bir kişinin asabiyeti ve bir anlık zaafı tüm firmaya mal edilemez, bir anda silerseniz, bir anda sinirlenen o kadından ne farkımız kalır bir düşünün. her firmada iyi ve kötü insanlar vardır. hani bi laf vardır kavun değilki diye başlayan... çiğdem hanımın ilgisi ve durumu düzeltmek için attığı adım boşa gider...
yinede karar sizin arkadaşlar...
arkadaslar simdi beni aradilar bu arabayı istiyorum diye bir form doldurdunuzmu dediler evet dedim tebrikler kazandınız dediler adresimi aldılar canta kazanmısım şansım dönüyormu ne keske araba verseydiler....
Tebrikler canım bende bişey çıkmıyo sanıyordum
benimle bayan gayet kibar konustu adresısnızı alayım dedi verdım kapadı
bende az önce eşimin adına habersiz doldurdum. iyi davranıp gönderirilerse benden, kötü olursa allah tan
benide aradılar 262 li kocaeli numarası bu yorumları akşam okumuş olsaydım telefonu açmazdım korkumdan valla

bayan gayet nazikti formu doldurup doldurmadığı sordu evet dedim hediye kazandınız dedi teşekkür ettim adres istedi bu kadar ...
arkadaşlar bana degıl ama annemede sanırım hediye kazandınız dıye tlf açmışlar tabı annemde ne anlasın tamam demiş neyse kazananlara tebrikler...
Benide aradılar Kazandınız Adres bilgisi aldılar Yılbaşıdan sonra gönderecekler
beni araba için aradılar sadece ya bende hediye için dedim ama gelen giden bişi yok