Selam arkadaşlar.Ben venüs'ün eşi bio.
Buraya iyi dileklere teşekkür etmeye eleştiri ve sorulara da yanıt vermeye geldim.
ayyy yaaa kıyamam melisacııım 
benim kocamda hep derki insanın karısı canının yarısı
meğer doğruymuş.
baksana senin için yapmış.
Allah bu bağlılığınızı daim etsin canım..
geçen hafta hepimiz üzülmüştük senin emeklerine canım.
dilerimki inşallah bu hafta netbooku kazanan sen olursun arkadaşım 
tüüüh süprizi bozduk bu arada 
Evet süprizi bozdunuz.Sağlık olsun inşallah kazanırımda bu emeklere değmiş olur.
Teşekkürler.
Dün gece 1'den 3:30'a kadar uğraştım 150 konunun üzerine çıkamadım .. 
Tabi şuan 325 gözüküyorum o ayrı...
eşin tek başına mı 9000 konu eklemiş, ne kadar düzenli çalışılsada 9000 mesaj tek başına imkansız ,çünkü hepimiz emek veriyoruz,ben tek başıma ekliyorum mesela ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım o sayıya ulaşamam, kimseninde tek başına ulaşacağına inanmıyorum...
Merhaba.Nazenn & dilekaygun
Bu tamamen bilgisayarı kullandığınız teknikle ilgili.Mausla kopyala yapıştır yapmak hem zaman kaybı hemde bıkkınlık ve yorgunluk oluşturur.Bunun yerine ctrl+c ctrl+v kısa yollarını kullanmak daha hızlı ve etkin bir yoldur.
Ayrıca kendim oluşturduğum bir iki teknikle hızımı arttırdım.Bunlardan birisini daha paylaşayım.
Örneğin bir sayfayı kopyalamak için mausla aşağıdan yukarıya kadar taramak hem zaman kaybı hemde el kol ağrısı oluşturur.
Bunun yerine sayfayı küçültüp bu işlemi yapmak daha kolay olacaktır.
Aşağıdaki resimde bunun nasıl olduğunu göreceksiniz.
İnternet tarayıcısı olarak Opera kullanıyorum.Operanın sağ alt köşesinde sayfa boyutlarını büyüp küçültmeye yarayan bir bölüm bulunur oradan sayfa boyutunu yarı yarıya küçültmek için %50 şıkkını seçtim.
Böylece normalde daha uzun sürecek ve daha fazla efor sarfedeceğim bir kopyalama ve yapıştırmayı daha kısa bir zamanda yapmış oluyorum.
Bu teknikle 1 saatte 300 mesaj gönderdiğim zamanlar oldu.Tabi çalışma saatlerimi internet hızımın iyi olduğu saatleri seçmekle işe başladım.Öbür türlü tam bir işkence oluyor.
Son olarak bir ip ucu daha vereyim.Mausun sayfayı aşağıya yukarı hareket ettirdiğimiz topuna linkin üzerine gelip bastığımızda sayfalar arka planda açılır.Bu sağ klik yapıp arka planda aç demekten hem daha kolay hemde daha hızlı bir metodtur.Opera ve firefox kullanıcıları ne demek istediğimi anlamışlardır.Bu tip yarışmalarda asla explorer kullanılmaz zaman kaybından başka bir işe yaramaz.
Umarım yarışmaya katılacak arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.
Herkese iyi hafta sonları
Başarılar.

İlginç ben venüsgerden önce biologun o olduğunu anlayıp azbuz sonuçları konusuna msj atmıştım,mutlaka mesajımı da o gün görmüştür kendisi
İşin hız kısmına gelince sanmıyorum benden daha hızlı biri olsun,saatte maksimum 100 başlık açılıyor arkadaşlar.Yani 24 saat uyumazsan 2400 başlık eder.Haftalık 7000 ve üzeri açılan başlıkların tek başına bir kişinin açtığına beni burda kimse inandıramaz.
YukarıdaKİ cevabımın sizide tatmin edeceğini tahmin ediyorum sevgili ufoskop.
Sevgiler.