Gönderen Konu: saçma sapan hediye vererek kampanya yapan firmalara boykot  (Okunma sayısı 2863 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
Arkadaslar lutfen şu sacma sapan hedıyeler verıp bırde sunu yap,bunu yap yok yere yat yuvarlan,amuda kalk dıye yonerge veren fırmaları boykot edıp katılmayalım.ne yaptıklarını sanıyorlar aceba?bugun bır fırma 2 lıralık bır defter verecek bıssuru presedur nsunuyor.ulan yuh dedım artık ya.bıde artık ıyıce cılkını cıkardı fırmalar.guluyorum artık ya.su mert optık ın yarısmasından 2 hafta ustuste ka
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
Ynt: saçma sapan hediye vererek kampanya yapan firmalara boykot
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2015, 22:36:55 »
benimde sinirimi bozuyor bu durum , bizim kampanyacılar bu hale getirdi bu işi ama 1 tane dandik kupa bardak için oy topluyorlar akıl alır gibi değil valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2015, 22:37:05 »
Kazandım.ınanın adamlar bır gozlukler gondermısler gorsenız guletsınız.okadar ıgrenckı.cocuklar bıle gulduler.anne bu ne ya dedıler.cok sınırlendım.elde kalmıs satamadıkları gozluklerı yarısma yapıp mıllete kakalıyolar.bıde su dardanel ya hefıyesı 2 kucuk kutu dardanel balık.ya ınsan onu kargoya vermeye utanır.kargo parasına yazık.5 lıralık urune kargo parası.daha nıcelerı var.ben artık katılmıyorum.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2015, 23:20:28 »
bende çoğuna katılmıyorum insanlar ne oldum bedava nasılsa diyip firmaları yücelttiler bolbol şimdi minicik bir hediye için 5 arkadaşını etiketle hergün resimlerimizi paylaş yorum yap ne veriyorsun hediye bi fincan ama bir bak sayfa reytingine adamlar bütün resimlerini binlerce kez paylaşmış senin amacın ne sen bi minnacık şey için bunları yapıyorsun.Bu kadar düşmiyelim artık ya walla düşmiyelim.Bu dardanel türkiyenin tek markası her hafta 10 kişiye 2li dardanel veriyor fiyat 8liramı ne 1 hafta boşverin katılmayın bakın bakalım 1 hafta sonra o firma kaç kişiye çıkartıcak hediyeyi birde ne kadar fazlalaştırıcak.
Mis süt 99 kişiye 1lt süt yanında 200gr süt verdi ama ne oldu binlerce katılım niye kendimi kasıcam niye katılıcam gider 1,5lira verir alırım ben sütümü ama ne oldu onlar kazandı
biraz kendimizi dizginlememiz tutmamız lazım büyük bir firmayla hediyeside öyle olmalı
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2015, 00:34:56 »
ben yok instagram sayfamızı beğen twitterdan takip et sitemize üye ol facebooktan da beğen bir de paylaş sonra da katııldım yaz diyen kampanyalara da katılmıyorum..ölme eşeğim ölme :( bu ne ya ... dediğimiz gibi verdiği de öyle aman aman bir hediye değil
izgim

Çevrimdışı FATRUM

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2015, 18:29:00 »
size katılıyorum arkadaşlar

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2015, 18:40:01 »
katılmayın arkadaşlar ihtiyacınız olmayan çekilişlere
daha geçenlerde instagram da ki arkadaşlarımdam birisi sürpriz yumurta çekilişine katılmıştı,  :o

sizler ne kadar çok katılırsanız, firmalar o ölçüde, şu yap bunu yap 10 kişi etiketle vs. vs. isterler dururlar

bence en az bu konu kadar önemli diğer 1 konu, dönüp dolaşıp aynı kişilerin seçilmesi, bununda şansla falan alakası yok; hepimiz yıllardır nedir ne değildir bu işler az çok biliyoruz
esas bunu boykot edin, 

instagram kampanyalarını kazananları aklınızda iyi tutun, fix bu kişiler değişmez, roman da kazanır, dergi dekorasyonu kazanır, yemek kazanır, vs. vs.   

ben en fazla yorum kısmına neden hep aynı kişiler kazanıyor diye yazabiliyorum, neyse uzun bu konu çok su götürür

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #7 : 11 Şubat 2015, 18:46:49 »
Ben de bu tarz yarışmalara katılmıyorum, dediğinize de katılıyorum. Kampanyalar sürünüyor maalesef :( 2-3 yıl önce ne kaliteli uygulamalar yapılıyordu, hem katılıyorduk hem oynuyorduk. Şimdi öyle güzel kampanyalar da kalmadı maalesef :(
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2015, 22:15:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
katılmayın arkadaşlar ihtiyacınız olmayan çekilişlere
daha geçenlerde instagram da ki arkadaşlarımdam birisi sürpriz yumurta çekilişine katılmıştı,  :o

sizler ne kadar çok katılırsanız, firmalar o ölçüde, şu yap bunu yap 10 kişi etiketle vs. vs. isterler dururlar

bence en az bu konu kadar önemli diğer 1 konu, dönüp dolaşıp aynı kişilerin seçilmesi, bununda şansla falan alakası yok; hepimiz yıllardır nedir ne değildir bu işler az çok biliyoruz
esas bunu boykot edin, 

instagram kampanyalarını kazananları aklınızda iyi tutun, fix bu kişiler değişmez, roman da kazanır, dergi dekorasyonu kazanır, yemek kazanır, vs. vs.   

ben en fazla yorum kısmına neden hep aynı kişiler kazanıyor diye yazabiliyorum, neyse uzun bu konu çok su götürür
Aynen, katılıyorum size. İhtiyacı olmadığı halde yarışma diye katılıyorlar. Mesela bende hamilelikle ilgili yarışmalara katılmıyorum. Sonuçta ihtiyacı olan kazansın. Mesela bebek bezi kazanıyorlar, profile baktığımda çocuklarının büyük olduğunu görebiliyorum. Çocukları büyük olanlar oyuncak,mama,bez kampanyalarına katılması saçma geliyor. Bebeği vardır, hamiledir katılsın. Ama ihtiyacı olmayan neden katılır ki?

Çevrimdışı FATRUM

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2015, 12:40:06 »
ben de ihtiyacım olmayan kampanyalara katılmıyorum