Gönderen Konu: ing bank - Güç size geçti  (Okunma sayısı 20343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: ing bank - Güç size geçti
« Yanıtla #30 : 26 Aralık 2009, 13:14:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
armutadam güzel söylemişsin.
bak bu da katılım koşullarında yer alıyor aslında..

VODEN YARATICI HİZMETLER hile yaptığını düşündüğü yarışmacıların üyeliklerini herhangi bir sebep belirtmeksizin derhal iptal etme hakkına sahiptir. Katılımcıların itirazı durumunda, yarışın VODEN YARATICI HİZMETLER tesislerinde tekrarı istenir.

woww çok güzel ama" itiraz etme" koşulu var   :-\
keşke tüm kazananlara yapsalar..

tabi biraz pay bırakarak; yani (+) veya (-) 1000 puan mesela..

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 26 Aralık 2009, 13:18:46 »
sen de direk yüksel eagle20, yükselmenin yolunu biliyorsundur..

bu tür oyunlardan olabildiğimce uzak durmuşumdur..
oyunu 10.000 kişi oynuyorsa bin tanesi hilebazdır ve pc ile ilgili bir mühendis veya öğretmen veya teknikerdir..
biliyorlardır püf noktaları ve oyunu bizim gibi "normal bir şekilde" oynamak yerine çeşitli farklı yollarla oynuyorlar..
o şekilde bu tür yarışmaları kazanıyorlar..

onun için iddiam şu: ilk 3 kişiye mi artık kaç kişiye ödül verilecekse: istanbul mu ankara mı her neyse, ana merkeze çağırmaları lazım bu kişileri ve bir daha yap bakalım gözümüzün önünde bu puanı görelim, hatta 1000 puan eksik yapsan da sayarız demeleri lazım..
şuraya yazıyorum yaptıkları puandan 10 bin 20 bin puan düşük yapacaklardır !
burda da böyle, DURACELL de de böyle...

yani böyle oyunlara katılacaklara bir nasihattır benden..
dürüst olanlar ödül kazanamıyor böyle oyunlarda arkadaşlar.. (dürüstler %90 kazanamıyor)
dürüst olup %10 kazananlar oluyordur tabi..
%10 dilime giren dürüst arkadaşlara başarılar ve iyi şanslar dilerim..

sen de direk yüksel eagle20, yükselmenin yolunu biliyorsundur..   burda bana laf mı sokuldu anlamadım  :-[ :-[

hile yapsaydım ben çoktan 1. olurdum ama 2 gündür kendimi kasıyorum ben burda ancak 47211 puan yaptım oda çok zor yaniii

Ayrıca hangi oyunda hilecileri tamamen siliyolarki katılım koşullarnda hep yazıyor da uygulama yok maalesef  :-\

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 26 Aralık 2009, 13:25:44 »
laf sokmadım eagle..
valla ben oynadım ama oyunlar çok dandikmiş yaaaa
hile yapılıyomu diye denedim (yapılıyormuş)  üyeliiğimi de silmişler  :D :D :D    site de çok acemice hazırlanmış gibi ödül kazanan da yok sanırım şimdiye kadar  :-\ :-\
bu konuda yazmışsın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
işte bu mesajına bakarak yazmıştım: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yani yapabilirsin, biliyorsundur demek istedim, burdaki mesajına göre..
yalan bir şeyse yalan diyebilirsin..

ben dürüstten yanayım..
her türlü dürüst oynayan herkesin arkasındayımdır  ;)

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 26 Aralık 2009, 13:53:37 »
laf sokmadım eagle..
valla ben oynadım ama oyunlar çok dandikmiş yaaaa
hile yapılıyomu diye denedim (yapılıyormuş)  üyeliiğimi de silmişler  :D :D :D    site de çok acemice hazırlanmış gibi ödül kazanan da yok sanırım şimdiye kadar  :-\ :-\
bu konuda yazmışsın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
işte bu mesajına bakarak yazmıştım: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yani yapabilirsin, biliyorsundur demek istedim, burdaki mesajına göre..
yalan bir şeyse yalan diyebilirsin..

ben dürüstten yanayım..

