Gönderen Konu: CarrefourSA Süper Boy Lay’s Vespa Kazanma Şansı (02.09.2016 - 14.09.2016)  (Okunma sayısı 13792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kasa fişinde çıkma olayı çekiliş kartıyla uğraşmayı da bitierecek aslında. Böyle çekiliş kartı ve fiş ibrazı konusu da kapanacak.
Şu otomasyonu beceremediler gitti.

bizim buraya kart gelmiyor bile ama bu iş bitecek

bizim buraya gelmedi kart ilk defa birde böyle kampanya yok diyor sinir etmez mi katalogu soktum gözüne al burda ne var dedim kupon yoksa nerden icaat edeyim size diyor bi küfür etmedikleri kaldı paramızla rezil oluyoruz carrefoursa 
info@carrefour a at abicim şikayet. Carrefour ilgileniyor, sana onu söyleyen kişi bak "nasıl katılım kartı geldi alabilirsiniz" diye arayacak seni. Aynı durum 5-6 defa başıma geldi. Carrefour Neomarin, MaltepePark, İçerenköy hipermarketlerinin hepsinde çözdüm. Tabi Carrefour Express ve Gurme ler daha sorunlu olur.

yazdım şikayt kaydı oluşturduk bakalım ne olucak

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
Kasa fişinde çıkma olayı çekiliş kartıyla uğraşmayı da bitierecek aslında. Böyle çekiliş kartı ve fiş ibrazı konusu da kapanacak.
Şu otomasyonu beceremediler gitti.

bizim buraya kart gelmiyor bile ama bu iş bitecek

bizim buraya gelmedi kart ilk defa birde böyle kampanya yok diyor sinir etmez mi katalogu soktum gözüne al burda ne var dedim kupon yoksa nerden icaat edeyim size diyor bi küfür etmedikleri kaldı paramızla rezil oluyoruz carrefoursa 
info@carrefour a at abicim şikayet. Carrefour ilgileniyor, sana onu söyleyen kişi bak "nasıl katılım kartı geldi alabilirsiniz" diye arayacak seni. Aynı durum 5-6 defa başıma geldi. Carrefour Neomarin, MaltepePark, İçerenköy hipermarketlerinin hepsinde çözdüm. Tabi Carrefour Express ve Gurme ler daha sorunlu olur.

Benim şikayet kaydım sonuçlandı Yarın gidip kuponlarımı alıcam kupon alamayan varsa 444 10 00 arayıp 1 tuşuna basın şikayet açtırın 2 günde çözümlendi :) ilk defa hayret ettim şaşırdım

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
Bu dahil ve bundan sonraki Carrefoursa çekilişlerinde (çekiliş) yaptığı firma ile birlikte Yüksek oranda aynı soy isimleri olan kişilerin hediye kazanması durumunda tüm kasa fişlerini isteme yetkisine sahiptir.Gibi yeni bir katılım koşulu ile ekleme yapacakmış.Çünkü katılım koşullarını değiştirme/ekleme gibi yetkileri mevcut.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Bu dahil ve bundan sonraki Carrefoursa çekilişlerinde (çekiliş) yaptığı firma ile birlikte Yüksek oranda aynı soy isimleri olan kişilerin hediye kazanması durumunda tüm kasa fişlerini isteme yetkisine sahiptir.Gibi yeni bir katılım koşulu ile ekleme yapacakmış.Çünkü katılım koşullarını değiştirme/ekleme gibi yetkileri mevcut.
bu güzel haber :D

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı

gine bir yolu bulup fiş bulurlar adamlar uzmanlaşmış artık

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Abicim Garnier i hatırlayın, adamlar aynı teslim adresini yazınca çoklu katılımları ortaya çıkmıştı. Düşünün ki apartmandaki herkes adına mı katılmışlar, yada şirket ve arkadaşları adına mı katılmışlar bilemiyorum.

Bu adamlar bunu yapacaksa önüne geçmek çok zor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
Abicim Garnier i hatırlayın, adamlar aynı teslim adresini yazınca çoklu katılımları ortaya çıkmıştı. Düşünün ki apartmandaki herkes adına mı katılmışlar, yada şirket ve arkadaşları adına mı katılmışlar bilemiyorum.

İşin sonunda çekilişlerden men'e kadar giden bir süreç oluşur.Çekirge ....misali
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2016, 13:27:05 Gönderen: orkide28 »
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK

İşin sonunda çekilişlerden men'e kadar giden bir süreç oluşur.Çekirge ....misali
Umarız olsun.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 16:55:56 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı alucra

• Deneyimli Kampanyacı
Bugün gebze carrefoursa süpere gittim her zamanki gibi ürün var ama şifreli kart yok daha önce 2 defa şikayet ettim hiç sonuç yok nefret ettim carrefoursa dan
"Kaybettiklerim arasında en çok aklımı özlüyorum."

Mark Twain

perishan

• Ziyaretçi
Bir CarrefourSA kampanyası sonucuna yazdığım iletiyi burada da paylaşıyorum, yardım ederseniz bu belli ailelerinin CarrefourSA saltanatı ile şifreli kart bulamama kaosunu çözebiliriz.

Uzun senelerdir CarrefourSA müşterisiyim, sırf bu şaibe söylentileri sebebiyle tek bir çekilişine dahi katılmadım, inanın çekilişi için tek kuruşluk ürün almış  değilim ve  iyi ki de katılmamışım. Resmen tek kelime ile ENAYİ yerine koyuyorlar müşteriyi.

Şu XOĞLU sülalelerinin yediği naneleri gösteren 2-3 senelik CarrefourSA çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını toplayıp bana gönderebilecek bir forum üyesi olursa eğer, Sabancı ve CarrefourSA'da en üst düzey kişilere kadar ulaştıracağım. Koskoca Sabancı Holding'i ve Fransız Carrefour'u sağmal inek gibi sağıyorlar hiç utanmadan, para verip umut bağlayan gerçek müşterileri hiçe sayarak hile hurdayla yüzsüzce kazananlar ile, CarrefourSA idaresinde, markette ve çekiliş firmasında bunlara göz yumanlara dur demeli birileri.

Dur demeye ben gönüllüyüm, dediğim gibi geçmiş çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını ulaştırabilirseniz bana gereğini en üst düzeyde yapmaya çalışacağım.