benim eşim ve babam kazandı ikisinede mail gelmedi..
benimde eşim ve babam kazandı banada gelmedi
sanki tanınan önceden kişilere maillerini bilenlere göndermişler
arkadaşlar sahte falan değil korkmayın
şuan projeyi yapan ajansta tanıdıgım var ruffles tanışmıştık kendisi de o projede yer alıyor .
bende belki tanımasam sizler gibi düşünürdüm
ama bir sahtelik falan yok ortada.gilette kampanya yapmış bu ajansta üstlenmiş görevi en iyi sekilde de yapıyorlar bence görevlerini.kimlik bilgisi istemeleri belki ucuz bir hediye için gereksiz diye düşünüyorsunuz ama sahte isimler kullanarak kazananlar olmasın diye diğer kişilerin hakları yenmesin diye.
sahte isim ama aynı soyadla kazanımlar olabilir.
sahte kişileri önlemek amaclı bence bu kimlik uygulaması.korkmayın bence.
ben kazanamadım ama kazansam evet güvenerek gönderirdim.
braun cruzer 4 kazandım tarzını yarat fan pageden elime 2 günde ulaştı kimlik fax falan istemeden.
g mail kullanmış hotmail kullanmış bunlara takılmayın bu kadar siz güvenin ve yarışmaya devam edin ortada anormal hiçbir durum yok emin olun
hala spam falan diyenler var

işin ilginç yanı ne süper bir spammış.. Sadece kazanan kişilere gitmiş spamlar..
Allah Allah

bir tane kazanmayan kişiye gitse haklısınız diyeceğim ama yapmayın etmeyin bu kadar da korkulmaz ki

hem herkes neyden korkuyor anlamış değilim, suç işleyip tc kimlik no'nuzu veya kimlik fotokopinizi mi bırakacaklar suç mahalinde

normal insanlardan bunu beklerdim de, usta kampanyacıların bu kadar pimpirik olması şaşırtıyor beni..
bende kazandım ama bana mail gelmedi
tlf açsalar daha mantıklı katıldınız mı diye
kimlik fotokopisiyle dolandırıcık falan yapılmasın ???dünyanın bintürlü hali var
bizim iki mailede hala gelmedi biri 4. gün kazanıldı..
bana da öyle bi mail gelmediii kazandığım haldeee siz bilirsinizz
Az kaldı, çok yakında bu t.c no olayından kurtulcaz

yeni kimlikler yolda.
Az kaldı, çok yakında bu t.c no olayından kurtulcaz
yeni kimlikler yolda.
bu sefer kontrol etmek için kimliği yolla demesinler