Gönderen Konu: Formu doldur,Honda'dan hediye kazan  (Okunma sayısı 15759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Formu doldur,Honda'dan hediye kazan
« Yanıtla #30 : 23 Aralık 2009, 19:22:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Link açılmıyor.. Eğer açılsaydı hemen resmini çekip Honda ile irtibata geçicektim.. Mynet'e de reklam vermişler ama hiç bir şekilde ödül veriyoruz ibaresi koymamışlar.. Demek ki bu olay Honda'dan değil arkadaşlar.. Arabalar.com'un çok büyük bir ayıbı olmuş.. Kampanya adı altında kendine prim yaptırdı.. Ben katılmadığım için çok şükür ters bir olay yaşamadım ama gerçek bir Honda sever olarak sizler adına kızdım, sinirlendim.. Honda gibi büyük ve sağlam bir firmanın adını kullanarak sizleri üzmüşler.. Arabalar.com bu ayıp için sitemizde özür başlığı açmanızı bekliyorum!!

açılıyor

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #31 : 23 Aralık 2009, 19:27:39 »
Evet şimdi açılıyor.. Ben Honda ile irtibata geçip bu hatanın düzeltilmesini istiycem arkadaşlar.. Lütfen sizlerde canınızı sıkmayın.. ;)

Daha ne kampanyalar görücez.. ;)
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2009, 09:49:29 »
valla ben bir honda fanı olarak test sürüşüne gideceğim, çünkü gerçekden almayı düşünüyoruz. fiyat ve kredi durumlarını konuşacağım. Antalya bayisi gayet kibar bir beyfendiydi, internetten gördüğümüde söyledim, pazar günü gideceğiz, geldiğinizde adımı verin ben yardımcı olacağım dedi.

arkadaşlar bencede alakası olmayan kampanyalara katılmak gerçekden gereksiz ve saçma.

farzedelim bi şapka,bi yağmurluk verdi değermi allahaşkına?

Honda bayisindeki kadının yaklaşımını doğru bulmuyorum ama ona kimbilir kaç tane böyle yazı geldi ve en sonunda çıldırdı. Senin şanssızlığın sana denk gelmiş, geçmiş olsun, kafana takma ama dikkatli ol arkadaşım, üzülmemek için sen dikkat et, yokda kimse seni kırmamak için uğraşmaz...

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2009, 13:07:45 »
5 dakika içinde aradılar beni araba alacakmısınız böyle bi bilgi geldi elimize dedi ben hayır almayacağım internette bi kampanya vardı bu yüzden katıldım dedim adam öyle birşey yok dedi tes edebilirm,iyiz peki bu arabayı dedim tabi buyrun gelin bodruma dedi. Muğla merkezde yokmuş :):)

Çevrimdışı haylazbenli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2009, 13:11:24 »
Bende katıldım benide aradılar ama hediye diye bir şey yok kim hediye veriyor bilinmiyor

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2009, 18:44:00 »
Arkadaşlar lütfen dikkatli şekilde okuyunuz!!
Honda firma yetkilisi Çiğdem hanımla yaptığım görüşmeden sonra sizlere bu iletiyi göndermemi istedi..

Alıntı
Sayın Hergün Kampanya Forum ziyaretçileri,

Honda Türkiye A.Ş. tarafından yapılan ve Civic Sedan satış kampanyası
çervesinde gerçekleştirdiğimiz "Civic Sedan ile ilgileniyorsan form doldur
- Honda'dan hediye kazan" kampanyasına gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür
ederiz. Birkaç websitesinde yayınlanan bu ilanımızda form sayfasında da
belirttiğimiz gibi yılın en cazip fiyatlarıyla Civic Sedan sahibi olmak ya
da bayimizle iletişime geçmek için form dolduran herkes bayilerimiz
tarafından aranmış ve kayıtları bizler tarafından alınmıştır. Kampanyamızın
amacı sadece hediye dağıtmak çerçevesinde kurgulanmadığı için bazı yanlış
anlaşılmaların önüne geçebilmek adına uygulamamız durdurulmuştur. İlanımız
yayında kaldığı süre içerisinde ilgi gösteren tüm katılımcılarımızın kaydı
alınmıştır ve kazananlara Honda Türkiye A.Ş. tarafından hediyeleri en kısa
zamanda gönderilecektir. Gösterilen ilgiye tekrar teşekkür eder, tüm yanlış
anlaşılmalardan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla,
Honda Türkiye A.Ş.

Çiğdem hanımla görüşmemizden sonra bende buradan Nokta İnternet Teknolojileri firmasından özür dilerim.. Bir çok firmanın başvurduğu uyanıklık yöntemleri uyguladığını sanarak kendilerini suçlar şekilde yazmış olduğum yazıları geri alarak tekrar özür diliyorum..

Sizlerde kafanızdaki Honda hakkındaki olumsuzlukları lütfen silin.. Bu güzel yaklaşımı için Honda'yı tebrik ediyorum..
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı fatihbedri

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #36 : 24 Aralık 2009, 23:05:10 »
ben honda yı tebrik etmiyorum.

daha önce de aynı olay benim başıma garanti bankasından geldi.

Arayan kişi beni bayağı azarlamıştı kendimi çok kötü hissettim ve bildiğim heryere şikayet ettim.

Honda gibi bir firmada personel seçerken çok dikkatli olmalı.

Hondayı personel politikasını tekrar gözden geçirmeye davet ediyorum.

Saygılarımla

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #37 : 24 Aralık 2009, 23:33:46 »
ya böyle karaktersiz insanları müşteri temsilcisi yaparlsa olacağı bu. arkadaşın başına gelenleri okuduktan sonra, hondanın yanından bile geçmem artık. herkes işini adam gibi yapmalı gerekirse 1000 kişi aynı şekilde başvurmuş olsun hepsine gereken nezaketi göstermeli. sonuçta işi bu.
benimde başıma böyle olay axess kartını kapattırırken gelmişti, ne akbankla işim olur artık nede akses kartla.

sonuçta aradıkları müşteri, kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok. bu gibi durumlara sebebiyet vermemek için herkes gereken tavrı takılmalı.
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 25 Aralık 2009, 00:12:01 »
arkdaşlar bişiy dicem bu gün beni hondadan bir bayan aradı ve öyle kötü azarladıki dondum kaldım.
niye forum doldurdunuz dedi dedim böyle böyle internette gördüm doldurdum.ne münasebet efendim siz araba alacakmısınız dedi hayır dedim o zaman niye dolduruyosunuz hayret bişey biz araba için ilan verdik dedi şok oldum hatta cevap bile veremedim...
sakın doldurmayın şimdi kızıyorum kendime nasıl izin verdim böyle konuşmasına diye eskişehir honda bayisinden arayan o kabaca davranan kadını kınıyorum artık alacağım varsada almam ayıp yaaa....
insan güzelce konuşur en azından ....
abimde hondadan araba araştırıyordu anlattım valla anında vazgeçti.
al işte bir müşteri kaybettiler...
kimsenin beni böyle üzmeye hakkı yok!
kınıyorum.
bana öyle davrancak ve ben susup üzülcem  :-\ ağzıma geleni sayarım sonuçta bizim hatamızda değil yani  :)

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 25 Aralık 2009, 00:14:32 »
Tamda Honda Motor ALma Zirvesindeydim Vazcaydım  :)