Gönderen Konu: Azbuz-Her hafta 3 mini notebook 70 USB bellek/25 Aralık  (Okunma sayısı 48195 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
Ynt: Her hafta 3 mini notebook 70 USB bellek kazanın
« Yanıtla #160 : 19 Aralık 2009, 13:21:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayır cumartesi günleri bir sonraki haftaya başlıyor
teşekkürler yani şuan yeni hafta içerisindeyiz ;)
evet yeni hafta başladı  :)

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #161 : 19 Aralık 2009, 13:43:56 »
Selam arkadaşlar.Ben venüs'ün eşi bio.
Buraya iyi dileklere teşekkür etmeye eleştiri ve sorulara da yanıt vermeye geldim.

ayyy yaaa kıyamam melisacııım :)
benim kocamda hep derki insanın karısı canının yarısı :) meğer doğruymuş.
baksana senin için yapmış.
Allah bu bağlılığınızı daim etsin canım..
geçen hafta hepimiz üzülmüştük senin emeklerine canım.
 dilerimki inşallah bu hafta netbooku kazanan sen olursun arkadaşım :)

tüüüh süprizi bozduk bu arada :(

Evet süprizi bozdunuz.Sağlık olsun inşallah kazanırımda bu emeklere değmiş olur.

Teşekkürler.

Dün gece 1'den 3:30'a kadar uğraştım 150 konunun üzerine çıkamadım .. :(
Tabi şuan 325 gözüküyorum o ayrı...

eşin tek başına mı 9000 konu eklemiş, ne kadar düzenli çalışılsada 9000 mesaj tek başına imkansız ,çünkü hepimiz emek veriyoruz,ben tek başıma ekliyorum mesela ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım o sayıya ulaşamam, kimseninde tek başına ulaşacağına inanmıyorum...

Merhaba.Nazenn & dilekaygun

Bu tamamen bilgisayarı kullandığınız teknikle ilgili.Mausla kopyala yapıştır yapmak hem zaman kaybı hemde bıkkınlık ve yorgunluk oluşturur.Bunun yerine  ctrl+c ctrl+v kısa yollarını kullanmak daha hızlı ve etkin bir yoldur.

Ayrıca kendim oluşturduğum bir iki teknikle hızımı arttırdım.Bunlardan birisini daha paylaşayım.

Örneğin bir sayfayı kopyalamak için mausla aşağıdan yukarıya kadar taramak hem zaman kaybı hemde el kol ağrısı oluşturur.
Bunun yerine sayfayı küçültüp bu işlemi yapmak daha kolay olacaktır.
Aşağıdaki resimde bunun nasıl olduğunu göreceksiniz.
İnternet tarayıcısı olarak Opera kullanıyorum.Operanın sağ alt köşesinde sayfa boyutlarını büyüp küçültmeye yarayan bir bölüm bulunur oradan sayfa boyutunu yarı yarıya küçültmek için %50 şıkkını seçtim.
Böylece normalde daha uzun sürecek ve daha fazla efor sarfedeceğim bir kopyalama ve yapıştırmayı daha kısa bir zamanda yapmış oluyorum.
Bu teknikle 1 saatte 300 mesaj gönderdiğim zamanlar oldu.Tabi çalışma saatlerimi  internet hızımın iyi olduğu saatleri seçmekle işe başladım.Öbür türlü tam bir işkence oluyor.
Son olarak bir ip ucu daha vereyim.Mausun sayfayı aşağıya yukarı hareket ettirdiğimiz topuna linkin üzerine gelip bastığımızda sayfalar arka planda açılır.Bu sağ klik yapıp arka planda aç demekten hem daha kolay hemde daha hızlı bir metodtur.Opera ve firefox kullanıcıları ne demek istediğimi anlamışlardır.Bu tip yarışmalarda asla explorer kullanılmaz zaman kaybından başka bir işe yaramaz.
Umarım yarışmaya katılacak arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.

Herkese iyi hafta sonları
Başarılar.

İlginç ben venüsgerden önce biologun o olduğunu anlayıp azbuz sonuçları konusuna msj atmıştım,mutlaka mesajımı da o gün görmüştür kendisi ;Dİşin hız kısmına gelince sanmıyorum benden daha hızlı biri olsun,saatte maksimum 100 başlık açılıyor arkadaşlar.Yani 24 saat uyumazsan 2400 başlık eder.Haftalık 7000 ve üzeri açılan başlıkların tek başına bir kişinin açtığına beni burda kimse inandıramaz.

YukarıdaKİ cevabımın sizide tatmin edeceğini tahmin ediyorum sevgili ufoskop.

