0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigrostaki salak kasiyer şifre gireceğine benim moneylerimden kullanmış ya.mağazadan çıkınca fişe bakınca farkettim.bilmiyorsan bilmiyorum beyfendi de.dikkat edin arkadaşlar .böyle acemi kasiyerlere denk geldiğiniz zaman fişe bakın .biliyormuş gibi şifreleri girdi tamam beyfendi diyor aynısını bende yaşadım 2 kartdan gitti 20 money.. müşteri hizmetlerine şikayet ettim bugün moneylerimi geri yüklediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigrostaki salak kasiyer şifre gireceğine benim moneylerimden kullanmış ya.mağazadan çıkınca fişe bakınca farkettim.bilmiyorsan bilmiyorum beyfendi de.dikkat edin arkadaşlar .böyle acemi kasiyerlere denk geldiğiniz zaman fişe bakın .biliyormuş gibi şifreleri girdi tamam beyfendi diyor aynısını bende yaşadım 2 kartdan gitti 20 money..
migrostaki salak kasiyer şifre gireceğine benim moneylerimden kullanmış ya.mağazadan çıkınca fişe bakınca farkettim.bilmiyorsan bilmiyorum beyfendi de.dikkat edin arkadaşlar .böyle acemi kasiyerlere denk geldiğiniz zaman fişe bakın .biliyormuş gibi şifreleri girdi tamam beyfendi diyor
Bir karta ayrı ayrı şifrelerle dört ürün alabilirsiniz hatta beşinci oreo nooger ıda alabilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir karta ayrı ayrı şifrelerle dört ürün alabilirsiniz hatta beşinci oreo nooger ıda alabilirsinizPeki bir sonra ki gün aynı karta yine ürün alınabiliyor mu?
Boom Boom Kodu : 76456048
cornet aliniyormu.aliniyorsa disc aliniyormu suan