Gönderen Konu: Azbuz-Her hafta 3 mini notebook 70 USB bellek/25 Aralık  (Okunma sayısı 48314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: Her hafta 3 mini notebook 70 USB bellek kazanın
« Yanıtla #170 : 19 Aralık 2009, 15:45:54 »
Tekrar merhaba.

Az önce internetin fazlada hızlı olmadığı bu saatlerde ve azbuz'un online üye sayısının  800 küsür olduğu şu anlarda

1 dakika 7 saniyede 5 mesaj attım.Bu video da bunun ispatı.

Sanırım bu video ile az önce dakikada en fazla 3 mesaj atılıyor tezide çürümüş oldu.

Sevgiler.

Linke Tıklayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 19:10:49 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #171 : 19 Aralık 2009, 15:50:54 »
Bence bu videonu bana değil dakikada 3 mesaj atıldığını söyleyen azbuz editörüne gönder ;)

Çevrimdışı chilekesh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #172 : 19 Aralık 2009, 16:08:44 »
Tekrar merhaba.

Az önce internetin fazlada hızlı olmadığı bu saatlerde ve azbuz'un online üye sayısının  800 küsür olduğu şu anlarda

1 dakika 7 saniyede 5 mesaj attım.Bu video da bunun ispatı.

Sanırım bu video ile az önce dakikada en fazla 3 mesaj atılıyor tezide çürümüş oldu.

Sevgiler.

Linke Tıklayın.

benim anladığım editor 1 dakikada yollanacak mesaj sayısını teknik olarak dakikada 3 mesaj atılabilir dememiş 1 dakikada 3 ten fazla gonderebilirsiniz ama bir 1 dakikada gonderilern 3 mesajı dikkate alırız demiş.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #173 : 19 Aralık 2009, 16:16:00 »
Bence bu videonu bana değil dakikada 3 mesaj atıldığını söyleyen azbuz editörüne gönder ;)

Merhaba sevgili ufoskop.
Sanal alemde en çok dikkat ettiğim nokta yazdığım mesajın doğruluğuna emin olduktan sonra gönder butonuna tıklamaktır.
Çünkü söz uçar yazı kalır.İşin sonunda zor duruma düşmek de var.Tıpkı burada olduğu gibi.
Benim azbuza'a gönderdiğim hiç bir mesajda şaibe yok.Benim buraya yazdığım mesajlarımdaki amacım azbuz için bu kadar mesaj imkansız mucize diyen arkadaşlarıma hayır mucize veya imkansız değil gerçekten üzerine düşerseniz ve şu yöntemleri kullanırsanız sizde başarabilirsiniz diyerek tecrübelerimi pozitif ve yardımsever bir şekilde foruma arkadaşlarıma sunmaktır..Çünkü aynı forumu paylaşıyoruz.

Forum olmanın forumdaş olmanın gereğide bu değil midir?

Siz nedense konuya ve bana  karşı negatif bir tutum içerisinizdesiniz.Bunun sebebi sanırım geçen haftalarda eşime özel mesajla msn de bir şey diyeceğim diyerek msn e ekleyip daha sonra msn de eşime Azbuz'da bana yardımcı olurmusun birlikte mesaj atalıp isteğine eşimin hayır cevabını vermesi olabilir mi?Msn kayıtları halen duruyor.Dedimya az önce söz uçar yazı kalır.

Mesajlarımda en ufak bir şaibe varsa ben o hediyeyi istemiyorum.

Saygılar.

« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 16:20:49 Gönderen: biolog »

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #174 : 19 Aralık 2009, 16:28:07 »
benim anladığım editor 1 dakikada yollanacak mesaj sayısını teknik olarak dakikada 3 mesaj atılabilir dememiş 1 dakikada 3 ten fazla gonderebilirsiniz ama bir 1 dakikada gonderilern 3 mesajı dikkate alırız demiş.

Eğer öyleyse bu da tartışılacak bir konu.Yarışma kurallarında böyle bir durumdan bahsedildiğini görmedim.

Ama aynı anda farklı  İP ve MAC adresleri ile aynı hesaba 3-4 kullanıcının girdiği zaten belli olur.
Bu duruma bende karşıyım.Diskalifiye gerektirecek bir durumdur.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #175 : 19 Aralık 2009, 16:34:10 »
Sen yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor.Söz uçar yazı kalır sözünü iyi bilenlerdenim çünkü öğretmenim.Eşinemi artık sanamı msn den o konuşmayı yaptım bilemem.Karşımda iki farklı kişimi tek kişimi var ondan da emin değilim.Bana yardım et bende haftaya sana yardım ederim dedim çünkü o kazanılan sayıları tek kişinin yaptıgına inanmıyorum.Gel gelelim hız konusuna,dediğim gibi ben azbuzun editörünün bana vermiş olduğu cevabı burda paylaştım.Bişeyleri bana değil ona ispat etmen lazım.Bu mailin kaydı da ben de var ;)

Forumdaş olmaktan bahsediyorsun...Çarşamba ya da perşembe günü biolog nickli kişi 7800 olmuş uçmuş diye msj attım ne senden ne eşinden ses çıkmadı.Venüsün eşi olduğunu bildiğim için o mesajı yazmıştım zaten.Nedense bugün günlerden cumartesi oldu ve yarışma dönemi bitince forumdaş olduğumuz aklınıza geldi ipuçlarını paylaşmaya başladınız...

Senin mesajlarında şaibe vardır yoktur orası benim sorunum değil azbuzun sorunudur.Ben burda kendi kişisel düşüncelerimi belirttim.7 bin üzeri başlık açanlara inanmıyorum dedim.7 bin üzeri sadece sen olmadığına göre sen neden kendi üzerine alınıyorsun...Bırak o zaman üzerine alınması gerekenler alınsın...

Son olarak bana cevap hakkı doğduğu sürece ben bu konuya mesaj atmaya devam edeceğim...
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 16:35:52 Gönderen: ufoskop »

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 19 Aralık 2009, 16:49:02 »
Arkadaşlar lütfen tartışmaya devam etmeyin.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #177 : 19 Aralık 2009, 16:51:17 »
Sen yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor.Söz uçar yazı kalır sözünü iyi bilenlerdenim çünkü öğretmenim.Eşinemi artık sanamı msn den o konuşmayı yaptım bilemem.Karşımda iki farklı kişimi tek kişimi var ondan da emin değilim.Bana yardım et bende haftaya sana yardım ederim dedim çünkü o kazanılan sayıları tek kişinin yaptıgına inanmıyorum.Gel gelelim hız konusuna,dediğim gibi ben azbuzun editörünün bana vermiş olduğu cevabı burda paylaştım.Bişeyleri bana değil ona ispat etmen lazım.Bu mailin kaydı da ben de var ;)

Forumdaş olmaktan bahsediyorsun...Çarşamba ya da perşembe günü biolog nickli kişi 7800 olmuş uçmuş diye msj attım ne senden ne eşinden ses çıkmadı.Venüsün eşi olduğunu bildiğim için o mesajı yazmıştım zaten.Nedense bugün günlerden cumartesi oldu ve yarışma dönemi bitince forumdaş olduğumuz aklınıza geldi ipuçlarını paylaşmaya başladınız...

Senin mesajlarında şaibe vardır yoktur orası benim sorunum değil azbuzun sorunudur.Ben burda kendi kişisel düşüncelerimi belirttim.7 bin üzeri başlık açanlara inanmıyorum dedim.7 bin üzeri sadece sen olmadığına göre sen neden kendi üzerine alınıyorsun...Bırak o zaman üzerine alınması gerekenler alınsın...

Son olarak bana cevap hakkı doğduğu sürece ben bu konuya mesaj atmaya devam edeceğim...

Tekrar merhaba ufoskop.
Yarışma demek rakiplerin birbirlerine üstünlük sağlaması amacıyla yapılan iş ve eylemler demektir.
Yani sen o mesajı yazarken ben şu anda yardımcı olduğum arkadaşlarla rekabet halindeydim.
Ve bu yoğun süreç içerisinde inanın yemek ve uykumdan feragat ettiğim zamanlar oldu.
Bi haftadır günde 3-4 saat uykuyla bu yarışmada bulundum.Ne sizin mesajınızdan haberim vardı nede
dünyada olup bitenlerden.

İmkansız diyorsunuz ispat ediyorum inanmıyorsunuz.

Sizin yapamamanız diğerlerinin de yapamayacağı anlamına gelmez.

Bakın rakamlarla videolarla bunun o kadarda zor bir yarışma olmadığını anlatmaya çalışıyorum.

Saatte 160 mesajla günde 8 saatinizi 1 hafta Azbuz'a ayırmanız yeterli.

Yardım istemek yerine yardım alınarak yarışılıyor diye düşünmek yerine dediklerimi uygulayarak yarışmaya katılın.

Üzerime alınmamın sebebi beni alıntı yaparak yazmanızdır.
Şimdi ben size neden bu yazdıklarımı üzerinize alınıyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ?
Çünkü alıntım size ait muhatabım sizsiniz.

Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 17:29:48 Gönderen: biolog »

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #178 : 19 Aralık 2009, 16:52:13 »
Arkadaşlar lütfen tartışmaya devam etmeyin.

Pardon hocam mesajınızı görmemişim

Bu bu topiğe son mesajımdır.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #179 : 19 Aralık 2009, 17:48:11 »
Danettede de aynısı oluyordu..Burası hesap verme yeri değil arkadaşım..Her kampanyada  böyle gelip olay çıkarıyorlar anlamıyorum :(
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...