o kadar "gillette'i arayıp öğrenicez" denilmiş ama bi sonuç yok...
mail'in scam olduğu apaçık ortada, bilmediğiniz kişilere kişisel bilgilerinizi ne olursa olsun vermeyin.
30 liralık hediye kazanıcam diye yarın bi gün kapınıza binlerce liralık borç gelir şaşıp kalırsınız.
iyiki farkettiniz arkadaşlar.ne olur ne olmaz...neler neler duyuyoruz kimlik bilgileriyle yapılan...
27 ytl'lik bir ürün için kimlik fotokopisi bana da mantıklı gelmedi, sadece TC KİMLİK no'nun yeterli olacağına inanıyorum..
tc nonu verdikten sonra diğer bilgilerini hayli hayli bulurr
Sakın kimse TC vermesin böyle kampanyalar baş vurmazsınlar
burda tuhaf olan 2 durum var.
1- gillette gibi bir firma gmail kullanmaz
2- hiçbir firma toplu gönderim yapmaz
Burda yalnış bir bilgin var,
1- gillette gibi bir firma gmail kullanmıyor zaten kullanan firma BBDO yani kampanyayı üstlenen firma gmail olarak gönderim yapmış durumda. Gillette in sadece markasını zedelemişler hissi doğdu.
2- bu tür kazanımlarda her firma toplu gönderim yapar ancak " CC " yani adres gizleme olarak mail gönderirler ki bu kadar amatör firma bu şekil yapması Gillette nin markasını kirletmekten başka birşey yapmış değil.
Burda yalnış bir bilgin var,
1- gillette gibi bir firma gmail kullanmıyor zaten kullanan firma BBDO yani kampanyayı üstlenen firma gmail olarak gönderim yapmış durumda. Gillette in sadece markasını zedelemişler hissi doğdu.
2- bu tür kazanımlarda her firma toplu gönderim yapar ancak " CC " yani adres gizleme olarak mail gönderirler ki bu kadar amatör firma bu şekil yapması Gillette nin markasını kirletmekten başka birşey yapmış değil.

bende buna %100 katılıyorum
şimdi neye karar verdiniz arkadaşlar yollayacakmısınız fax hepimiz aynı hareket edelimki vazgeçsinler kimlik bilgilerini yeterince kapıda kargo alıyor zaten
göndermeme kararı alalım bu benim şahsi görüşüm
bencede yollmayalım mail atalım
ayrıca bloggerler genelde gmail kullanır
oda blogsa bilemem ama yinede sanmam