Sevgiler.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 14:11:01 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #162 : 19 Aralık 2009, 14:22:11 »
ayyy yaaa kıyamam melisacııım :)
benim kocamda hep derki insanın karısı canının yarısı :) meğer doğruymuş.
baksana senin için yapmış.
Allah bu bağlılığınızı daim etsin canım..
geçen hafta hepimiz üzülmüştük senin emeklerine canım.
 dilerimki inşallah bu hafta netbooku kazanan sen olursun arkadaşım :)

tüüüh süprizi bozduk bu arada :(

Sağol canım ben de çok mutlu oldum  :)
Olsun önemli değil böyle de büyük süpriz oldu bana :D

eşin tek başına mı 9000 konu eklemiş, ne kadar düzenli çalışılsada 9000 mesaj tek başına imkansız ,çünkü hepimiz emek veriyoruz,ben tek başıma ekliyorum mesela ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım o sayıya ulaşamam, kimseninde tek başına ulaşacağına inanmıyorum...

Evet dilekcim tek başına yapmış zaten kendisi açıklamasını yapmış.Ben de geçen hafta son iki günde 4000 den fazla konu eklemiştim.Kısa yolları kullanınca oldukça kolay ekleyebilirsin .Yani inanılmayacak bir sayı değil.Sistemli çalışan Herkes yapabilir :)

İlginç ben venüsgerden önce biologun o olduğunu anlayıp azbuz sonuçları konusuna msj atmıştım,mutlaka mesajımı da o gün görmüştür kendisi ;Dİşin hız kısmına gelince sanmıyorum benden daha hızlı biri olsun,saatte maksimum 100 başlık açılıyor arkadaşlar.Yani 24 saat uyumazsan 2400 başlık eder.Haftalık 7000 ve üzeri açılan başlıkların tek başına bir kişinin açtığına beni burda kimse inandıramaz.
Sen nasıl anlayabildin ki bioloğun benim eşim olduğunu.? Ben bile senin ve diğer arkadaşaların mesajlarını gördükten sonra inceledim öyle farkettim :)
Saatte minimum 100 mesaj atarsın maximum mesaj senin elinde ;)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 19 Aralık 2009, 14:24:57 »
Teşekkür ederim cevabın için ama karşında en az senin kadar bilgisayar bilgisi olan belki de senden daha fazla anlayan biri var.Yalnız söyliyim yanlış hesap Bağdattan değil benden döner...Şimdi sana aşağıya azbuzun editörünün cevabını kopyalayacağım.

Bir dakika içerisinde copy&paste ile 3 yazı girilebilir Azbuz’da...

Kural dışı içeriği süzebildiğimiz için diskalifiye yerine, yapıcı olup o içeriği hesaptan düşmeye karar verdik...

Saygılarımızla,

Mailin tamamını kopyalamadım sadece senin anlattıklarınla ilgili olan kısmını aktarıyorum.Sen diyorsunki saatte 300 yazı girdiğim oldu.Bir saat 60 dakika.60*3=180 başlık eder.

Not:Haa geri kalan diğer 120 başlık başka birinden geliyorsa onu bilemem...

Buraya nedense hep birileri günlerden cumartesi olunca yani yarışma dönemi bitince cevap veriyorlar.O yüzden verilen cevaplar da bana hiç samimi gelmiyor.Bir daha bu konuya mesaj yazmak istemiyorum.Haa yukarıya editörün yazdığı mesaja inanmayan varsa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atıp kendileri sorsunlar.Saatte maksimum kaç başlık girilebileceğini aynen kendisi de aktaracaktır.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #164 : 19 Aralık 2009, 14:37:35 »
Teşekkür ederim cevabın için ama karşında en az senin kadar bilgisayar bilgisi olan belki de senden daha fazla anlayan biri var.Yalnız söyliyim yanlış hesap Bağdattan değil benden döner...Şimdi sana aşağıya azbuzun editörünün cevabını kopyalayacağım.

Kural dışı içeriği süzebildiğimiz için diskalifiye yerine, yapıcı olup o içeriği hesaptan düşmeye karar verdik...

Saygılarımızla,

Mailin tamamını kopyalamadım sadece senin anlattıklarınla ilgili olan kısmını aktarıyorum.Sen diyorsunki saatte 300 yazı girdiğim oldu.Bir saat 60 dakika.60*3=180 başlık eder.

