ben dürüstten yanayım..
her türlü dürüst oynayan herkesin arkasındayımdır 
Dürüstten kastın ne? bunu biraz açar mısın? fenerbahçe ile siirt spor maç yapıyor ve yüzde 99unda fenerbahçe kazanıyor. fenerbahçe hile mi yapmış oluyor. bu tür oyunlarda da böyle durumlar mevcut. yanlış anlama fenerbahçe hakemi satın alıyor demiyorum. ama türkiye nin heryerinden kim olduğunu bilmediğin bilgisayarlarının nasıl olduğunu tahmin bile etmediğin bir sürü oyuncuyla yarışıyorsun. kimse senin gibi explorer da siteyi açayım da oynayayım ben dürüst oyuncuyum demiyor. kaldı ki explorer ve firefox da oynayanlar arasında fark var. windows machintosh arasındakilerde de böyle.
yani demeye çalıştığım birisi ayağına nike geçirip oynayıp kazanmak isterken. ben dürüst adamım ayağımda ne varsa onunla oynarım (kundura mesela) diyorsan kaybetmeye mahkumsundur. zaten iyi bilgisayarlılara karşı 1-0 yenik başlamışsındır. program kullanıp puanını arttıran veya zamanı durdurup oynayan için sözüm meclisten dışarı. ama diğer türlü oyunu daha iyi koşullarda oynayarak puan yapanlar hile yapmış sayılmazlar benim gözümde. örnek olarak duracell i vereyim- işyerindeki bilgisayarla 1000 puan yapamazken evdeki bilgisayarla 2500 yapıyordum. sonra farklı bir tarayıcı da oynamayı denedim 2800 yaptım. işyerindeki bilgisayarla oynamaya devam etseydim sizin mantığınıza göre herkes hileli olacaktı bana göre ki böyle yorum yapan çok insan oldu...
Saygılar,