Gönderen Konu: ing bank - Güç size geçti  (Okunma sayısı 21336 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: ing bank - Güç size geçti
« Yanıtla #110 : 02 Ocak 2010, 12:36:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yeni yetenekler türemeyi başladı bakıyorum. bir gün içinde puanını 50 binlerin üzerine çıkartan arkadaşlar türedi.

XXXXX LER  ( henüz kendileri teşrif etmediler, danetteden kazandıklarıyla sülaleyi doyurdu çünkü ) .   Diğeri bizim forumdan zaten adını herkes biliyor.   Boşuna uğraşmayın derim.

Edit : Kişi isimleri yazmayalım lütfen.
Edit : Niye yazmayalım kişi isimleri, sahtekarları herkes tanısın.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 13:12:01 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #111 : 02 Ocak 2010, 12:43:01 »
yeni yetenekler türemeyi başladı bakıyorum. bir gün içinde puanını 50 binlerin üzerine çıkartan arkadaşlar türedi.
Erkan arkadaşım yukarıda verdiğim linke baktın mı NT BT IT VS uzmanı olan arkadaşımız açık açık bu tür oyunlarda açıklar olduğunu kampanyayı düzenleyenlerin bunlara karşı yapabileceği bir şey olamayacağını reklamın iyisi kötüsü olmadığını kendisinin açıkları kullandığını itiraf ediyor ve nedense sitesini de aynı gün kapatıyor.

Ben videonu izledim gerçekten başarılısın ama bahsettiğim bu açıklar oldukça ajanslar bunlara müdahale etmedikçe yapılabilecek bir şey yok. Daha 15 gün var bak gör o puanlar 100binleri bulur. Çoğu ajans umursayıpta elenir tabii neye göre eleme yapacaklarsa.

Ayrıca bir tavsiyem daha olacak katılım koşullarında itiraz halinde oyunun kendi ajanslarında tekrar oynanmasını isteyecekleri gibi bir şey okudum. Bence sonunu bekleyip görelim ve topluca itiraz edip o kişilerin dedikleri gibi oyunu ajansta oynamalarını isteyelim umursayıp kabul ederlerse tabi.  ;D

Çevrimdışı AsaSK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #112 : 02 Ocak 2010, 12:51:33 »
o listenin 100 binleri bulması ve oyunu yapanların o puanları normal olarak görüp o puandaki kişilere ödülleri vermesi bir açık mıdır? Güleyim mi ağlayayım mı?

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #113 : 02 Ocak 2010, 12:55:02 »
o listenin 100 binleri bulması ve oyunu yapanların o puanları normal olarak görüp o puandaki kişilere ödülleri vermesi bir açık mıdır? Güleyim mi ağlayayım mı?
ağla bence.
çünkü açıkları kullanan adamların yaptığı puandır o 100binler. haaa bu kampanyada o puanlara gelirmi bilmem ama..

GS FAN CLUB

Çevrimdışı AsaSK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #114 : 02 Ocak 2010, 13:04:47 »
eğer yukarı çıkarlarsa ve silinirlerse gülerim artık :)

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 02 Ocak 2010, 13:06:37 »
Erkan arkadaşım yukarıda verdiğim linke baktın mı NT BT IT VS uzmanı olan arkadaşımız açık açık bu tür oyunlarda açıklar olduğunu kampanyayı düzenleyenlerin bunlara karşı yapabileceği bir şey olamayacağını reklamın iyisi kötüsü olmadığını kendisinin açıkları kullandığını itiraf ediyor ve nedense sitesini de aynı gün kapatıyor.

Ben videonu izledim gerçekten başarılısın ama bahsettiğim bu açıklar oldukça ajanslar bunlara müdahale etmedikçe yapılabilecek bir şey yok. Daha 15 gün var bak gör o puanlar 100binleri bulur. Çoğu ajans umursayıpta elenir tabii neye göre eleme yapacaklarsa.

Ayrıca bir tavsiyem daha olacak katılım koşullarında itiraz halinde oyunun kendi ajanslarında tekrar oynanmasını isteyecekleri gibi bir şey okudum. Bence sonunu bekleyip görelim ve topluca itiraz edip o kişilerin dedikleri gibi oyunu ajansta oynamalarını isteyelim umursayıp kabul ederlerse tabi.  ;D

Birincisi itirazın umursanmaz.  İkincisi ilk 50 kişiyi hilekarların oluşturduğunu düşün.  Bunların her üçünü çağırıp başarısızlıklarını izlemek aylar sürer.  

Ayrıca ben onu bunu bilmem Tontu'yu bekliyorum sabırsızlıkla.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 13:10:47 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #116 : 02 Ocak 2010, 13:43:27 »
tontu ne? yeni bir kampanya mı? duymadım da.
100 bini salladım tabi bunda yapılacak max skoru bilmiorum o kişiler ona göre bi puan yaparlar sonuçta.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 13:45:22 Gönderen: sprboi »

Çevrimdışı AsaSK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #117 : 02 Ocak 2010, 13:49:56 »
Listedeki isimler genelde aynı da.  Kazananlar genelde farklı oluyor.  Ayrıca yüksek puan alan arkadaşların hepsini hile yapıyor diye yaftalamak olmaz.  Hile yapanlar belli.

isim verip tanımadığımız kişiler hakkında kapalı olarak hileci bu demek hoş değil düşüncem böyle senin önceki mesajından alıntı yaptım son mesajında da bir bekleyiş içindesin gördüm olmaz demene rağmen isim verip kendi tabirine göre yaftalamışsın kişileri o da yetmemiş devam ediyorsun :) doğru mu sence bu yaptığın ..

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #118 : 02 Ocak 2010, 13:55:25 »
diazem arkadaşımız konuyu kilitleyecek böyle giderse  ;D
AsaSK biraz haklı bence de bu kişileri ve yöntemleri hergünhile adlı bir forum olursa orada paylaşabiliriz
burada yasak

netteyim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : 02 Ocak 2010, 13:55:36 »
Listedeki isimler genelde aynı da.  Kazananlar genelde farklı oluyor.  Ayrıca yüksek puan alan arkadaşların hepsini hile yapıyor diye yaftalamak olmaz.  Hile yapanlar belli.

isim verip tanımadığımız kişiler hakkında kapalı olarak hileci bu demek hoş değil düşüncem böyle senin önceki mesajından alıntı yaptım son mesajında da bir bekleyiş içindesin gördüm olmaz demene rağmen isim verip kendi tabirine göre yaftalamışsın kişileri o da yetmemiş devam ediyorsun :) doğru mu sence bu yaptığın ..

o isimlerin içinde siz de mi vardınız ? neden tepki veriyorsunuz ben de bunu anlamadım ? duracell de oyunu takip ettiğim kadarıyla son zamanlarda 9000 puanı bile yapıp ilk 7 ye tamamen adını yazdıran biri oldu ve sonra bu kişi silindi buna ne demeli ? bu kişi sence çok dürüstte hilesiz de ondan mı silindi ? ben isim vermiyorum ama hakeden inşallah kazanır hakeden arkadaşlar var burdan