Gönderen Konu: ing bank - Güç size geçti  (Okunma sayısı 20338 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: ing bank - Güç size geçti
« Yanıtla #70 : 31 Aralık 2009, 16:57:26 »
sen kaşındın o zaman
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 31 Aralık 2009, 17:37:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
eagle ve archancan arkadaşlar tartışıp duracağınıza sizden bir ricada bulunsam ve konu boş yere daha fazla uzamasa?

hile yapıp yapmadığınızın en güzel cevabını oyunu o süper kkonfigürasyonlu bilgisayarlarınızla oynarken bir ekran görüntüsünü video olarak çeken bir programla çekip yayınlasanız bu da bizim gibi düşünenlere kapak olsa??

ha?? ne dersiniz??? fena fikir değil mi? hadi yayınlayın bir zahmet te görelim.
hatta size 10bin yok 20 bin de düşük puan yapma hakkı verelim  ;D

lütfen bana konfigürasyon demeyin bende onun alası var ;D

Hakkaten ya.  Nasıl yapılıyormuş o 50000 puanlar, hem millet de görmüş olur. 

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 31 Aralık 2009, 17:39:03 »
bencede nassıl yapıyorsunuz merak ediyorum

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 31 Aralık 2009, 18:13:34 »
yeni rekor kırdım. direk video atılıyor mu buraya. yoksa bi yere yükleyip link mi vermem lazım.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 31 Aralık 2009, 18:20:24 »
yeni rekor kırdım. direk video atılıyor mu buraya. yoksa bi yere yükleyip link mi vermem lazım.

Boyutu zaten fazla büyük olmaz.  Bir paylaşım sitesine dosya olarak atar linki buraya koyabilirsin.  Veya youtube linki olarak verebilirsin.

Dediğin gibi rekor falan varsa da bizlere kapak olur tabii ki.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 31 Aralık 2009, 18:21:56 »

Boyutu zaten fazla büyük olmaz.  Bir paylaşım sitesine dosya olarak atar linki buraya koyabilirsin.  Veya youtube linki olarak verebilirsin.

Dediğin gibi rekor falan varsa da bizlere kapak olur tabii ki.

benim kendi rekorum. 47 bin yaptım. biraz daha iyi oynasam ki göreceksiniz, 48 bin olabilirdi.
Claude Pepper

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 31 Aralık 2009, 18:24:43 »
Yahuuu bu milletin benimle alıp veremediği ne onu anlamadım yaaa  ???  ???
kırkyılda bir bir yarışmada iyi puan yapıyorum onu da hazmedemeyenler oluyor :-\
niye kimse   Adem tatlı  kimdir bu sitedemidr diye sormuyooo bende onun bir gecede nasıl 55010 puan yaptığını merak ediyorum  :D :D  ama adamın nasıl yaptığını bilmeden suçluyormuyum sizin gibi .
millet yeni üye oluyooo gelip bize sataşıyoo yahu kardeşim bu siteye üye olup da bütün yarışmalardan büyük ödüller kazanan insanlara sormuuyosunuz bunlarıı benim en son hangi yarışamdan ödül kazandğımı biliyormusunuzzz  >:(  son 1 senendir ödül kazandığım yok gelip burda beni suçluyosunuz.
sitede biraz emek harcayın (yeni üyelere lafım) sizden özelden msj ile yardım isteyenlere oy verin yarışmalarda insanlara bu konu hakkında yardımcı olun ondan sonra da gelip beni suçlayın ...
Bilmem anlatabildim miii  :-X  :-X

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 31 Aralık 2009, 18:48:50 »
hemen yüklemiyor mu bu yaw. video aratınca sistemde var ama açınca an error occured yazıyor.

This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.
üstünde de bu yazıyor. kaliteyi ben mi improve etcem. onlar mı hallediyor anlamadım.
Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 31 Aralık 2009, 18:50:47 »

deneyin bakalım.
Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 31 Aralık 2009, 19:01:48 »
yalnız yeni farkettim. 47019 ile bitirmişim oyunu, 47018 diye kaydetmiş. tekrar log in olunca 47018 gösteriyor.
zaten sitenin puanlamaları bir garip. aynı bonusla aynı skoru yapsanız da aynı puanı alamayabiliyorsunuz..

umarım güzel bir cevap, oynayanlar içinse güzel bir taktik sunmuşumdur...
Claude Pepper