Sen yazdıkça bana cevap hakkı doğuyor.Söz uçar yazı kalır sözünü iyi bilenlerdenim çünkü öğretmenim.Eşinemi artık sanamı msn den o konuşmayı yaptım bilemem.Karşımda iki farklı kişimi tek kişimi var ondan da emin değilim.Bana yardım et bende haftaya sana yardım ederim dedim çünkü o kazanılan sayıları tek kişinin yaptıgına inanmıyorum.Gel gelelim hız konusuna,dediğim gibi ben azbuzun editörünün bana vermiş olduğu cevabı burda paylaştım.Bişeyleri bana değil ona ispat etmen lazım.Bu mailin kaydı da ben de var 
Forumdaş olmaktan bahsediyorsun...Çarşamba ya da perşembe günü biolog nickli kişi 7800 olmuş uçmuş diye msj attım ne senden ne eşinden ses çıkmadı.Venüsün eşi olduğunu bildiğim için o mesajı yazmıştım zaten.Nedense bugün günlerden cumartesi oldu ve yarışma dönemi bitince forumdaş olduğumuz aklınıza geldi ipuçlarını paylaşmaya başladınız...
Senin mesajlarında şaibe vardır yoktur orası benim sorunum değil azbuzun sorunudur.Ben burda kendi kişisel düşüncelerimi belirttim.7 bin üzeri başlık açanlara inanmıyorum dedim.7 bin üzeri sadece sen olmadığına göre sen neden kendi üzerine alınıyorsun...Bırak o zaman üzerine alınması gerekenler alınsın...
Son olarak bana cevap hakkı doğduğu sürece ben bu konuya mesaj atmaya devam edeceğim...
Tekrar merhaba ufoskop.
Yarışma demek rakiplerin birbirlerine üstünlük sağlaması amacıyla yapılan iş ve eylemler demektir.
Yani sen o mesajı yazarken ben şu anda yardımcı olduğum arkadaşlarla rekabet halindeydim.
Ve bu yoğun süreç içerisinde inanın yemek ve uykumdan feragat ettiğim zamanlar oldu.
Bi haftadır günde 3-4 saat uykuyla bu yarışmada bulundum.Ne sizin mesajınızdan haberim vardı nede
dünyada olup bitenlerden.
İmkansız diyorsunuz ispat ediyorum inanmıyorsunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSizin yapamamanız diğerlerinin de yapamayacağı anlamına gelmez.
Bakın rakamlarla videolarla bunun o kadarda zor bir yarışma olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Saatte 160 mesajla günde 8 saatinizi 1 hafta Azbuz'a ayırmanız yeterli.
Yardım istemek yerine yardım alınarak yarışılıyor diye düşünmek yerine dediklerimi uygulayarak yarışmaya katılın.
Üzerime alınmamın sebebi beni alıntı yaparak yazmanızdır.
Şimdi ben size neden bu yazdıklarımı üzerinize alınıyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ?
Çünkü alıntım size ait muhatabım sizsiniz.
Saygılarımla.