0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nogger hangisi düşüyor
Akşam üzeri kaydettiğim karta 5 çeşit dondurma aldım.Bazı magnum kodlarında sorun oldu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAkşam üzeri kaydettiğim karta 5 çeşit dondurma aldım.Bazı magnum kodlarında sorun oldu.cornettoda sadece karadutmu oluyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAkşam üzeri kaydettiğim karta 5 çeşit dondurma aldım.Bazı magnum kodlarında sorun oldu.cornettoda sadece karadutmu oluyor? karadut denedım olmadı malesef kornetto kod ölü bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAkşam üzeri kaydettiğim karta 5 çeşit dondurma aldım.Bazı magnum kodlarında sorun oldu.cornettoda sadece karadutmu oluyor? karadut denedım olmadı malesef kornetto kod ölü bencekaradut düşüyor, ben başka çeşit deneyemedim.sizin kodunuz hatalıdır,bazı kodlarda sıkıntı var