Gönderen Konu: e-bay yardım  (Okunma sayısı 1646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
e-bay yardım
« : 15 Şubat 2015, 00:43:02 »
Arkadaşlar ebay'den alışveriş yapıyorum fakat bazı satıcılar takip no verirken bazıları vermiyor, daha doğrusu verdiği numaradan Türkiye'de takip yapılamıyor, mesela YANWEN falan. Süre dolmak üzere fakat hala gelmeyen siparişlerim var. Türkiye'ye giriş yapmış gözükmelerine rağmen 20 gündür ortada yoklar.
Sorum şu: Sipariş verirken hangilerinin takip edilebilir takip numarası verip vermediğini anlayabiliyor muyuz?

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: e-bay yardım
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2015, 00:52:53 »
satıcıya sordun mu canım yenıden? ebay alısverısleırn takılmadıgı takdırde 21 iş günü seninle zaten... Bir de apartmanda filan isen nereye koyuyor ptt paketlerini bu da önemli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Ynt: e-bay yardım
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2015, 01:12:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
satıcıya sordun mu canım yenıden? ebay alısverısleırn takılmadıgı takdırde 21 iş günü seninle zaten... Bir de apartmanda filan isen nereye koyuyor ptt paketlerini bu da önemli
3 farklı satıcıya da sordum 3üde bekleyin  diyor, ama birinin süresinin dolmasına 2 gün kaldı. Bu güvendiğim bir satıcı fakat sürenin bitecek olması beni tedirgin ediyor. Tekrar sipariş vericem fakat bu takip olayı  yüzünden tedirginim.