Buraya nedense hep birileri günlerden cumartesi olunca yani yarışma dönemi bitince cevap veriyorlar.O yüzden verilen cevaplar da bana hiç samimi gelmiyor.Bir daha bu konuya mesaj yazmak istemiyorum.Haa yukarıya editörün yazdığı mesaja inanmayan varsa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atıp kendileri sorsunlar.Saatte maksimum kaç başlık girilebileceğini aynen kendisi de aktaracaktır.

Kesinlikle ufuk 'a katılıyorum 1 saate hangi insan evladı 300 konu girebilirki hani 2-3 kişi aynı anda girerse ancak girer ki büyük ihtimal de öyle oldu 24 saat pc başında olmayacağından dolayı, uyku vakti v.s. var ki evdede konu eklediğini var sayarak mutlaka eşinde biliyordur katıldığını :) şimdiden güle güle kullanın minibook u.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı chilekesh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #165 : 19 Aralık 2009, 14:44:41 »

Saygılarımızla,

Kesinlikle ufuk 'a katılıyorum 1 saate hangi insan evladı 300 konu girebilirki hani 2-3 kişi aynı anda girerse ancak girer ki büyük ihtimal de öyle oldu 24 saat pc başında olmayacağından dolayı, uyku vakti v.s. var ki evdede konu eklediğini var sayarak mutlaka eşinde biliyordur katıldığını :) şimdiden güle güle kullanın minibook u.

1 satte 300 konu girmek zor birşey değil ki. 10 saniyede bir konu eklesek dakikada 6 konu eder. saatte de 360 konu eder. Tabi bu dediğim hızı iyi olan bi internet ve güçlü rami olan bir bilgisayarla olur.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #166 : 19 Aralık 2009, 14:48:15 »

Saygılarımızla,

1 satte 300 konu girmek zor birşey değil ki. 10 saniyede bir konu eklesek dakikada 6 konu eder. saatte de 360 konu eder. Tabi bu dediğim hızı iyi olan bi internet ve güçlü rami olan bir bilgisayarla olur.

Yahu yazmıyım diyorum da,okumuyorsun azbuzun editörü dakkada maksimum 3 başlık girebilirsin diyor.60*3=180 eder sen hala 360 dan bahsediyorsun...

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #167 : 19 Aralık 2009, 14:49:10 »
@ chilekesh  cidden şu yazdığına güldüm 10 saniyede 1 konu ve 60 dakika boyunca 10 saniyede 1 konu girecek (: neyse bu konu az sonra tartışmaya dönüşür emim. kazananlara başarılar.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı chilekesh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #168 : 19 Aralık 2009, 14:58:18 »
Arkadaşlar siz o olmaz bu olmaz editore sordum diyosunuz ama adamlar götürüyo hediyeleri. Ben size eklenebilecek yazı sayısını yazdım. Editor hepsini kabul eder ya da etmez yazdığım kadar eklenirse ilk 3 e girilir.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #169 : 19 Aralık 2009, 15:00:14 »

Saygılarımızla,

Merhaba sevgili ufoskop senin hesabını baz alarak bir hesaplama yapalım
Benim toplam mesaj sayım 8897 bunu 7 güne bölersek 1271 eder
günlük ortalama 1271 mesaj eder bunuda sana mailde söylenen dakikada 3 mesaj saatte 180 maksimum mesaj gönderim sayısına bölersek bu da  1271 /180 = 7 saate tekabül eder.

Yani hiç gün aksatmadan hergün toplam 7 saati azbuz'a ayırarak bu sayıya ulaşmak mümkündür.Yani mucize değildir.

Bunun dışında ben yukarıda tarif ettiğim metodlarla internetimin en hızlı olduğu saatlerde 1 saatte 300 mesaja ulaştığımı hatırlıyorum.Tabiki bu sürekli böyle değildi.Belkide o esnada o hengamede ben öyle sanmış olabilirim.
Ama bu gece yada internetin hızlı olduğu saatlerde sizin için dakika  tutup dakikada kaç mesaj attığımı göstereceğim.
Ayrıca yine tekrar ediyorum benim verdiğim 300 mesaj bir ortalamadır.Yani bir dakikada 4-5 mesaj atabildiğimi tahmin edip ortamala bu kadar atabiliyorum demekki dediğim bir tahmindir.Zaten sürekli saatte 300 mesaj atsaydım şu anda 20 000 mesajım oldurdu.
Ben günde 8 saat ve ortalama 1250 mesaj atarak bu sayıya ulaştım.
1250 /8 saat= 156 mesaj eder.
Yani saatte 156 mesaj

Zor yada imkansız bir şey değil.

Deneyin göreceksiniz.

Sevgiler.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 15:36:56 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.