:D :D :D :D
onlar dandik oyunlarda herkesin yapabildiği hileler yaaaa  ;) ;)
ben millet gibi hileden dünyaları götürmedim var öyle isimler her yarışmada

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 26 Aralık 2009, 19:19:46 »

ben dürüstten yanayım..

Dürüstten kastın ne? bunu biraz açar mısın? fenerbahçe ile siirt spor maç yapıyor ve yüzde 99unda fenerbahçe kazanıyor. fenerbahçe hile mi yapmış oluyor. bu tür oyunlarda da böyle durumlar mevcut. yanlış anlama fenerbahçe hakemi satın alıyor demiyorum. ama türkiye nin heryerinden kim olduğunu bilmediğin bilgisayarlarının nasıl olduğunu tahmin bile etmediğin bir sürü oyuncuyla yarışıyorsun. kimse senin gibi explorer da siteyi açayım da oynayayım ben dürüst oyuncuyum demiyor. kaldı ki explorer ve firefox da oynayanlar arasında fark var. windows machintosh arasındakilerde de böyle.

yani demeye çalıştığım birisi ayağına nike geçirip oynayıp kazanmak isterken. ben dürüst adamım ayağımda ne varsa onunla oynarım (kundura mesela) diyorsan kaybetmeye mahkumsundur. zaten iyi bilgisayarlılara karşı 1-0 yenik başlamışsındır. program kullanıp puanını arttıran veya zamanı durdurup oynayan için sözüm meclisten dışarı. ama diğer türlü oyunu daha iyi koşullarda oynayarak puan yapanlar hile yapmış sayılmazlar benim gözümde. örnek olarak duracell i vereyim- işyerindeki bilgisayarla 1000 puan yapamazken evdeki bilgisayarla 2500 yapıyordum. sonra farklı bir tarayıcı da oynamayı denedim 2800 yaptım. işyerindeki bilgisayarla oynamaya devam etseydim sizin mantığınıza göre herkes hileli olacaktı bana göre ki böyle yorum yapan çok insan oldu...

Saygılar,
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 26 Aralık 2009, 19:23:44 »
archancan sen bu tür oyunlarda hangi tarayıcıyı kullanıyorsun???

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 26 Aralık 2009, 19:30:45 »

5 tarayıcı yüklü bende explorer, firefox, opera, safari, google crome. duracell de en iyisi opera idi mesela. ayrıca bunların boyutları ile de oynamak farkettiriyor. çözünürlük ayarları. sonra ne bilim bilgisayarı overlock edebilirsin. minimum düzeyde çalıştırabilirsin. anlatmak istediğim. oyuna dışardan müdahele etmeden bilgisayarında bir çok şey yapabilirsin. bence bunların hiçbiri hile değildir.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 26 Aralık 2009, 20:05:39 »

5 tarayıcı yüklü bende explorer, firefox, opera, safari, google crome. duracell de en iyisi opera idi mesela. ayrıca bunların boyutları ile de oynamak farkettiriyor. çözünürlük ayarları. sonra ne bilim bilgisayarı overlock edebilirsin. minimum düzeyde çalıştırabilirsin. anlatmak istediğim. oyuna dışardan müdahele etmeden bilgisayarında bir çok şey yapabilirsin. bence bunların hiçbiri hile değildir.

son gün Duracell de iyi puan yapmıştın ama silmişler seni de  ;) ;)   son günleri takip ettim ama olmadı yaaaa  :D :D

es-es

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 26 Aralık 2009, 20:07:00 »

anladım teşekkürler

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 26 Aralık 2009, 20:08:14 »
aslında o puanı dereceye girmek için yapmadım. ben o puanı yaptığımda üstümde de altımda da bir sürü insan vardı. niyeyse onları sildiler beni silmediler. zaten bi beklentim yoktu.
Claude Pepper