Peki daha önce magnum aldığımız kart ile tekrar magnum alamıyor muyuz kod kullanarak ?
Bu olay kesin mi 🤔
Yazık ya. Taş devri gibi burası.
Dur yardımcı olayım.
Daha önce dondurma almadığınız Migros kartınız varsa o kartla ister aynı gün isterseniz farklı günlerde 4 çeşit dondurma alabilirsiniz.Sonra bir daha aynı kartla alım yapamazsınız.
Daha önce örneğin sadece magnum aldığınız kartınız varsa kalan 3 çeşiti alabilirsiniz.
Tabi bu söylediğim şu an için geçerli.Daha sonra ne olur bilemeyiz.
Teşekkür ederim biolog, çok aydınlatıcı yazmışsınız. Taş Devri'nden Teknoloji Çağı'na geldim ben bizzat şu Algida karmaşasında, keşke herkes sizin gibi, en sıradan insanların bile kolayca anlayabileceği şekilde detaylı yazıp yardımcı olsa bizlere.
Eskiden kayıtlı ve dondurma alınmış kartlar emekli oldu anlaşılan, son durum bu.
Yazık ya. Taş devri gibi burası.
Dur yardımcı olayım.
Daha önce dondurma almadığınız Migros kartınız varsa o kartla ister aynı gün isterseniz farklı günlerde 4 çeşit dondurma alabilirsiniz.Sonra bir daha aynı kartla alım yapamazsınız.
Daha önce örneğin sadece magnum aldığınız kartınız varsa kalan 3 çeşiti alabilirsiniz.
Tabi bu söylediğim şu an için geçerli.Daha sonra ne olur bilemeyiz.
Teşekkür ederim biolog, çok aydınlatıcı yazmışsınız. Taş Devri'nden Teknoloji Çağı'na geldim ben bizzat şu Algida karmaşasında, keşke herkes sizin gibi, en sıradan insanların bile kolayca anlayabileceği şekilde detaylı yazıp yardımcı olsa bizlere.
Eskiden kayıtlı ve dondurma alınmış kartlar emekli oldu anlaşılan, son durum bu.
Farklı dondurma alınabiliyor ancak Daha önce alınmış dondurma alinamıyor sanırım özet olarak en kısa zamanda deneyeceğim
Bir bardağın içine bir limonu sıkın üzerine doluncaya kadar su ekleyin ve için.Limonlu su nabzı düşürür insanı sakinleştirir. 
arkadaşım alabiliyormuyuz bende 2 adet money kart var elimdede 10 dondurmalık kod var swarm dan her sabah şifreleri alıyorum da gerçekten alınabiliyorsa aynı kartlarla dvm edeyim alamıyorsak boşuna uğraşmayalım bilgi verirsen sevinirim
Bir bardağın içine bir limonu sıkın üzerine doluncaya kadar su ekleyin ve için.Limonlu su nabzı düşürür insanı sakinleştirir. 
arkadaşım alabiliyormuyuz bende 2 adet money kart var elimdede 10 dondurmalık kod var swarm dan her sabah şifreleri alıyorum da gerçekten alınabiliyorsa aynı kartlarla dvm edeyim alamıyorsak boşuna uğraşmayalım bilgi verirsen sevinirim 
1 Kartla 4 çeşit alabiliyorsunuz.Sonra o kartla bir daha alamıyorsunuz.Almaya çalışırsanız kodlarınız YANIYOR.

Cornetto Şu an için sorun yaşatıyor,kodlarınızı boşuna yakmayın,üç beş gün bekleyin.
5. günün şafağında doğuya bakın size haber getireceğim.
Arkadaşlar kampanya koşullarında eğer ben yanlış anlamamışsam

:ürün alımının ardından 24 saat geçmeden yeni ürün alınamaz.24 saat geçmeden almaya isterseniz şifreniz iptal olur yazıyor.o bölümü kopyaladım :(Verilen şifreler ile Migros mağazalarından her 24 saat içinde her müşteri kendi hesabından en fazla 1 adet ürün alımı yapabilecektir. Hediye ürün alımının ardından 24 saat geçmeden kullanılan yeni şifrelerle hediye ürün alınamayacak ve şifre bir daha kullanılamayacak şekilde bloke olacaktır. 24 saati kontrol etmek tüketicinin sorumluluğunda olup, şifrenin kullanılamaması durumunda Migros ve Unilever sorumluluk kabul etmeyecektir.)