yörsan ve magnum için son 40 dk
Yörsan evet ama magnum 04.09.2016(23:59)
Iphonex katılıyorum, sadece katılmak için 1 katılım yeter. Yaklaşık 5-6 Carrefour u pas geçtim.
El altından 200 300 çekiliş kuponu dağıtımına artık çözüm bulsunlar.
Burda carfur olmayınca fazla katılamasam da bende eser katılımlar yapıcam.Herkes yazıyor çiziyor ama çoğunlukda şifreleri fazla fazla ele geçiriyor.Olay genelde benim fazladan aldığım ne olcak ki olayı.Ne güzel oldu gratis felan fişte çıkıyor gönül rahatlığıyla dalıyorum.
Burda carfur olmayınca fazla katılamasam da bende eser katılımlar yapıcam.Herkes yazıyor çiziyor ama çoğunlukda şifreleri fazla fazla ele geçiriyor.Olay genelde benim fazladan aldığım ne olcak ki olayı.Ne güzel oldu gratis felan fişte çıkıyor gönül rahatlığıyla dalıyorum.
keşke fişte çıksada gönlümüz rahat olsa
Kasa fişinde çıkma olayı çekiliş kartıyla uğraşmayı da bitierecek aslında. Böyle çekiliş kartı ve fiş ibrazı konusu da kapanacak.
Şu otomasyonu beceremediler gitti.
Kasa fişinde çıkma olayı çekiliş kartıyla uğraşmayı da bitierecek aslında. Böyle çekiliş kartı ve fiş ibrazı konusu da kapanacak.
bizim buraya kart gelmiyor bile ama bu iş bitecek
bizim buraya gelmedi kart ilk defa birde böyle kampanya yok diyor sinir etmez mi katalogu soktum gözüne al burda ne var dedim kupon yoksa nerden icaat edeyim size diyor bi küfür etmedikleri kaldı paramızla rezil oluyoruz carrefoursa
bizim buraya gelmedi kart ilk defa birde böyle kampanya yok diyor sinir etmez mi katalogu soktum gözüne al burda ne var dedim kupon yoksa nerden icaat edeyim size diyor bi küfür etmedikleri kaldı paramızla rezil oluyoruz carrefoursa
bilgi@carrefour a at abicim şikayet. Carrefour ilgileniyor, sana onu söyleyen kişi bak "nasıl katılım kartı geldi alabilirsiniz" diye arayacak seni. Aynı durum 5-6 defa başıma geldi. Carrefour Neomarin, MaltepePark, İçerenköy hipermarketlerinin hepsinde çözdüm. Tabi Carrefour Express ve Gurme ler daha sorunlu olur.