Gönderen Konu: Gillette Gmail mi kullanıyor?  (Okunma sayısı 21783 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crn_knk

• Ziyaretçi
Ynt: Gillette Gmail mi kullanıyor?
« Yanıtla #60 : 24 Kasım 2009, 15:00:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hala spam falan diyenler var  ;D ;D

işin ilginç yanı ne süper bir spammış.. Sadece kazanan kişilere gitmiş spamlar..
Allah Allah  ;D ;D
bir tane kazanmayan kişiye gitse haklısınız diyeceğim ama yapmayın etmeyin bu kadar da korkulmaz ki  ;D

hem herkes neyden korkuyor anlamış değilim, suç işleyip tc kimlik no'nuzu veya kimlik fotokopinizi mi bırakacaklar suç mahalinde  ;D ;D ;D

normal insanlardan bunu beklerdim de, usta kampanyacıların bu kadar pimpirik olması şaşırtıyor beni..

Herhalde siz hiç rastlamadınız böyle şeylere ama sahte kimlikle üzerinize şirkete açıp milyon tllik vergi borcu çıkarabiliyolar,adınıza kredi alıp ödemiyolar,kredi kartı alıp ödemiyolar,evinizi,arsanızı,arabanızı haberiniz bile olmadan satabiliyolar.
Ben bu tür şeyleri yapmanın ne kadar kolay olduğunu yakından gördüğüm için temkinli davranıyorum,ve herkese de öyle olmasını öneriyorum.Sonradan pişman olup mahkemelerle uğraşıp her şeyimi kaybediceğime veya ödeyemeyeceğim borçların altına gireceğime,firmaya bi mail atıp,bi telefon etmekle uğraşmayı tercih ederim ;) :)...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #61 : 24 Kasım 2009, 15:14:39 »
hala spam falan diyenler var  ;D ;D

işin ilginç yanı ne süper bir spammış.. Sadece kazanan kişilere gitmiş spamlar..
Allah Allah  ;D ;D
bir tane kazanmayan kişiye gitse haklısınız diyeceğim ama yapmayın etmeyin bu kadar da korkulmaz ki  ;D

hem herkes neyden korkuyor anlamış değilim, suç işleyip tc kimlik no'nuzu veya kimlik fotokopinizi mi bırakacaklar suç mahalinde  ;D ;D ;D

normal insanlardan bunu beklerdim de, usta kampanyacıların bu kadar pimpirik olması şaşırtıyor beni..

Herhalde siz hiç rastlamadınız böyle şeylere ama sahte kimlikle üzerinize şirkete açıp milyon tllik vergi borcu çıkarabiliyolar,adınıza kredi alıp ödemiyolar,kredi kartı alıp ödemiyolar,evinizi,arsanızı,arabanızı haberiniz bile olmadan satabiliyolar.
Ben bu tür şeyleri yapmanın ne kadar kolay olduğunu yakından gördüğüm için temkinli davranıyorum,ve herkese de öyle olmasını öneriyorum.Sonradan pişman olup mahkemelerle uğraşıp her şeyimi kaybediceğime veya ödeyemeyeceğim borçların altına gireceğime,firmaya bi mail atıp,bi telefon etmekle uğraşmayı tercih ederim ;) :)...

katılıyorumm sizee   pinpirikli olmakta fayda var dolandırılmaktan iyidir gülüncek birşeyde yok ortada bence

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 24 Kasım 2009, 15:16:35 »
her şeyi güzel açıklıyorsunuz da, şunu da açıklayın size hak vereyim  ;D

onu neden açıklayamıyorsunuz ona anlam veremiyorum..

sadece ve sadece kazanan kişilerin maillerini nerden bulmuşlar  ;)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #63 : 24 Kasım 2009, 15:19:12 »
sizde şuna  cevap verin o zaman bende kazandım ama bana mail falan gelmedii  ???

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #64 : 24 Kasım 2009, 15:19:24 »

Belkide site saldırıya uğramıştır, bir site eğer kısa süreli bir saldırıya uğrarsa saldıran kişinin eline birkaç üyenin bilgileri geçer. sende öyle bir savunuyosunki nerdeyse bu maili senin attığından şüphe etmeye başlıcam

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #65 : 24 Kasım 2009, 15:23:06 »
arkadaslar herkes dusuncesinde serbest armut adam yollasın bizde supheyle yaklasıp emin olana kadar yollamayalım :) ben de temkinki olmakta fayda var diyenlerdenim. arayıp öğrenen bir arkadaşımz varmı?

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #66 : 24 Kasım 2009, 15:23:38 »
ben şimdi ücretsiz danışma hattından görüştüm ve kimlik bilgilerimi vermek istemedigimi eger boyle bir zorunlulukta varsa hediyeyi getiren kargo,kurye v.s.. bildirmek istedigimi söyledim ...cevapları şu oldu: kampanya hakkında bir bilgimiz yok çünkü birçok ürünümüz var...gönderilen mail adresini fax numarasını verdim,benim numaramı aldılarve araştırıp döneceklermiş    ;) aramak isteyen olursa ücretsiz danışma hattı  0 800 261 63 65   :)

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 24 Kasım 2009, 15:24:18 »
her şeyi güzel açıklıyorsunuz da, şunu da açıklayın size hak vereyim  ;D

sadece ve sadece kazanan kişilerin maillerini nerden bulmuşlar  ;)
Belkide site saldırıya uğramıştır, bir site eğer kısa süreli bir saldırıya uğrarsa saldıran kişinin eline birkaç üyenin bilgileri geçer. sende öyle bir savunuyosunki nerdeyse bu maili senin attığından şüphe etmeye başlıcam

ben attım evet  :D ;D

diyorum ki korku boşuna,  üstlerde bir arkadaş çok güzel bir şekilde açıklamış...

gilette'nin reklam firması çok dandik, ondan dolayı arkadaşlar tüm bu olanlar..
dandik derken güvenilir değil anlamında demiyorum; gmailden mail atacak kadar amatör ve gilette'nin imajını çizecek kadar toplu gönderim yapıyorlar yazık..

olacak olanları söyleyeyim: herkesin sadece tc kimlik no'sunu isteyecekler...
çünkü 18 yaş üstü olduğunuzu nasıl anlayacaklar?
resim mi yollayacaksınız?

siz kampanya yapsanız; hediye kazananların 18 yaş üstü olduğunu nasıl anlarsınız? soruyorum..

çünkü şimdi baktım fark-i titreşim sitesine:
18. madde şu:
18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, kampanyaya katılmış ve ödül kazanmış olsalar dahi hediyeleri teslim edilmez. Ödüller bir sonraki katılımcıya devrolunur.

siz gilette'de çalışan olsanız kazananların 18 yaşından büyük olduğunu nasıl anlarsınız arkadaşlar?

ben kimlik fotokopisi istemelerine katılmıyorum ancak tc kimlik no istenebilir bence..
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2009, 15:28:55 Gönderen: armutadam »

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #68 : 24 Kasım 2009, 15:24:28 »
saol sumak senden alırız ayrıntıları o zman :)

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 24 Kasım 2009, 15:28:37 »

Hepimiz bir çok yere girip bilgilerimizi veriyoruz üye oluruz,bunlardan bazıları yüksek güvenlikle korunuyo olabilir ama mutlaka ki  bazılarına sızıp bilgiler alınabiliyodur,çoğumuz burda açıklıyoruz kazandığımızı da,bir kişi bu forumu okuyup düşük güvenlikli 1-2 siteyi de hackleyebilecek kadar bilgisayar bilgisine sahipse çok rahat bi şekilde kazananların mail adreslerini bulabilir.Peki siz kazanan bazı kişilere mail gelmemesini nasıl açıklıyosunuz :) :-\
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2009, 15:32:25 Gönderen: crn_knk »