Gönderen Konu: Gillette Gmail mi kullanıyor?  (Okunma sayısı 21759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: Gillette Gmail mi kullanıyor?
« Yanıtla #30 : 23 Kasım 2009, 20:09:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet bbdo reklamcılık gillette firmasının reklamlarını yapan firma

aynen doğru, ayrıca mail atılıyor ama mail atılan kişilerin hepsi kazanmış, sahtekar birisi olsa nerden bilecek kazananların mail adresini, biraz kafanızı kullanın arkadaşlar lütfen ;)

ayrıca uefa final maçına bilet kazanmıştım, o zaman da kimlik fotokopisi istemişlerdi..
ve hiçbir sorun olmadı..

kafamızı kullandığımız için araştırıyoruzz öyle yollayalım diyoruz yanlışmıyız

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 23 Kasım 2009, 20:11:53 »
Gillette'nin diğer mail adresine bu maili gönderdim,cevap bekliyorum.Geçen mail attığımda 1-2 gün içinde cevap atmışlardı bunada 1-2 günde cevap gelir diye düşünüyorum.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden kazanan birçok arkadaşımıza alttaki mail gelmiştir;

Merhaba Fark-ı Titreşimci!

Kısa zaman önce fark-ı titrettin, doğru cevabı verip, ilk 10 arasına girdin!

Gillette Fusion Power Stealth’e kavuşman için minik bir adım daha kaldı... Nüfus cüzdanının fotokopisini hemen bize faksla, biz de hediyeni adresine gönderelim.

Faks no: (0212) 276 91 50

Yepyeni etkinliklerde görüşmek üzere!

Not: Kimlik doğrulaması siz değerli katılımcılarımızın hakkını ve emeğini koruma amaçlı yapılmaktadır.

Ancak mail gelen adresin gmail uzantılı olması ve bunun Gillette gibi büyük bir şirkete göre basit kaçması,kazanan bazı arkadaşlara gelip bazılarına gelmemesi,gelen mailin toplu gönderilmiş olup mail gönderilen herkesin mail adreslerini diğer alıcılara teşhir etmesi gibi durumlar hepimizde kafa karışıklığına sebep olmuştur,bu gelen mail sizin şirketinizden mi gelmiştir bu konuyla ilgili bir açıklama yaparsanız seviniriz.

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #32 : 23 Kasım 2009, 20:15:06 »
güzel yazmışsın.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 23 Kasım 2009, 20:23:03 »
Kompozisyon dersinden 100 mü alıyordun sen crn_knk ;D

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 23 Kasım 2009, 20:27:31 »
gelecek cevabı bekleyelim bakalım p& g ne diyecek ona göre adım atarız
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı emrederki

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 23 Kasım 2009, 20:28:52 »
bazı kampanyalarda da TC kimlik no istemelerinin nedeni bu işte. isim ve yaş doğrulaması yapıyorlar..
Ama kimlik fotokopisini faks edin demek kulağa çok kaba ve saçma  geliyor

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 23 Kasım 2009, 20:34:46 »

:D :D ;D aslında türkçe-edebiyat dersim kötüydü ama,doğuştan yetenek olarak ağzım biraz laf yapar ;D ;D :-[ ::)

güzel yazmışsın.
Teşekkürler :-[ ;D

Buna cevap gelince kimlik no'yu kapatıp sadece ön yüzünü gönderme konusunu sormayı düşünüyorum,sonuçta bunlar babamızın oğlu değil cilt no-aile sıra no-nüfüsa kayıtlı olduğu yer gibi bilgileri neden onlara verelim ki >:(

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 23 Kasım 2009, 20:35:43 »
kampanya sayfasında yazmıştım sebeplerimle göndermeyi düşünmüyorum diye.internetten ulaştım firmayı aradım ama işim gereği aksam 6 dan sonra aradım sanırım onlarda çıkmıştı ;D mail attım cevap bekliyorum. illa kimlik kontrolü istiyorlarsa kargo zaten kimliksiz vermiyor. makine kampanyada 20 lira kim markette. fax bide kargo isterlerse karlı bir şey olacağınıda düşünmüyorum. bugun kimlik gönderen bir arkadaşımız varmış . kendisi muhakkak eline ulaşırsa bize bilgi verecektir. ben firmayla iletişim kurana kadar beklemedeyim.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 23 Kasım 2009, 20:43:28 »

:D :D ;D aslında türkçe-edebiyat dersim kötüydü ama,doğuştan yetenek olarak ağzım biraz laf yapar ;D ;D :-[ ::)

güzel yazmışsın.
Teşekkürler :-[ ;D

Buna cevap gelince kimlik no'yu kapatıp sadece ön yüzünü gönderme konusunu sormayı düşünüyorum,sonuçta bunlar babamızın oğlu değil cilt no-aile sıra no-nüfüsa kayıtlı olduğu yer gibi bilgileri neden onlara verelim ki >:(

inşallah kabul ederler bencede böylesi daha iyi olur
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 23 Kasım 2009, 20:45:44 »
arkadaşlar sahte birisi olsa, kazananların e-maillerini nerden bulacak bir düşünün lütfen.. :)

ama biraz düşününce doğru gibi, benim kazandığım 200 euro'luk bir biletti sanırım onun için kimlik olabilir hadi elden falan alıyorsun bileti ama,  27 ytl'lik bir ürün için kimlik fotokopisi bana da mantıklı gelmedi, sadece TC KİMLİK no'nun yeterli olacağına inanıyorum..

adamların amacı 18 yaş sınırını ölçmek o kadar..
bir de kazananları belirlemek, yani yarın bir gün birisi dava açıp sanal kişiler kazanmış, gerçekten kazanan yok diye demesin kimse diye kanıt olacak gibime geliyor...
ancak gilette sanki ilk defa kampanya yaparmış gibi biraz amatör  ;D