Gönderen Konu: ing bank - Güç size geçti  (Okunma sayısı 20399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: ing bank - Güç size geçti
« Yanıtla #90 : 01 Ocak 2010, 13:40:23 »
henüz arayan soran olmadı beni...
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 01 Ocak 2010, 17:00:40 »
Oyunla ilgili yakaladığım ipuçları. Bazı arkadaşların dikkatinden kaçmış olabilir. Umarım yararlı olur.

Herbir bonus  200 puan.  Her bir görev ise 2000 puan.  Toplam saniyenin puan hesaplamada hiçbir önemi yok.

Aşağıda her bir kelle çıktığı anda  o görev için süreniz başlıyor.  Eğer görev yerlerini iyi ezberlerseniz çıktığı anda yanında olursanız.  Yaklaşık 2000 puan ceptedir.  Örnek olarak  ilk levelda alabileceğiniz max puan 10600  (13 X 200 + 4 X 2000 ).  
Level ilerledikçe  taşlara çarptıktan sonraki "stun" süresinde artma oluyor.  

Arkadaşlarını davet et 1000 puan kazan ekranında  sistem zaten otomatik olarak 1000 puanı ekliyor.  Yani facebook paylaşımına veya email davetine gerenk yok.  Bu kısmı geçmek için yukarıda yeniden başla linkine tıklayabilirsiniz zaman kaybetmemek için.

« Son Düzenleme: 01 Ocak 2010, 19:19:40 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı yasin00

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #92 : 01 Ocak 2010, 19:00:03 »
eagle arkadaşım. 3. lüğe düşünce birdenbire puanını 51601 den 53269 a yükseltmişsin. bu kadar kabiliyetlydinde niye önceden olamadın merak ettim. aklın başına 3. lüğe düşüncemi geldi. yarışma bittiğinde herşey belli olacak merak etme sen. bide hak,hukuktan bahsediyorsun.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 01 Ocak 2010, 19:24:01 »
Adam netbooka göz koymuş.  Iphone'u lastigimeguveniyorum'dan alırım diye düşünüyor. Ne de olsa istediği puanı yapıyor.
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2010, 19:27:49 Gönderen: audacious »

netteyim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 01 Ocak 2010, 19:36:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Adam netbooka göz koymuş.  Iphone'u lastigimeguveniyorum'dan alırım diye düşünüyor. Ne de olsa istediği puanı yapıyor.

şu an lastiğime güveniyorum da adı var mı listede ?  ??? kaç sn de yapmış acaba şundan sordum lastiğime güveniyorum da uçmuş puanlar yine  ???

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 01 Ocak 2010, 19:48:22 »

şu an lastiğime güveniyorum da adı var mı listede ?  ??? kaç sn de yapmış acaba şundan sordum lastiğime güveniyorum da uçmuş puanlar yine  ???

Adı olmasına gerek yok ki.  İstediği zaman istediği puanı alabiliyor. Aşağıdaki linke bakarsan anlarsın.

Son gün çakar puanı ne olacak sanki.

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 01 Ocak 2010, 19:48:29 »
evet yarışma bitsinde görücez kim kazanıcak  ;)
Siz beni suçlayın başka kurban yok tabii
Benim sınavlarım başladı boş boş gezmiyorum bugün baktım son durum ne diye millet puanlarını yükseltmiş bende biiraz oynayım dedim suç işledim galibaa
siz 1. olunca normal şekilde oluyor ben 2. yim hile oluyor dimi siz ancak kendinizi kandırırsınız başka birşey değil  :D :D                     

Heeee ayrıcaaa nettteyim adlı kişi de özelden sürekli hile nasıl yapılıyor diye msj. atyodun söylemeyince şimdide hileci diye iftira atıyosun dimi öğrensen sen de yapıcan şimdi burda bana çamur att >:(
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2010, 19:52:24 Gönderen: eagle20 »

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 01 Ocak 2010, 20:06:18 »
Ne okuyorsun bu arada Eagle20 bilgisayar mühendisliği falan mı?

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #98 : 01 Ocak 2010, 20:13:09 »
Ben burayı okuyorum.. Sakin sakin devam edelim arkadaşlar..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı AsaSK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #99 : 01 Ocak 2010, 20:27:36 »
evet sadece bonusları topladım ilk bölümde 2600 aldım doğru ;) bonus 200 puan peki kredinin etkisi yok mu puanlamada? sonda 0 oluyor ama orantılı düşmüyor ???