Gönderen Konu: Algida  (Okunma sayısı 35843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
Ynt: Algida
« Yanıtla #140 : 14 Nisan 2017, 14:50:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir bardağın içine bir limonu sıkın üzerine doluncaya kadar su ekleyin ve için.Limonlu su nabzı düşürür insanı sakinleştirir.   :)

gerek yok tecrübeyle sabit belliki! ;D ;D ;D

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #141 : 14 Nisan 2017, 14:57:08 »

Daha önce dondurma almadığınız Migros kartınız varsa o kartla ister aynı gün isterseniz farklı günlerde 4 çeşit dondurma alabilirsiniz.Sonra bir daha aynı kartla alım yapamazsınız.
Daha önce örneğin sadece magnum aldığınız kartınız varsa kalan 3 çeşiti alabilirsiniz.
Tabi bu söylediğim şu an için geçerli.Daha sonra ne olur bilemeyiz.

Arkadaşlar unutmuşum yazmayı kusura bakmayın. Bu yazdıklarım @krizantem34 nickli arkadaşımız için geçerli değildir.Kendisine, kodlarını yakarak sitemi çökertmek için girdiği bu yolda başarılar diliyoruz. :)

şu saate kadar alabilen varmı ? dün bende alamadım kodlarda yandı vermedikleri dondurmalara kodlarıda yaktılar hem bilgileri yok kasalardan hemde kodları yakıyorlar  sistem tamamıyla migrostan kaynaklı  :o :o
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #142 : 14 Nisan 2017, 15:21:04 »
Peki daha önce magnum aldığımız kart ile tekrar magnum alamıyor muyuz kod kullanarak ?
Bu olay kesin mi 🤔
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
« Yanıtla #143 : 14 Nisan 2017, 15:25:40 »

Daha önce dondurma almadığınız Migros kartınız varsa o kartla ister aynı gün isterseniz farklı günlerde 4 çeşit dondurma alabilirsiniz.Sonra bir daha aynı kartla alım yapamazsınız.
Daha önce örneğin sadece magnum aldığınız kartınız varsa kalan 3 çeşiti alabilirsiniz.

Arkadaşlar unutmuşum yazmayı kusura bakmayın. Bu yazdıklarım @krizantem34 nickli arkadaşımız için geçerli değildir.Kendisine, kodlarını yakarak sitemi çökertmek için girdiği bu yolda başarılar diliyoruz. :)

şu saate kadar alabilen varmı ? dün bende alamadım kodlarda yandı vermedikleri dondurmalara kodlarıda yaktılar hem bilgileri yok kasalardan hemde kodları yakıyorlar  sistem tamamıyla migrostan kaynaklı  :o :o

limonlu su bünyene iyi gelmemiş belli  ;D
@biolog nickli arkadaş dışında alabilen olursa  yazabilirmi  ;)

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #144 : 14 Nisan 2017, 15:39:31 »
Yazık ya. Taş devri gibi burası.
Dur yardımcı olayım.

Teşekkür ederim biolog, çok aydınlatıcı yazmışsınız. Taş Devri'nden Teknoloji Çağı'na geldim ben bizzat şu Algida karmaşasında, keşke herkes sizin gibi, en sıradan insanların bile kolayca anlayabileceği şekilde detaylı yazıp yardımcı olsa bizlere.
Eskiden kayıtlı ve dondurma alınmış kartlar emekli oldu anlaşılan, son durum bu.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #145 : 14 Nisan 2017, 15:48:24 »
Yazık ya. Taş devri gibi burası.
Dur yardımcı olayım.

Teşekkür ederim biolog, çok aydınlatıcı yazmışsınız. Taş Devri'nden Teknoloji Çağı'na geldim ben bizzat şu Algida karmaşasında, keşke herkes sizin gibi, en sıradan insanların bile kolayca anlayabileceği şekilde detaylı yazıp yardımcı olsa bizlere.
Eskiden kayıtlı ve dondurma alınmış kartlar emekli oldu anlaşılan, son durum bu.

Farklı dondurma alınabiliyor ancak Daha önce alınmış dondurma alinamıyor sanırım özet olarak en kısa zamanda deneyeceğim
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #146 : 14 Nisan 2017, 16:01:57 »
Bir bardağın içine bir limonu sıkın üzerine doluncaya kadar su ekleyin ve için.Limonlu su nabzı düşürür insanı sakinleştirir.   :)

arkadaşım alabiliyormuyuz bende 2 adet money kart var elimdede 10 dondurmalık kod var swarm dan her sabah şifreleri alıyorum da gerçekten alınabiliyorsa aynı kartlarla dvm edeyim alamıyorsak boşuna uğraşmayalım bilgi verirsen sevinirim  :)
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #147 : 14 Nisan 2017, 16:25:05 »

arkadaşım alabiliyormuyuz bende 2 adet money kart var elimdede 10 dondurmalık kod var swarm dan her sabah şifreleri alıyorum da gerçekten alınabiliyorsa aynı kartlarla dvm edeyim alamıyorsak boşuna uğraşmayalım bilgi verirsen sevinirim  :)

1 Kartla 4 çeşit alabiliyorsunuz.Sonra o kartla bir daha alamıyorsunuz.Almaya çalışırsanız kodlarınız YANIYOR.  :)

Cornetto Şu an için sorun yaşatıyor,kodlarınızı boşuna yakmayın,üç beş gün bekleyin.

5. günün şafağında doğuya bakın size haber getireceğim.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı badituna

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #148 : 14 Nisan 2017, 18:32:44 »
Arkadaşlar kampanya koşullarında eğer ben yanlış anlamamışsam ;D :ürün alımının ardından 24 saat geçmeden yeni ürün alınamaz.24 saat geçmeden almaya isterseniz şifreniz iptal olur yazıyor.o bölümü kopyaladım :(Verilen şifreler ile Migros mağazalarından her 24 saat içinde her müşteri kendi hesabından en fazla 1 adet ürün alımı yapabilecektir. Hediye ürün alımının ardından 24 saat geçmeden kullanılan yeni şifrelerle hediye ürün alınamayacak ve şifre bir daha kullanılamayacak şekilde bloke olacaktır. 24 saati kontrol etmek tüketicinin sorumluluğunda olup, şifrenin kullanılamaması durumunda Migros ve Unilever sorumluluk kabul etmeyecektir.)

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #149 : 14 Nisan 2017, 22:41:44 »

1 Kartla 4 çeşit alabiliyorsunuz.Sonra o kartla bir daha alamıyorsunuz.Almaya çalışırsanız kodlarınız YANIYOR.  :)

Cornetto Şu an için sorun yaşatıyor,kodlarınızı boşuna yakmayın,üç beş gün bekleyin.

5. günün şafağında doğuya bakın size haber getireceğim.
teşekkürler :)
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar