Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler samet lakin pınar çağlayan kim
Teşekkür ederim arkadaşım. Şimdi şöyle bir şey. Bu tür kampanyalarda hedef kitle bayanlar olduğu için bayların ne yazdıklarını hiç önemsemiyorlar. Krem kazananlar arasında bile hiç erkek yok! Durumu bildiğimden ablamın twitter hesabından katıldım bende
bende annem 60 küsür yaşında bu kremi hiç kullanmaz yalan olmasın dedim. hayatımda kızda yok, dişi sinek bile yok o biçimsahtekarlık hiç yok bayan kılığına girip o yüzden katılamadım
dürüst kampanyacılığı seviyorum
hediyeyi ablana versene o zaman
@photomania ya yok senin ablan var sonuçta. bende dişi varlık yok. katılsaydım kendim yani sahtekarlık olurdu onu diyorumkounun senle alakası yok kendimden örnek verdim yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@photomania ya yok senin ablan var sonuçta. bende dişi varlık yok. katılsaydım kendim yani sahtekarlık olurdu onu diyorumkounun senle alakası yok kendimden örnek verdim yani
Ben farklı anlamışım... Annenin adına katılabilirdin. Yaşıyla ne alakası var ki. Benim annemde 55 yaşında, kazansa aaa sen durbakalım yaşlılara vermiyoruz mu diceklerkısmet işi bu. Katıl gitsin.
Ben kendi hesabımdan bu tweet'i yazsaydım asla seçmezlerdi. Çünkü hedef kitle bayanlar, büyük ödülü erkeğin kazanması komik olurdu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@photomania ya yok senin ablan var sonuçta. bende dişi varlık yok. katılsaydım kendim yani sahtekarlık olurdu onu diyorumkounun senle alakası yok kendimden örnek verdim yani
Ben farklı anlamışım... Annenin adına katılabilirdin. Yaşıyla ne alakası var ki. Benim annemde 55 yaşında, kazansa aaa sen durbakalım yaşlılara vermiyoruz mu diceklerkısmet işi bu. Katıl gitsin.
Ben kendi hesabımdan bu tweet'i yazsaydım asla seçmezlerdi. Çünkü hedef kitle bayanlar, büyük ödülü erkeğin kazanması komik olurdu.
kurallarda yanlış okumadıysam kremi kullanıp deneyiminizi yazın twet atın diyordu.annemde kullanmaz krem felan o yüzden basiretim bağlandı galibabirinden ödünçmü alsaydım kremi ne