleri isimleri falan olsa nasıl olur çünkü bana mı yanlış geliyor ama listelerde olan isimler sanki hep aynı gibi. ???

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #108 : 02 Ocak 2010, 10:36:26 »
Diazem arkadaşım forumunuz çok güzel de haddim olmadan bir öneride bulunsam nasıl olur bilmiyorum ama bir sayfanızda tüm bu zamana kadar kimler hangi kampanyalarda kaç kere kazanmış nickleri isimleri falan olsa nasıl olur çünkü bana mı yanlış geliyor ama listelerde olan isimler sanki hep aynı gibi. ???

Listedeki isimler genelde aynı da.  Kazananlar genelde farklı oluyor.  Ayrıca yüksek puan alan arkadaşların hepsini hile yapıyor diye yaftalamak olmaz.  Hile yapanlar belli.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 10:48:47 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 02 Ocak 2010, 12:28:58 »
yeni yetenekler türemeyi başladı bakıyorum. bir gün içinde puanını 50 binlerin üzerine çıkartan arkadaşlar türedi.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper