bugun aradi bir adam, diyoki nasil yardimci olabiliriz
ya kadın aradı. araba almayı düşünüyormusunuz dedi. şuan değil dedim tamam dedi kapadı. bir şey anlamadım.
arkdaşlar bişiy dicem bu gün beni hondadan bir bayan aradı ve öyle kötü azarladıki dondum kaldım.
niye forum doldurdunuz dedi dedim böyle böyle internette gördüm doldurdum.ne münasebet efendim siz araba alacakmısınız dedi hayır dedim o zaman niye dolduruyosunuz hayret bişey biz araba için ilan verdik dedi şok oldum hatta cevap bile veremedim...
sakın doldurmayın şimdi kızıyorum kendime nasıl izin verdim böyle konuşmasına diye eskişehir honda bayisinden arayan o kabaca davranan kadını kınıyorum artık alacağım varsada almam ayıp yaaa....
insan güzelce konuşur en azından ....
abimde hondadan araba araştırıyordu anlattım valla anında vazgeçti.
al işte bir müşteri kaybettiler...
kimsenin beni böyle üzmeye hakkı yok!
kınıyorum.
Arkadaşlar, tabi ki arayan bayanın bu şekilde davranması doğru değil fakat bazı zamanlar bizim de yaptıklarımız doğru değil. Bu örnekte olduğu gibi, kampanya Honda Civic sahibi olmak isteyenler için düzenlenmiş bir kampanya. Bir şeyler kazanmayı hepimiz istiyoruz ama insanların da işini zorlaştıracak şeyler yapmamalıyız. Ben de bu kampanya eklendiğinde açtım ve baktım fakat bana uygun olmadığından dolayı katılmadım. Zaten formda da şöyle yazıyor; "Aralık ayına özel yılın en iyi fiyatlarıyla bir Honda Civic sahibi olmak için lütfen formu doldurun, en yakın Honda Plaza sizinle iletişime geçsin."
Belki sandığım gibi değildir ama ben sanıyorum ki OKUMAMA ALIŞKANLIĞIndan kaynaklanan bir durum. Her zaman ve her şey için geçerli, bir kampanyaya katılırken veya bir şey alırken ya da sözleşmeye imza atmadan önce koşulları iyice okuyun.
Bol şanslar.
arkdaşlar bişiy dicem bu gün beni hondadan bir bayan aradı ve öyle kötü azarladıki dondum kaldım.
niye forum doldurdunuz dedi dedim böyle böyle internette gördüm doldurdum.ne münasebet efendim siz araba alacakmısınız dedi hayır dedim o zaman niye dolduruyosunuz hayret bişey biz araba için ilan verdik dedi şok oldum hatta cevap bile veremedim...
sakın doldurmayın şimdi kızıyorum kendime nasıl izin verdim böyle konuşmasına diye eskişehir honda bayisinden arayan o kabaca davranan kadını kınıyorum artık alacağım varsada almam ayıp yaaa....
kınıyorum.
koskaca firmaın yaptığı kampanya komik zaten..formu doldur hediye kazan yazıyor.onlar da böyle aldatmaca yapmasınlar inasanlara .ancak insanları kandırmaya vakitleri var tabi kaç milyarlık araba satacak olsa nasıl kibarlaşır başka şekillere dönüşür o ses tonu.. .bence şikayet edin o bayanı..bayan demeye bin şahit.büyük firmada çalışıyor diye kendini firma sahibi sanıyorlar telefonda tahmin edebiliyorum... tüm hıncını sizden almıştır..araba almak isteyen zaten o hediyelere tenezzül bile etmez.o formu doldurup araba alan kaç kişi olur ki_? daha pahallı hediye versinler o zaman. araba alıcam... verdikleri hediye kalem...

oldu başka derdim yoktu
kınıyorum.
koskaca firmaın yaptığı kampanya komik zaten..formu doldur hediye kazan yazıyor.onlar da böyle aldatmaca yapmasınlar inasanlara .ancak insanları kandırmaya vakitleri var tabi kaç milyarlık araba satacak olsa nasıl kibarlaşır başka şekillere dönüşür o ses tonu.. .bence şikayet edin o bayanı..bayan demeye bin şahit.büyük firmada çalışıyor diye kendini firma sahibi sanıyorlar telefonda tahmin edebiliyorum... tüm hıncını sizden almıştır..araba almak isteyen zaten o hediyelere tenezzül bile etmez.o formu doldurup araba alan kaç kişi olur ki_? daha pahallı hediye versinler o zaman. araba alıcam... verdikleri hediye kalem...
oldu başka derdim yoktu

O şekil davranması haksız ancak o şekil davranmasını şikayet edebilir. Ama Formu doldurunca üstte zaten yazan şu;
Aralık ayına özel yılın en iyi fiyatlarıyla bir Honda Civic sahibi olmak için lütfen formu doldurun, en yakın Honda Plaza sizinle iletişime geçsin.
adamlar bunu yazmış birşey de denilmez. Ödül olayına gelince her 10 kişiden biri deniliyor heralde bayiye gidip alıcaksın v.s. olabilir onuda yazmamaları kendi hataları.
Hondadan aradılar arkadaşlar
Sadece test sürüşüne çağırdılar. İnternette hediye falan yazıyordu ondan katıldım araba almayı düşünmüyorum dedim Eşantiyon ya da hediye falan vermiyormuşlaröyle bir kampanyamız yok dedi kız.
Hondadan aradılar arkadaşlar
Sadece test sürüşüne çağırdılar. İnternette hediye falan yazıyordu ondan katıldım araba almayı düşünmüyorum dedim Eşantiyon ya da hediye falan vermiyormuşlaröyle bir kampanyamız yok dedi kız.
demek ki bu kampanya fos çıktı tamamen kandırmaca

bu kampanyayı düzenleyen siteyi kınıyorum
Link açılmıyor.. Eğer açılsaydı hemen resmini çekip Honda ile irtibata geçicektim.. Mynet'e de reklam vermişler ama hiç bir şekilde ödül veriyoruz ibaresi koymamışlar.. Demek ki bu olay Honda'dan değil arkadaşlar.. Arabalar.com'un çok büyük bir ayıbı olmuş.. Kampanya adı altında kendine prim yaptırdı.. Ben katılmadığım için çok şükür ters bir olay yaşamadım ama gerçek bir Honda sever olarak sizler adına kızdım, sinirlendim.. Honda gibi büyük ve sağlam bir firmanın adını kullanarak sizleri üzmüşler.. Arabalar.com bu ayıp için sitemizde özür başlığı açmanızı bekliyorum!!