Gönderen Konu: Garnier #Busenecildime Kazananları  (Okunma sayısı 3806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Garnier #Busenecildime Kazananları
« Yanıtla #10 : 25 Şubat 2015, 20:58:49 »
tweette hediyede çok hoş gülegüle kullan  ;)

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #11 : 25 Şubat 2015, 21:00:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tebrikler samet lakin pınar çağlayan kim  :D

Teşekkür ederim arkadaşım. Şimdi şöyle bir şey. Bu tür kampanyalarda hedef kitle bayanlar olduğu için bayların ne yazdıklarını hiç önemsemiyorlar. Krem kazananlar arasında bile hiç erkek yok! Durumu bildiğimden ablamın twitter hesabından katıldım bende :D

bende annem 60 küsür yaşında bu kremi hiç kullanmaz yalan olmasın dedim. hayatımda kızda yok, dişi sinek bile yok o biçim  :D sahtekarlık hiç yok bayan kılığına girip o yüzden katılamadım  :D dürüst kampanyacılığı seviyorum :D hediyeyi ablana versene o zaman  ;D

Sahtekarlık? Benim yaptığım sahtekarlık mı sence?

Ablamda kendi çapında katılır kampanyalara. Yarışmayı gördüğümde aklıma da fikir düşünce bayan ürünü olduğu için onun hesabından katıldım. Ben ablama neler vermedim ki... Televizyon, iphone, ipad... Bu kazandıklarımı isteyecek kadar yüzsüz değil. Al kullan, sat ihtiyacını gör dedi mesela.

"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2015, 21:02:05 »
@photomania ya yok senin ablan var sonuçta. bende dişi varlık yok. katılsaydım kendim yani sahtekarlık olurdu onu diyorum  :D kounun senle alakası yok kendimden örnek verdim yani  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #13 : 25 Şubat 2015, 21:03:46 »
Tebrikler samet gercekten güzel bir tweet olmuş iyi günlerde kullan

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 25 Şubat 2015, 21:04:57 »
Haketmişsin, tebrik ederim.  :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #15 : 25 Şubat 2015, 21:06:32 »
@photomania ya yok senin ablan var sonuçta. bende dişi varlık yok. katılsaydım kendim yani sahtekarlık olurdu onu diyorum  :D kounun senle alakası yok kendimden örnek verdim yani  ;D

Ben farklı anlamışım... Annenin adına katılabilirdin. Yaşıyla ne alakası var ki. Benim annemde 55 yaşında, kazansa aaa sen durbakalım yaşlılara vermiyoruz mu dicekler :D kısmet işi bu. Katıl gitsin.

Ben kendi hesabımdan bu tweet'i yazsaydım asla seçmezlerdi. Çünkü hedef kitle bayanlar, büyük ödülü erkeğin kazanması komik olurdu.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 25 Şubat 2015, 21:10:11 »

Ben farklı anlamışım... Annenin adına katılabilirdin. Yaşıyla ne alakası var ki. Benim annemde 55 yaşında, kazansa aaa sen durbakalım yaşlılara vermiyoruz mu dicekler :D kısmet işi bu. Katıl gitsin.

Ben kendi hesabımdan bu tweet'i yazsaydım asla seçmezlerdi. Çünkü hedef kitle bayanlar, büyük ödülü erkeğin kazanması komik olurdu.

kurallarda yanlış okumadıysam kremi kullanıp deneyiminizi yazın twet atın diyordu.annemde kullanmaz krem felan o yüzden basiretim bağlandı galiba :D birinden ödünçmü alsaydım kremi ne :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2015, 21:12:46 »

kurallarda yanlış okumadıysam kremi kullanıp deneyiminizi yazın twet atın diyordu.annemde kullanmaz krem felan o yüzden basiretim bağlandı galiba :D birinden ödünçmü alsaydım kremi ne :D

O başka yarışmasıydı heralde? Hayal gücünü kullanıcaksın işte. İlla kremi alıp denemene ne gerek var canım :) Bak ne gibi özellikleri varmış. Ona göre kullanmış gibi yaz. :D

Bun yarışmada "#busenecildime" hashtag'i ile yaratıcı tweet istiyorlardı.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #18 : 25 Şubat 2015, 21:54:00 »
tebrikler hak edilmiş ödüller bence
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 25 Şubat 2015, 22:12:22 »
tebrikler.. güzel tweet olmuş.. güle güle kullanın