Nogger bisküvili ve magnum Karadut böğürtlen duble aldım başka hangi çeşitleri alabiliyoruz
Nogger bisküvili ve magnum Karadut böğürtlen duble aldım başka hangi çeşitleri alabiliyoruz
Nogger oreo
Cornetto oreo ve fıstıkli
magnum çikolata
aldıklarınıza ilave olarak
nogger oreo sandwich
cornetto classico kaymak&çikolata&kaymak-karadut biri
boom boom
bunlardan birer tane alabilirsiniz
bir kez 5 ürün aldıktan sonra bir daha alamıyorsak ne anladım bu işten habire şifre toplamanın anlamıda yok ki
myname42 iletine cevap yazamıyorum forumda şöyle diyor:Kişisel mesaj göndermek için uygun kriterlere sahip değilsiniz, lütfen biraz daha foruma katkıda bulunun...
şöyle söyleyeyim myname42
dondurmaları zaten yemiştim fişe baktıgımda moneyden kulanılınca o magazayı 444..... şikayet ettim personel de dahil.ertesi gün o magazanın muduru aradı buyrun gelin sorunu çözelim dedi.magaza yetkilisi 444... aradı şikayetimi oda dile getirdi ve moneylerim geri yuklendi.ha yediğim dondurmaya gelince tekrar tekrar şifre girdik yönetici ile beraber sistem hatası dediler şifreleri kulllanamadım onlar da dondurma ücreti istemediler yani .çünkü müşteri hatası degil kasiyer hatası
Ben bugün bir kartabeş şifre işe beş çeşit dondurma aldım
Nogger oreo nasıl alınıyor onun ayrı kodu mu var yoksa nogger sundwich kodu ile mi alınıyor
Ben bugün bir kartabeş şifre işe beş çeşit dondurma aldım
1 karta aynı gün içinde beş şifre ile beş dondurmamı aldınız